105

Анонимен

преди 1 година

До Масон32. Няма значение на кое място си - празника си е празник. И идеята му обикновено е да повдига духа и да сплотява. Затова врещят тука емилитротинетките понеже точно това не им харесва.

104

Анонимен

преди 1 година

До До 136. Шнорхи не са вълнувай да не ти спре батерията бе

103

Масон32

преди 1 година

Какво Има да празнувате че сте на последно място по всичко в Европа а вече и в някои части от Африка.

102

Иван

преди 1 година

Тая азбука е българска колкото българите са били под турско робство (а всъщност е било най-обикновено съжителство) или пък Рисия води война с укрите (а то е военна операция (ако беше война, да са ги затрили още първия месец)). Та не всичко е такова, какво ви го представят... Ама българина съм го признал за едно - че е колосално проcт и се поддава на всякакви внушения!

101

Бонго Бонго

преди 1 година

Че не е българска, не е българска кирилицата, а славянска. Но ако славяните бяха мнозинство щяхме да се казваме СЛАВЯНИЯ., Но се казваме България.Правилно ли е било решението на Борис1 ГОЛЯМО ДА!!!! ТОВА, КОЕТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИЗМА, НЕ КИРИЛИЦАТА. КРАДЕ ЛИ БЪЛГАРИНА ? МНОГО КРАДЕ . НО КРАДАТ И ЯПОНЦИТЕ И КИТАЙЦИТЕ!!!!!

100

Василев

преди 1 година

Селски дребни тарикати, направихте си азбука , да лъжете сами себе си колко сте велики и умни!Жената сега ми каза, че днес е празник и трябва да псувам на ще!Не сте признати от Владимир Владимирович, че точно България е люлката на славянската писменост!Сори!!!Агент Люк Кембъл!ЦРУ!!!

99

Анонимен

преди 1 година

До До 127. Природата ми го е определила. Нямам нужда от модерните ви самоопределяния.

98

Анонимен

преди 1 година

И тука налазихте бе, майка ви путинофилска! Поне един празник имаме, оставете ни на мира!

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125. Тези вашите "честитки" с условности си ги скрийте знаете къде.

96

Анонимен

преди 1 година

Празник на черните тениски, патриотично примитивните рокери, въздебелите провинциални бираджии и захлупените даскали, осакатяващи чрез "образование" децата.

95

Анонимен

преди 1 година

Честит национален празник на България! На българския език, просвета, наука и култура! А не на измисленото и реално несъществуващо родово понятие- ,,славяни"!

94

Гого

преди 1 година

Поредния патрЕотиен празик. Това е празник на славянскат азбука т.е. на рашистите. Заради такива чествания скоро няма да видим еврозона и шанген. Поне хубавото е че за последните 13-14 години нашите полетици признават власта на папата а не на някакви патриарси има някаква надежда да се оправим блиските 100 години.

93

Анонимен

преди 1 година

Честит празник!

92

СЛАВА НА БОГА

преди 1 година

До Василев-Хубаво е че няма да оставиш поколение

91

Василев

преди 1 година

И азбуката не е българска а византийска, само сте разпространили велико-имперските амбиции на Велика Византия!Така завладяват великите империи със слово и наука , а не само с меч!Истината е жестока селяни прости, но тя може да ви направи свободни!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Честит празник !

89

Чичо

преди 1 година

Дреме ми, че Киро имал празник днеска!!! Прекратяваме Промяната да се махат. Да се връщат ГЕРБ, че държавата да живне отново.

88

Василев

преди 1 година

Айде в провинцията с наведена глава, аутсорсингови изпълнители на чужди творения и разработки , не сте признати с висше, не сте признати от Владимир Владимирович!Агент Дейв Морисън!ЦРУ!!!

87

Кокошкари и пазачи

преди 1 година

Продължавате следдеветосептемврийските си кокошкарски и кръчмарски истории . Остава само да пуснете джипките и катафалките , защото днес е празникът на вашите врагове... Празнуват само враговете на " народа " . Основете още охранителни фирми . Продължавайте да ни сплашвате , заплашвате и биете . Принуждавайте ни заеми и кредити да вземаме с парите от които вие да разполагате , а ние да изплащаме , да ви робуваме и слугуваме . Дума да не продумаме , като ни отрежете езиците и ни избиете зъбите.

86

Пушете пушачи

преди 1 година

Какво ме вълнува българска ли е азбуката македонска ли е съръпска ли е каква е щом в България безработицата и наглостта на държавата и работодателите са ударили тавана нестига че няма работа пълно е с фълшиви обяви за пълнеж да не се вижда каква е истината.Твърде много документи искат при назначаване а те струват време и пари и твърде ниско е заплащането в България парите те стигат за нормален живот за почти никакъв не стигат.Ако не ви пука тогава пушете ми ку рац.