45

Ядрен вампир Z

преди 1 година

А трябва да ги е страх,но не от бомбите а от това което идва след тях.Ако смятат че тая страна някога ще се възстанови у ще заработи нормално жестоко се лъжат

44

Анонимен

преди 1 година

Хохленска работа.Сухи дървета с дебели стоманени глави.

43

Дзааа

преди 1 година

Питам се кога ще изчезне поколението олиго*рени, които се кефят на "нашите братя" Русия и Сърбия? Най-интересното е, че тези хора са най-дейни в пеенето на възрожденски песни и развяването на трибагреника на национални празници, а в същото време като ученици са имали двойки по история. Толкова ли не могат да прочетат няколко книги или да изглеждат 2-3 клипчета в нета за българската история и да се осъзнаят ?

42

Анонимен

преди 1 година

Вас че НЕ ви е страх го видяхме целия свят за което респект! Но очевидно руските орккии умират от страх щом стрелят по цивилна инфраструктура вече година. Такъв срам от армия не съм виждал и чувал.

41

Народа

преди 1 година

Масово се усети и вече незнам кой ще вие

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Днес голям вой от мутрафоновците. Имаме си правителство, че и Тагарев военен министър. Направо са побеснели хахаааааахаха" ....................., трябва да ти пусна видеото с украинските войничета , което гледах днес, за да видиш какво е война и страшен ужас и как парчета от телата им бяха откъснати, предател долен, на нас ни е жал и за украинци и за руснаци, трябва и теб да пратят там на първа линия, за да видиш какво означава война и спреш с агитацията си и глупостите си!

39

Анонимен

преди 1 година

Еххх че кеф. Хахаха. Вийййте още

38

Тая

преди 1 година

На много хитра се прави

37

до 47 от славянин

преди 1 година

Това правителство ще ви избезе през всички дупки! Замразяване на доходир неудържима инфлация, вкарването ни във война с Русия, което ще доведе до окончателен крах на ''държавата'' ни!

36

Анонимен

преди 1 година

До 47 И кои са митрофановците,че не е ясно ,я като твърдиш нещо го докажи първо,а не да плещиш глупости.И това правителство много лесно може и да си отиде при една грешна стъпка,а такава ще има бъди сигурен.Това,че някой не харесва Украйна и политиката ,която ти налагат тия от посолството не прави хората русофили не го ли разбра

35

Казах

преди 1 година

Ти да да престанеш ефтини да ни наричаш чалгаджийка скапана

34

Българин

преди 1 година

И кои сте точно? Украинска нация няма. Украйна (Покрайнини) е съществувала като самостоятена държава преди СССР, по-малко от 5 години. Вие сте руснаци. Както и макетата са просто едни нацифицирани българи.

33

Анонимен

преди 1 година

Днес голям вой от мутрафоновците. Имаме си правителство, че и Тагарев военен министър. Направо са побеснели хахаааааахаха

32

Анонимен

преди 1 година

Е като ти е ПВО-ТО В самия град ще ти падат отломки и не само,а като го разполагаш там ще си носиш последствията,а повечето атаки са само да се харчат скъпите ракети на това ПВО от разни примамки и евтини дронове.Русия като иска да порази нещо си го поразява без проблем.

31

Анонимен

преди 1 година

Кви правослямието сте вие бе копейки! Влизате в църква само по Великден и то пияни. Не знаете от ляво надясно или обратно се кръсти те. Боклуккк.

30

славянин

преди 1 година

Понеже бандеровците ''не ги е страх'' по тяхна официална статистика от 24-ти февруари досега 8,6 милиона бандеровци са напуснали окраина и населението и вече е 29 милиона!

29

Някой към 39

преди 1 година

Мохабета да върви лафче туй онуй хахаха. То толкова пропаганда няма да отида да видя наистина я накъде са тези ракети хахаха. Толкова лъжи се пишат постоянно няма как да се прави очна ставка и детектор на лъжата хахаха. То заглавието малко смешно. НЕ НИ Е СТРАХ. Хахаха то да не е бай Пенчо хилавия срещу тях да го бият с тояги хаха ракети хвърчат да кажеш не ни е страх.......

28

Анонимен

преди 1 година

Ейй, кой от украинска страна на Зеленски, взриви язовира и заля 80 населени места с вода? Докога ще убивате собствения си народ , под западно и на Зеленски давление, бе украинци? Прибирайте се при братята си руснаци, те не само ще се грижат истински за вас, но и ще ви защитят, я вижте какви красиви жилищни квартали ви строят! Кога олигарсите и Зеленски са ви дали нещо или построили нещо? Кога? Само ви убиват и ограбват, Коломойски ви източи дори парите и банковите сметки преди време и гладувахте

27

Анонимен

преди 1 година

Само чалгарите с двамата фюрера Мария Гаргамел и Гьобелс ще се окажат толковаТъпо племе, като украинците. Не схващате ли, че цялата тази война е за да се унищожат взаимно всички православни народи? Толкова ли стеПрости? Като ви напада по-силен православен народ, просто се предайте. За какво се биете до последно? От нацистки фанатизъм?

26

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука вече за тая пропаганда, бас ловя, че 99% от хората тук не са прочели статията