209

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго - мисля, че сме се доказали и в момента се доказаваме като долни роби!!! Сами се поставяме в тази позиция - т. е. нашите скъпи експертни политици ни поставят, а ние смело и безотговорно търсим някой друг да ни е виновен. Казали са го древните американци - Който каквото сам си направи, никой друг не може да му стори!

208

До Динев

преди 1 година

А ти приятелю си гола вода по български!

207

Анонимен

преди 1 година

След като руската армия беше надхитрена и разбита край Артьомовск, същия сценарий ще бъде разигран и край Одеса и Харков. Ако не капитулира тогава може да се наложи това да стане и в по-западна посока. В същото време CNN предават откъслечни данни, че колона танкове, разбивайки всичко по пътя си е само на няколко километра от Москва. Полша открито заяви, че подготвят беларуски военни от украинската армия за извършване на въоръжен държавен преврат в Беларус, Грузия ще нападне Русия... Красота!

206

Динев

преди 1 година

Ами нашите дивани про руски герои ,да отидат да помагат на братушките там ,Поварът Пригожка набира наемници пактой между другото Хваля постояно Украйнците сега особено ВСУ,даже обеща България и Италия на Украйна ако се уговорят заедно да повалят гнилият запад,нищо че внучката му във Франция живее,е товарищи може да намерите видеото в ютубе ,ако разбирате малко руски ,защото се съмнявам много често разпитвам русофили на руски е се оказва че са гола вода хал хабер си нямат незнаят пулемют какво е

205

Йосиф

преди 1 година

Русия трябва да бъде разделена на четири части няма смисъл от толкова голяма неизползвааема територия !!! За тази територия населението трябва да е поне 1 000 000 000 !!! С какво претендира Русия с територия ли ? ! ? Пълна трагедия и излагация и ще загуби защото икономиката се срина от санкциите на ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ !!!

204

Анонимен

преди 1 година

А на снимките с натръшканите трупове имаше ли мърдащи ръце ...

203

Радев

преди 1 година

За тези циментирани глави дето подържат Московията ,и пишат минусчета тук да им припомня техният идол Путин обиди България като каза че кирилицата пройзхожда от Македония ,имайки предвид Югославската бановина,а руски пропангатор нарече България историческо нищожество вижте видеото в ютубе

202

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Нито са влезли в Белгород, нито са се върнали, нито могат да говорят.

201

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че взеха Киев за 3 дни, че руския флагман Москва е непотопяем, а Кинжалите са неуловими. Нещата вървят по план. Не, така е по-добре - строго по план.

200

Колев

преди 1 година

Е поне не са откраднали от руска територия перални машини и тоалетни чинии като руските им колеги правят в Украйна ,Молодци

199

Анонимен

преди 1 година

Абе не разбрахте ли че това беше контранастъплението което щеше да смая света.Нямат сили укрите за нищо повече.Проблема е че няма хора а има много изпратена западна техника.По улиците вече няма хора много избягаха на Запад за да не отидат на фронта.Плюс 10 милиона избягали украинки които надали ще се завърнат в мизерният Укристан.

198

RusШоп

преди 1 година

Сега Козяк ,като направят българското правителство,басирам се ,че Тошко Тагариев ще е министър на американската отбрана в България. Всички ,джендърмени,които подкрепят бандата на Бандера могат лично да вземат участие в набезите срещу медведя! Ха ха ха ама стиска ли ви Тайфуни с нежни имена,а??

197

анонимен

преди 1 година

украйна ще бъде изравнена със земята и наново построена от русия!...а запада които са изкупили една трета ще останат с пръст в г-з!

196

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да си купи оръжие и униформи от първия военен магазин.

195

Анонимен

преди 1 година

Военната история не помни по голяма глупост

194

Анонимен

преди 1 година

Няколкото отанали живи "бойци"...

193

Анонимен

преди 1 година

Комунистите създадоха Украйна всички фенове на Украйна защитават комунистите

192

абе

преди 1 година

и ко станало? нахлули една банда пияни укри и руснаците ги натръшкали като пилци! голямата работа, голям пробив! дрън-дрън!

191

Нещастници

преди 1 година

Показали са само как са напълнили повече от 70 чувала със труповете си! Остава въпросът: Бахмут превзет ли е или не? Щото медиите шикалкавят!

190

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ги изпотръшкани ...трябва да си камикадзе да го направиш явно да малко им се виждат 70хил смлени в Бахмут искат още пердах то е ясно