303

33

преди 11 месеца

Рошавата Крат$на е нишо повече от един зле платен, купен от Козяк ЛГБТ-Джендер активист, за който думите Майка, Род и Отечество не значат нищо! Това мерзко същество може да бъде само дондуркано от БЛМ и ЛГБТ++ ценностите на господарите си от Козяк! Ако някой защитава Християнски ценности и национални интереси, подлизурковците от Да,За Америка веднага скачат и го обявяват за Путинист - ех, колко опасно е да си Българин обичащ България в днешно време и колко лесно е да си слуга, на колене!

302

Lina

преди 11 месеца

Така ли се говори в Парламента вече , бОжанке, защо занимаваш цяла Бг с личните си вълнения. Споделяй ги с трио " Линия wc", бранеха те всячески . И манол и искра

301

Анонимен

преди 11 месеца

Ако председателят на парламента не беше слабохарактерен и беше отнел думата на говорещия докато обиждаше останалите, нямаше да се стигне до саморазправа.

300

Събирам копейки

преди 11 месеца

Копейката и онова същество с очилцата, което плюе в парламента ли ще оправят тази клета държавица!? Тоя народ е толкова овчедушен, че чак ме е срам!!! Пет века под турско робство бяхме и имаше мъже родолюбци, милеещи за свобода и вярващи в думи "Чиста и свята република".....днес имаме красива страна, съсипана и крадена от всеки докопал се до властта. И подкрепящите про руската партия да свалят розовите очилца и да попитат лидера си откъде пари за този палат?

299

Цончо не плюе

преди 11 месеца

Цончо не плюе. Това е долна инсинуация. Цончо всъщност ГЪЛТА.

298

Валери

преди 11 месеца

Тези овчари какво правят в парламента? А съществото което се води председател на парламента кога ще започне да си върши работата за която му плащаме. Овчарите ръсят злоба и обиди от трибуната а той вместо да им отнеме думата си подсмихва като полов орган.

297

Анонимен

преди 11 месеца

Провокирано от ГЕРБерудите ПъПърудите с цел отвличане на програмата в страни от предложението за гласуване на Бойковата оставка, имунитутка или превръзкрарутка. На тояПич му липсва едно КА за да се екзибира като утка с П. Колкото до ристо комара да ъри на ичка си айна

296

Анонимен

преди 11 месеца

Правитеслтво на всяка цена, колкото се може по-бързо! Възраждане влачат държавата към катастрофа. Партията им трябва да се забрани както Сириза в Гърция за фашизъм.

295

Анонимен

преди 11 месеца

плоско-земците от възраждане се окопаха в дъното, синеустия платен копейкин не може да се владее, ще му се карат от пасольството

294

Анонимен

преди 11 месеца

а тоя дето скача на Божанков, що не скочи на кюлчев?... не му е в размера сигурно

293

Анонимен

преди 11 месеца

Тия копаят дъното отдавна!Не знам защо обаче народа ги търпи!

292

Бай Дрън

преди 11 месеца

Призовавам честните избиратели на ПП да гласуват за Радостин Василев. Той е евроатлантик, но не се занимава с посолства. Ако аз бях избирател на ПП, точно за него бих гласувал.

291

Анонимен

преди 11 месеца

Тази Нинова все такива ги намира за депутати Божанков, Рашков ... и пр. е и затова БСП губи на всеки избори. А още колко такива има които беха и областни управители и земеделски министри и кметове.

290

Бай Дрън

преди 11 месеца

Костадинов не може да владее емоциите си. Съгласен. Но и Боко не може, той крещи на мисирките си като му щръкне патока. Речника му е от А до Я с О по средата. Трибуквен. Само че е тиква и му се кланят всички, хаха.В тая държава трябва или да си голям тикву. Или със златно дУупе като батя ти Асенча, да държиш здраво парапета и да си на Вие с технологиите тип таблет.

289

До HELL

преди 11 месеца

Има си време и място за всичко. Има тактика и стратегия. Ако искаш наистина да направиш нещо СЪЩЕСТВЕНО трябва да изчакаш ТЪРПЕЛИВО условията и да избереш ПРАВИЛНИЯ МОМЕНТ.

288

Бай Дрън

преди 11 месеца

Възраждане говорят нецензурно, да, ама ако говореха като кака К...нелия, сега щях да ги плюя, че са в кюпа с ППДБ. Така ли е? Че откъде да знаете вие. Така е.

287

И такаааа

преди 11 месеца

Кой спечели коча от мазните борби?Съдията кво отсъди?

286

преди 11 месеца

Какво значи заседанието на НС приключи.Да се връщат на работа, ако не да връщат заплатите и да напускат без предизвестие.

285

До 349

преди 11 месеца

Наистина не беше бой, а маймунски зоопарк

284

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане се правят на интересни, самите те използват нецензурни думи към другите партии, ся се активизираха щот ще има правителство