62

Анонимен

преди 1 година

До Чад Пиджи - Мога да ти обясня. Задаваш му нещо. То го редуцира до числа. Числотвата стойност минава през формула, която му казва "това прилича на X" (за него е X, аз нас е поздрав). Тъй като функцията е да отговори, провечрчва какво е научило, че се оговаря на X - ами с друг X. Връща ти случаен X, за да не се поваря. Понякгоа отвърща супер точно. Друг път ти изплщва нещо случайно. И двете неща са ЕДНАКВИ за него.

61

Анонимен

преди 1 година

Пи4ове, не слушайте коментарните експерти... ИИ не е шега работа. Изчакайте две-три години, сами ще се убедите...

60

Анонимен

преди 1 година

Изкуствен интелект значи, това да имаш собствено мнение, но чат роботите определено немат такова, използват компютърни алгоритми, те не мислят :))) Все едно да гледаш мисията на Аполо 6 и да се чудиш защо е духа некаква туба вятърът, като на Луната нема атмосфера :))))

59

Анонимен

преди 1 година

"Драскачите в днес-а най-големите специалисти, ама работят за 800 лева и се чудят как да си платят наема ХАХАХАХАХ" - Като драскач в днес-а, съжалявам, че животът ти е така.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 - Позлвай го малко, ако искаш. ДОбръ е в това, че има много достъп до текст и може ти намери отговор по-успешно от Google. А това, че може да транформира текст и да запази значението (като мен в 8-ми клас, когато преписвах Wikipedia със собствени думи за репортите) му дава усещането за оригиналност и дори автономност. Но лимитите се удрят бързо и стават очевидни, ако сго питаш за неща, които се ещаш откъде, какво е взело и ка го е трансформирало. Полезен инструмент, но не AGI.

57

Анонимен

преди 1 година

Няма изкуствен интелект, има просто алгоритъм...но ходи обяснявай на мисирките в идиокрацията :)))

56

Анонимен

преди 1 година

До До 35Ама много "светнат" като ти чета драсканиците!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 - О прости ми! Нека не коментирам в СЕКЦИЯТА С КОМЕНТАРИ, особено ако имам предишен опит в полето. Ако статията беше за експресионизъма в началото на 20-ти век, нямаше да коментирам, защото съм слабо запознат с темата.

54

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахаха :))) Иначе по медиите ти втълпяват за Чат Джипи ти, втълпяват ти, че имало изкуствен интелект и били кацнали на Луната разбираш ли :))))

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - "Стиг бе, ясно колко знеаш за AI !" - Да, благодаря! Би ли ми написла 2-ва популярни метода на класификация в машинното учене, базиращи се на регресионния анализ? Или си по-запознат и вече караш само на ANN. И да, реакцията ти позва, че защо седи код на "FORTRAn" в scikit-learn. Това, което казвам е, че всичко е публичн достъпно и група от интелигентни хора, с малко обучение, ситга да има нужния харуер, може да постигнат всичко, коеот виждаме днес.

52

Средната класа

преди 1 година

осъзднава, че повече няма да бъде средна класа. Това са хора умни, образовани, които преди след университета започваха работа в големи корпорации, и след 40 години се пенсионираха и след това живееха в Тайланд, в Испания със пенсиите си. Днес младите хора разбират, че това повече няма да бъде, ще им се налага да се борят за съществуването си местийки се от работа на работа без да подбират.

51

До 51

преди 1 година

Евалата, бате шефе!

50

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което руснаците са дали на Света е водката с кола.

49

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на кодфри, 14К чисти.

48

Анонимен

преди 1 година

Упраихме ковида, кризата, войната в Украйна, климата, сега е ред на ИИ. Тука сме само гении в тоя коментсекшън. 10 коментиращи решаваме съдбата на Вселената

47

Джо

преди 1 година

Най-големия проблем с AI е кой програмира "ценностите" му. Когато американски програсивни хора с леви убеждения "учат" AI-а и му залагат техните морални граници нищо чудно дрона да предпочете да стане предател

46

Анонимен

преди 1 година

Каубоите- лошито ченге на света вече почна да играят и тестват сценария ТЕРМИНАТОР

45

Анонимен

преди 1 година

44, не знам какъв специалист си, ама децата в първи клас пишат по-грамотно от теб.Толкова си неграмотен, че едва ли някой би те взел сериозно.

44

Анонимен

преди 1 година

Цели подземни градове са си построили руснаците по фронтовата линия, гледам репортаж в предаването на Солвьов, даже и фитнес уреди са си инстралирали под земята. Контранастъплението кога започва, знае ли някой, Зеленски не се ли е изказвал по въпроса?

43

До 37

преди 1 година

В Библията наши пише - В Началото бе Словото (разбирай Кода)