289

Анонимен

преди 1 година

Радостин Василев и Гешев стават за водещи на риалити. Забавни са.

288

Анонимен

преди 1 година

И какво има толкова в тия записи че не разбрахме. Пунти мари само

287

Гносни измамници !

преди 1 година

В българия остана само един точен политик в лицето на Радостин Василев, той предава предателите, но не и народа си !Следете медиите на мафията как нападат Радостин Василев, но ще канят в предванията си представители на изманиците и техните Поли толози от псевдо доценти и псевдо професори

286

Анонимен

преди 1 година

В този ред на мисли - какво стана с Емили тротинетката

285

Евроатлантик

преди 1 година

Пълен фалшификат изготвен от Москва!

284

карачанаков

преди 1 година

Я какъв борец срещу неправдите имало Левски ряпа да яде,познайте кой ще е следващия пристан на Руди Гела БСП или ***.

283

Анонимен

преди 1 година

ЦСКА отдавна умре Гелосан, и ти с него!

282

ha

преди 1 година

Защо се оказаха след като Къро бе утепан, а не преди това? И защо Къро бе утепан подир каскет-бобайко шоуто? Не знаем, ама някой си го планира и има да гледаме още "случайни" събития. Явно има още много да се краде от нашТа България... И за "мисирките" много ляб ша има.

281

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

На срещата 24 човека са гласували против коалиция с ГРОБ. Срещу 25 ЗА. Половината от тези 24 да гласуват пак против , и ППДБ отива по дяволите.

280

До 293

преди 1 година

Две готини партии като ПП и ДБ чроваляха всички опити за правителство без ГЕРБ в стремежа да овладеят всички финсови потоци в държавата, плюс външната ни политика. Нескопосаното им правителство хаешеше само пари и ИТН ги свалиха, външната им политика беше гола вода, толкова прозираха интересите на САЩ и бизнес среди в България...

279

...

преди 1 година

Няма ли да изтича запис на уговорен мач? Тези от парламента ми омръзнаха.

278

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

сака да види как ще гласува Бойко Рашков.

277

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

До Ха-ха 270 Няма значение кое е. Което и да е, все е измяна.

276

Анонимен

преди 1 година

Стига си бавил мандата, пробит чорап!

275

Дзивко

преди 1 година

Тва че ни управляват посолства и партии създадени от НПО се знае, само ми е интересно защо скачат срещу идеята да станем президентска република, сега дефакто сме министър прецедателска, Б.Б.не стъпваше в парламента на контрол а партията вкарваше закони каквито си поиска, какво е лошото на президентска република с законодателен орган като САЩ, там президента преди да прокара закон са сума ти консултация за да мине

274

Анонимен

преди 1 година

Две години ченгесарския похват "разделяй и владей" работи успешно и успяваше да победи всички опити държавата да си стъпи на краката. В момента, в който се появи надежда да се направи стабилно редовно правителство и да влезем в пътя отново, и се разжужаха от всички страни.

273

Кънчо

преди 1 година

Къде са *** сега ?Марш всички пред парламент и тн тази вечер и яки протести срещу тази колация.. Да отиваме на нови избори и да изметем и герб и ПП. По добре за БСП / ИТН / Възраждане да се гласува отколкото за тези американски пудели, дето само интриги и схеми въртят за наша сметка..

272

Комуне

преди 1 година

Руди не си дава сметка,че го ползват като тоалетна хартия!Ползват по предназначение и го захвърлят.***.....ска му работа!

271

ГЕЛА & ГЕША....

преди 1 година

ПРАВЯТ НОВА ПАРТИЯ..... ПАРТИЯ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ЗАПИСИ НА ФАЛШИВИ ФИЛМЧЕТА И КЛИПЧЕТА.....

270

Анонимен

преди 1 година

Това може да се очаква от ПРОСТО КИРО. Нищо ново,знаем си го знаем още от началото! Той не е способен и не иска да направи нещо позитивно за България,а само за него си!