239

Анонимен

преди 1 година

До Бобо - Нензнаех, че ген. Марк Майли издавал песни.

238

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален "Успяват последните десетилетия без война да привлекат в тяхната орбита много страни като съюзници. Ама за това се иска акъл" - Ох мале :)

237

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече не съществува като държава.

236

jimmy

преди 1 година

абе тоя руснак предател Сирский жив ли е още:)

235

Анонимен

преди 1 година

Аз ходих няколко пъти в Русия преди войната през 2021г.Ами извън Москва и Санкт Петербург, където има много богати хора и няколко милиона средна класа, е пълна беднотия.В малките градове масовата заплата беше по 200-250 евро нето. Пълна трагедия. Къде са тръгнали империя да правят и да завладяват страни, без пари. Не стават така нещата.Виж китайците са друга работа, стават все по-богати и ако тръгнат да нападат, може да са по-успешни.

234

До киро парцала

преди 1 година

Е кое от това, което съм написал не е вярно. За пореден път американците са по-хитри от руснаците.Подхлъзнаха руснаците да се бият срещу братски народ - пълна лудост. Колко страни през последните 3 десетилетия влезнаха в американската орбита, включително и нашата, без война. Хитро с политика, икономика и износ на масова култура. Така правят империите през 21 век.А не като руснаците.

233

Анонимен

преди 1 година

Тактиките за водене на война са важни, но стратегията е от зад океана.

232

Анонимен

преди 1 година

И недай се боже да стане война и в БГ аз съм спокоен и ние имаме блестящ генерал тактик изучавал в детайли тактиките за водене на война, високо уважаван сред стотиците хиляди войници чакащи само да отвори уста с високо зареден морал и желание да каже НАПРЕД

231

Русия

преди 1 година

От бункера ли спаси Киев

230

однако

преди 1 година

Украйна се подготвя за своята контраофанзива и струпа стохилядни резерви в Орехов за атака чрез Приазовието срещу Крим. Вчера ВС на РФ ликвидира /анихилира/ значителна част от тези резерви на ВСУ. Сега аскетичният генерал Сърски ли ще поеме оперативната отговорност за разпадащата се офанзива?

229

Киро парцала

преди 1 година

До Неутрален.. Ти в кой свят живееш, в светът на Хари Потър или?

228

Господа помолимся

преди 1 година

Дано украинцие натирят руската пасмина до границата. Молете се, русожопи, укрите да не тръгнат към Масква, че само на джуджета ще стане. НАПРЕД, УКРАЙНА!!! Бой по руските манерки!!!

227

Неутрален

преди 1 година

Истината е, че Русия брутално се изложи в тази безсмислена война.Ще имат векове наред свиреп враг в лицето на Украйна.Западният свят няма да махне санкциите години наред и бавно ще спъва и без това яловата руска икономика.Обикновеният руснак от беден ще се превърне в още по-беден.Американците са много по-хитри. Успяват последните десетилетия без война да привлекат в тяхната орбита много страни като съюзници. Ама за това се иска акъл

226

Любопитко

преди 1 година

А пачему Пригожин пцуе Бункер дядя?

225

Анонимен

преди 1 година

Сбогуване с Русия.

224

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

работят ли противовъздушните сирени в маZkве и санк пит, а бомбоубежищата? Ще ви трябват.

223

Анонимен

преди 1 година

Mypзилкoвци, усещате ли приближаването? Чудите се какво приближава ли? Нека бъде изненада.

222

путьо късия

преди 1 година

ще помогне със самотния т34 по време на парада на пародията от краснаяСволоч.

221

до 255

преди 1 година

Бахмут ще падне. Миналата седмица украинската страна владееше около 2.5 квадратни километра, днес владее 1.5 квадратни километра. Говоря за града. С тези темпове, предполагам вече другата седмица ще е под руски контрол. Реалните военни операции в Бахмут започнаха след освобождаването на Соледар преди 2 месеца. А Русия не бърза - първо артилерия, после запалителни снаряди, после Свинепек .. и накрая тръгват с пехота и танкове.

220

Това е

преди 1 година

Най безмислената война водена някога някъде. Жалка история! Жалко за хората! Жалко за прогреса! Един или няколко имат неограничени ресурси и гледай какви ги вършат.