107

Анонимен

преди 1 година

Лъфтханза например има редовния номер при най-малката мъгла да приземяват самолета където им падне. Примерно пътници за София ги свалят в Букурещ. Ако щеш! Не им пука въобще. Но Уиз като цяло са си пoмияpска компания, българките стюардеси там са под всякаква критика също. Нагло и арогантно поведение.

106

1

преди 1 година

Прави са хората. А на всякъде ни взимат за втора ръка хора, именно защото не си търсим правата.

105

Олее

преди 1 година

Били се барикадирали.. в някоя чужда държава това го броят за тероризъм и че са превзели самолета. Последствията с а много интересни. Ще видят миролюбиви европейски практики плюс дело за тероризъм. И после и глоба и присъда. Ама в БГ нали всичко е възможно тук всички имат само права. Задължения никой няма.

104

Анонимен

преди 1 година

И вместо да се качат на автобусите Варна-София, се барикадират, да за пристигнат по-бързо. Така е като се мисли с бъбреците.

103

Българин

преди 1 година

Достойно е да изразиш недоволство, по какъв начин - в деуг въпрос. Хората са разбрали, че самолетът се прибира в София без тях. Това е скандално.

102

Анонимен

преди 1 година

Интервюираният е от 100%-ните, а не от 80%-ните!

101

hehe

преди 1 година

До Бългиарини кое му е достойното в това да се барикадираш в самолет и да пускаш клипчета в тик ток?

100

Хахаха

преди 1 година

Ами за 20 толкоз. Благодарете се че сте кацнали живи и здрави. Плюс това хората са ви осигурили превоз до София и до колкото разбирам проблема е бил че в София има някакъв ремонт. Радвайте с Ена живота и без много нерви. Купете си за 130 лв самолет до София имало е удобни варианти като сте толкова ангажирани. Ваконкмаше непрогледна мъгла к по тази причина да не може да кацнете в София какво щяхте да правите. Пак във варна или Бургас щяхте да кацнете. Айде стига мрънкане.

99

Анонимен

преди 1 година

Така им се пада! Къде са тръгнали по абудабитата по никое време? Ай сега пешачката от Варна до София докато им уврат главите.

98

Кой знае...

преди 1 година

"Ще не пробдват да се барикадират в Русия или Турция или САЩ или Китай или Северна Кореа или при арабелите, ами пак се перчат на нашенските стюарди и пилоти" --- Първо, тая компания не е българска. Ползва голям брой персонал от България, но не е българска. Второ, дори и в Китай и арабите нямат тия навици да лъжат хората. Ако пилотът е знаел преди полета, не му прави чест, че не е казал. А той сигурно е знаел и не е искал да каже, защото ако някой слезне, се сваля неговия багаж. А ако са много?

97

Българин

преди 1 година

Бас ловя, че всичките коментиращи с иронична препоръка да се ползват високобюджетни компании не са се качвали никога в самолет на такава.

96

Свиреп

преди 1 година

Хах, нахлу даже в пилотската кабина! Дали знае, че може да застрелят в огромното и чело без последствия.

95

Анонимен

преди 1 година

Летят с нискобюджетни компании пък после се сърдят. Качиш ли се на такъв самолет не е ясно крайната дестинация. Добре, че не са кацнали в Румъния или Турция :)

94

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, ама има си достатъчно варианти с Луфтханза и подобни, ама ако искаш немска точност и сервиз, *** ще трябва да вади повече от 2 лева. А *** предпочита да пътува като *** --> демек по най-к.лошарски.

93

Анонимен

преди 1 година

Колко дни ще трае ремонта понеже самолета трябва да лети обратно,а освен това по неговия курс по разписание със същия номер на полета трябва да пристигне друг самолет на негово място и така всеки ден най-малко по 2 самолета,1 пристигащ и 1 отлитащ да са на площадка на Софииското летище,а за другите компании дето летят повече за 1 ден,излитат и прилитат по няколко пъти в ден накъде ще изпълняват полети с променени разписания и направления,че още без предварителни съобщения приемат на борда всички

92

Българин

преди 1 година

НЯМА евтини билети на уиз еър до абу Даби. Започват от 500-600 лв без значение от датите.

91

Анонимен

преди 1 година

С подготвени автобуси или не, в пек или в дъжд - все тая! Хората са си купили билет за самолет до София - това е техния договор с Компанията-превозвач и ако Компанията го закъснее с повече от 2 часа - трябва да плаща неустойки на пътниците! Има Харта за правата на пътниците, знаете... Тъй че - да си повдигнат искове, всеки оотделно. С общ иск не става, освен ако не са група всичките пътници

90

Анонимен

преди 1 година

"Не стига, че пътуват без пари с Wizz Air, че и претенции!" ----------------------- всъщност зависи КОГА си купиш билета! Щото Wizz-ът става по-скъп и от Луфтханза, примерно, месец преди пътуване! Не е ясно дали са евтини билети или не!

89

Българин

преди 1 година

Това, че ти нямаш проблем вместо полет 2-3 часа, да имаш закъснение от 3 часа, а след това да те лашкат 9 часа от Варна до София, като общото времетраене на това приключение надхвърли 15 часа - си е твой проблем. Нормалните хора си имаме достойнство и се възползваме от правото си да изразяваме недоволство, когато се почувстваме накърнени. А ти си мълчи щ следващия път, когато те качат на камила да се прибираш до София.

88

Анонимен

преди 1 година

Колективен иск за пропуснати ползи и да вървят!