87

Анонимен

преди 1 година

При 100 км ако първоначално са ти се падали в мъртвата зона - зад страничните колони на стъклото, верно ще ти изникнат внезапно и ще се изненадаш... Затова трябва да се спазват ограниченията, а не да се правим на състезатели!

86

До 92

преди 1 година

Други свидетели казват, че НЕ е имало никакъв джип!

85

Анонимен

преди 1 година

Първоначалната информация беше, че Явор и Ани са били на пешеходната на платното и не са имали шанс.Сега става ясно, че не е било така. Каква е истината и имали ли са шанс да оцелеят?! В смисъл такъв, видели ли са го?! Как при джип пред този Адриан, той забърсва тях?!

84

ПроСоТо

преди 1 година

"Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ" !!!!!...Нема друга оправия !

83

МНЕНИЕ

преди 1 година

По Закона и Морала - закона е писан с кръв от морални хора . Тоест - това е умишлено убийство .Не е по непредпазливост - няма спирачен път , няма въртене на волана - до бутането на хората е натискана газта . На клипа които гледах , колата се ускоряваше преди удара , за това е разликата в Доклада между експерти и камерите .

82

Анонимен

преди 1 година

Задача : Съд и Прокуратура , от кои биха забогатели : +/ От престъпниците !-/ от потърпевшите !

81

Анонимен

преди 1 година

При 100 км/ч ако се появи нещо в обсега на късите светлини на практика нямаш време да направиш нищо дори да не си пил... -----/////------ Така е, но в конкретния случай става въпрос за широк осветен булевард, а не за третокласен междуселски път. Затова е чудно, че никой не е видял другия.

80

Анонимен

преди 1 година

Бг-Съд ще се задейства , както и Прокуратурата , КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА ИМА ЖЕРТВИ , И ОТ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА .

79

Анонимен

преди 1 година

Не случайно , КОИ СА ЗАБОГАТЕЛИТЕ , И ОТ КАКВО СА ЗАБОГАТЕЛИ , ЗА ДА КАРАТ КОЛИ ОТ НАД 250 000 ЛЕВА ...

78

хуя

преди 1 година

Това е битовизъм , но понеже медиите няма какво да излъчват в момента , ще ви го поднасят по различен начин 1 седмица , за да си запълнят времето и вие редовните четци ще продължавате да давате акъл и да пренаписвате закони и да обвинявате и така ще е винаги до веки веков. :D

77

Анонимен

преди 1 година

Като се има в предвид , че Милен Цветков си остава ''ВИНОВЕН'' , не ви ли се струва , че от 1989г. до сега , ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ СА ВСЕ ВИНОВНИТЕ !!!

76

Анонимен

преди 1 година

"проблема е че няма достатъчно големи глоби" - Няма такова нещо. Глоба от 1000 лв. за един е голяма, а за друг пари за семки. Проблемът е, че глобите не са % от цената на колата. Примерно с кола за 100 000 лв. като направиш нарушението Х, плащаш 1% т.е. 1000 лв. За същото нещо някой с кола за 5 000 лв. да плаща 50 лв. Тогава вече може и да има ефект. Моята кола струва около 20 000 т.е. не го пиша, защото на мен ще ми е особено изгодно, а защото така и по-богатите ще ги удариш в джоба!

75

Анонимен

преди 1 година

До ***.. А Бг-съд до сега , КАК СЪДИ ????Има ли поне един осъден за 34г. !?

74

Според

преди 1 година

адв. Марковски, пешеходците се блъснали в автомобила. Без майтап, вижте видеото с изявлението му. После каза, че шофьорът не е проявил желание да бяга, а след удара се блъснал в стълб... Според съдията пък, липсата на опит и участието на шофьора в църковен хор трябва да са причина за съобразяването му... Ще се нагледаме и наслушаме на безумици на фона на поредната трагедия.

73

Анонимен

преди 1 година

От 85 Затова и на Цариградско и магистрала шофьорите удрят неправомерно пресичащи

72

Само в Бг-34г.

преди 1 година

Я вижте , май в колата не е иМАло шофьор , няАкви мадами / непознати/ , са я подкаРАле , ама по някое време са слезНАле ...Направо си е ''БЪЛГАРСКА ШМЕКЕРИЯ '' , вече 34г. !!

71

Анонимен

преди 1 година

Някои коментиращи тук явно си мислят, че светофарите, пешеходните пътеки и шофьорите трябва да пазят живота им, вместо те самите да го направят. Изобщо не оневинявам виновника за станалото, но да разчиташ, че някой друг, а не ти самият ще пази живота ти е смешно. Винаги може да се появи някой иди_от, който да кара бързо и да не се съобразява със зебри, пеш. пътеки и т.н., но щом смятате, че светофарът или зебрата ви правят безсмъртни, ОК. Аз вярвам на очите и ушите си, а не на светофари и зебри!

70

Анонимен

преди 1 година

При 100 км/ч ако се появи нещо в обсега на късите светлини на практика нямаш време да направиш нищо дори да не си пил...

69

Анонимен

преди 1 година

Лъвове зад волана, омърлушени мишоци в съда.

68

Анонимен

преди 1 година

Това е в България, тия црните взеха превес и сега заради тях умират читавите хора на държавата, тези, които работят, тези, които внасят осигуровки, внасят данъци и са честни и добри хора и граждани, които могат да оставят нещо след себе си... а тоя индивид какво да остави, освен го вна ....