106

Анонимен

преди 1 година

А факт ли е, че Република България съществува от 15 ноември 1990 г. А факт ли е??

105

Анонимен

преди 1 година

Македонизмът съществува още отпреди 1944 година когато руснаците и слугите им в България са започнали да го налагат насилствено сред българите. Факт ли е? Въпреки, че в последствие българските им слуги уж се отказват от това действие. Но как, когато предават костите на Гоце Делчев на Македония? Искат да сме братя. Хубаво, ама какво правите? С тези си действия ли?

104

До 125

преди 1 година

А факт ли е че Украйна и Северна Македония съществуват като държави от 1991/ 1992 година? А факт ли е??

103

До американски бот

преди 1 година

Ние Българите имаме 13 века история и я познаваме!! Спести си пропагандата на разделение за малко умните украинци и македонци! Чиито държави съществуват от 30 години и всеки използва липсата им на мозък и национална идентичност!!

102

ха ха ха

преди 1 година

Добре де,като не искате в Биробиджан може и в Сахалин!:)))))

101

мдааа

преди 1 година

Храни куче да те лае!

100

Анонимен

преди 1 година

То и Република България съществува от 15 ноември 1990 г. Преди това е Народна Република България. Сега е Република България. Сори, пичуе... ХАХАхах!

99

Анонимен

преди 1 година

До като не изпратим всички русофили в Биробиджан България няма да се оправи!

98

Анонимен

преди 1 година

Бот, какво ни продаваш фалшивата история на Украйна?? Украйна съществува като ДЪРЖАВА от 1992, България от 7 век!! Когато е имало камо две държави в Европа- Римската Империя и България!

97

Анонимен

преди 1 година

Руската църква продължава да счита и го обявява публично че македонската църква е колония на сръбската. Възраждане какво мисли по този въпрос? Той да беше само този въпрос. Има още много друго за които сте достатъчно ослепени от привнесения русизъм направил ви пионерчета, чавдарчета. Но единствено сами може да се направите българчета! Македония и България винаги заедно въпреки инсталираните чужди политически управления.

96

До 113

преди 1 година

Украйна е Киевска Рус колко Северна Македония е Империята на Александър Велики ;)Успех с пропагандата!

95

Анонимен

преди 1 година

Пионери достатъчно са ви налагали една чужда история за да ви отровят и да ви направят това което сте днес. Да воювате срещу своя народ заплювайки историята си, държавата си и да тормозите жената и децата си в един черен свят на потъпкване и отхвърляне на всичко различно. Да предавате собствените си сестри и братя. И да искате да живеете на техен гръб чрез такси, комисионни и да ги ограбвате.

94

До 113

преди 1 година

Екраъна е Киевска Рус колко Северна Македония е Първото Българско Царство ;)Успех с пропагандата!

93

Анонимен

преди 1 година

Aбсолютно невярно! Предвид, че управляващата класа почти не се е променила, че даже и по служби и по армия и т.н. все още са си децата на комунистите, то значи отношението на България спрямо Македония е точно обратното на Русия спрямо Украйна, защото болшинството от българските комунисти до ден днешен са готови на драго сърце да подарят Македония на сърбите, защото Сърбия е съюзникът на Русия на Балканите.

92

Анонимен

преди 1 година

За да бъдат в мир България и Македония не трябва да се допуска идеологии на империи като Русия и Франция да ни разединяват.

91

Анонимен

преди 1 година

Бот, Украйна не съществува от 1992 година. България от 1878 година ли съществува, като народ? Украйна е Киевска Рус.

90

Анонимен

преди 1 година

За да бъдат в мир България и Македония да се забрани русизма, който насъсква хората едни срещу друго. И стига сте слагали минуси. Да не би да забравихте, как от руското посолство в Македония пускат антибългарски филми? Как путиския режим се гаври с българската истрия на българска писменост? Как забраняват българския език в окупираните украински земи. И после винаги след това Митрофа излиза и се извинява. Свалят правителства с руските си партии. И това е винаги едно и също. Това е политика

89

За такова изявление

преди 1 година

Най малко се праща хротестна нота при посланика на македония! Но ние нали даже правителство си нямаме..

88

Анонимен

преди 1 година

Също сприте всякакъв туризъм там-не им наливайте пари в икономиката.. спиране на всякакви икономически връзки!

87

Македонеца

преди 1 година

Вето за тия еничари със стокхолмски синдром както направиха гърците и след 20 години ще си кажат майчиното млеко...