30

Бай Чеп

преди 1 година

"Крия сърце зад три врати.Как ли ще ги отвориш ти?" ("Сърце зад три врати", изп.дует "Ритон").

29

Анонимен

преди 1 година

И какво излезе, Бойко си продаде гласоподавателите и бъдещето на България, срещу това да не търка наровете. Щом е сключил такава сделка има от какво да го е страх.

28

стъкмистика

преди 1 година

"Захапи" ги Деси, точно така. - живееш ли сред вълци - няма начин да не се научиш да хапеш.

27

niki

преди 1 година

Вратата е там, ама ще е или правителство на ПП или с Боеко у затвора.

26

ПП Перем и Препираме

преди 1 година

Центруфугата се плаща ДоПълнително!

25

Анонимен

преди 1 година

ХЕЙ, ДЕСЕГЛАВА, ЕЙ ВРАТАТА ТАМ !!...

24

Анонимен

преди 1 година

До Няма промяна. Промяна има единствено и само при няакакъв глобален катаклизъм. Другото е да си ходим от едно место на друго и да си уреждаме родата от едно место на друго без особено сътресения. Който очаква каквато и да било промяна е абсолютен наивник да не кажа нещо по-злобно.

23

Анонимен

преди 1 година

Мутрата е ясна - на него му трябва тази коалиция, за да бъде изпран. Защото е толкова виновен и затънал в престъпления и злоупотреби за последните 15 години, че може да бъде обвинен и осъден по който и да е член от особената част на НК.

22

Анонимен

преди 1 година

Борисов да подава оставка от партията си и да отива в Калифорния при внуците. Този път няма да му се размине, всички виждаме каква "управленска програма" ни спрятат от Посолството. Онези от ППДБ, те да стоят тук, че да могат да изядат боя.

21

Анонимен

преди 1 година

Деса поетеса тъкмо се виждаше премиер на ротация и Гаргамел я измести.Сега може само да продължи да си лае както обикновено,без никой да и обръща внимание.

20

Защо

преди 1 година

Нали искат да изперат буци?

19

Анонимен

преди 1 година

Записите са от два дни, какво правихте почти два месеца, защо не си говорехте за бюджета, а играехте мачлета, докато другите бяха поне в парламента, и ако има някакви интереси това са точно ваши, изпиране и изчистване, отлагане до безкрайност ако гешев поиска сваляне на имунитета, готов е да пожертва всички само и само да запази себе си, жалък страхливец - и какво да не вярваме на това което самият петков каза един ден предварително, но било извадено от контекста, изобщо даже не е извадено от контекста, той дори направи кратка извадка на това което са решили за да може този крадлив и похотлив

18

Анонимен

преди 1 година

На вас ще кажем затвора е ей там. На другите избори ще имате по 5 процента заедно с Киро и дб.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ясно, защо толкова бързаха да закрият специализираната прокуратура...

16

Анонимен

преди 1 година

Приятелко на Гешев,защо го хвърлихте на кучетата,а сега треперите от страх,да не свали делата от трупчетата?Той май ще ви покаже една друга врата,от която трудно се излиза,преди и той да влезе там.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17. Къде та отнесе фантазията бе. Съвсем си се побъркал.

14

Анонимен

преди 1 година

България - държавата на посолството, какво правителство кви пет лева какви бюджети, какви реформи, нас ни управлява посолството, на чиято врата Тиквата тропа 3 пъти за една седмица и на което единствено сме му нужни за територия за война, сега да ви стане ясно защо 30г. тук не сме мръднали 1 см. !!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

На кого ?!!

12

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна за копейките че всички служби трябва да имат достъп строго секретно за НАТО и ШИС / шенгенска информационна система/, а за имат достъп имената се подават в НАТО и ШИС и се извършва проверка дали не са копейки и тогава получават достъп! Копейките не се допускат за това трябва съгласуване и имената трябва да се дават. Да не забравяме че през комунизма без одобрение от КГБ и Москва нямаше назначаване в ДС и посланици! Или искате да излезем от ЕС и НАТО, а ?

11

Анонимен

преди 1 година

Вратата е ей там и за вас.Вие тропахте 2 месеца на чужда врата,не те.