47

Анонимен

преди 1 година

Украинците правят това, което са правели от преврата 2014 г. досега донецкия район. Но имаше тотално информационно затъмнение. Хората у нас и по света не знаят истината, Предимство на българите е, че голяма част от по-възрастните имат някакво понятие от руски език и позват и нежелателната за натовщината информация.

46

Teo

преди 1 година

Най-интересни са от УНИАН. Чета им писанията, и си казвам, че Гьобелс е като ученичка пред тяхната пропаганда! Значи, вече Белгород вече не е руски, а е на БНР. И руснаците стрелят, видиш ли, по Белгород и околията да си го върнат!

45

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист на Азия и Европа.Търсен е от Международния Криминален Съд за отвличане на хиляди неруски деца - жив или умрял.

44

Добре де

преди 1 година

Украйнците със една бомбандировка убиват толкова хора колкото Москва не е успяла да убие за една година бомбандировки на Киев! Мирише ми на поръчкова журналистика!! Колко пари трябва да получаваш за да пишеш глупости и да разпространяваш фалшиви новини!!

43

Контрата

преди 1 година

Техниката за Контрата беше унищожена. Зеленский чака нова. Контрата е обещана и Западът си я търси като Наследство. Комикът е на пода в Бункера и гризе килимът.

42

Хм

преди 1 година

А руската армия кой знае защо не обстрелва нито Киев, нито Лвов или Виница(където са хас укронационалистите). Странна война...

41

Нане

преди 1 година

улавите хохли заключват бомбоубежищата в куев, та да има цивилни жертви и зеля да реве после... ===)))

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Хе хе!Много съм любопитен да видя какво ще стане,ако части на НАТО се сблъскат с руските ..." няма да можеш да видиш, няма да имаш време. Путин отдавна обясни, че ако НАТО се намеси в конфликта никой няма да ги посреща с войници, бронетехника, танкове, артилерия и авиация. Тогава започва съвсем друга война, война от нов вид.

39

Анонимен

преди 1 година

Стрелба по баби и дядовци, това ли е контранастъплението което щеше да е с цел да си освободят взетата територия? А тези обстрели по руската за да настроят двоумящите се руснаци срещу себе си ли са? Да дадат повече извинения на Путин за да ги настъпи с пълна сила? Нали нямаше да използват снаряжение от помощи по руска територия? След като реваха преди месеци, че им свършили снарядите, тези тогава не са ли от помощите? Лицемерски успя да залъже баламите но сега ще си вкара автогол!

38

Нищо Ново

преди 1 година

Бандеровците както винаги воюват с цивилното население. Толкова си могат!

37

бай Бай

преди 1 година

да де, ама най-вероятно местата на територията на бивша Укриана, откъдето са долетели снарядите, вече са локализирани и се следят, което значи, че утре (а нищо чудно и още тази нощ) съответните укронацистки или други формирования ще бъдат обезвредени, и за по-сигурно - мумифицирани (да речем, с по една термобара)

36

Зимата 2024

преди 1 година

Европейците няма да студуват, Европа все още има средства да изкара. Е, ще обеднеят още повече, касите ще се изпразнят да раздават пари на хората да си плащат сметките да няма социално напрежение и да подкрепят Украйна, инфлацията ще скочи не 10, ами 20-30%, но Европа няма да рухне, пак ще се живее. Става въпрос на запад, в България мизерията ще става още по жестока, но в България винаги е било мизерия.

35

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да е украинското контранастъпление да обстрелват пенсионерите по селата.

34

ЗАВИРАЧА

преди 1 година

Добра новина все повече такива да виждаме докато *** не се разпадне нацяло а побъркания диктатор масов убиец Путнярката не се самоубие в бункера си

33

Путен

преди 1 година

Дреме ми на шлифера.Таман ми докараха 1 композиция памперси,така че си свиркам и съм си рахат.Нищо не моа *** събори.Дори не моа *** бъкне.

32

Анонимен

преди 1 година

"Средният размер на помощта, която европейските правителства трябваше да платят, за да помогнат на семействата и фирмите си да се справят с високите цени на електроенергията и храните, е 700 милиарда евро - повече от десет пъти повече от подкрепата за Украйна", заяви Борел на конференцията за сигурност "Диалогът Шангри-Ла" в Сингапур.

31

Мужик

преди 1 година

Само така, бой по каските на шeбецuте! Га гласувахте за джуджето не pивaxте, ся pивети.

30

Анонимен

преди 1 година

Зельо май няма намерение да си върне изгубените територии щом си хаби муниците да обстрелва селата по границата.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34. Ти им ги знайш сичкуту му на рекогносцировката на войските а рийш ? Такъви знаяч са извъди рийш...

28

Анонимен

преди 1 година

Бой по руските фашисти.Семето им да се затрие...