114

Анонимен

преди 1 година

Руските сили са ударили команден щаб на ВСУ предполага се, че там са били Залужни и Сирский командващия Артьомовската отбрана. Засега Украинските Телеграм канали в лицето на Кулеба отричат. Но Кулеба беше нещо разтревожен и беше казал, че след пролетната контраофанзива ще има и друга а ние не сме видяли още пролетната. По рано Залужни отказал видеовръзка с Натовски експерти, има нещо съмнително до два дни ще разбере. Но конраофанзива няма въпреки гръмкага заявка на Укронацистите.

113

Пян_Гъ

преди 1 година

"Парадът на 9 май показа слабостите на руската армия" - Вие легнете на тази кълка, па после се чудете защо руската армия не спира до полската граница... Или сте много ограничени, или взимате за такива читателите, което е обидно. Разлерете, пропагандата НЯМА да ви помогне на терен, а само в медиите, защото са ваши. Питайте на място оцелелите от украинската армия + чуждите западни наемници дали руската армия е слаба.

112

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Нацизма винаги ще бъде избиван и унищожаван от руснаците. Пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация на България и Европа /разбирайте плювналиев, кокорчо и другите от г ей общността - вън!/.

111

Анонимен

преди 1 година

Догодина може и коне да нямат, да са ги изяли. Ше излизат с кашони по телата си във формата на танкове, самолети и тн техника

110

Красимир Петрофф

преди 1 година

Отново западна пропаганда. Никой, ама никой не знае колко и какво оръжие имат руснаците. Такава огромна територия, никой не знае какви поделения и заводи за оръжия имат. Въпросът е, че ние нямаме нищо - ЗА 19 ГОДИНИ В НАТО -1 ПУШКА НЕ СА НИ ДАЛИ, САМО ЗАКРИВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ВОЕННИ ОБЕКТИ И ОРЪЖИЯ. ТОВА Е НАТО - НАПРАВИ НИ БЕЗЗЪБО КУЧЕ СЛАГАЧ. А СССР ДО 1956 НИ ВЪОРЪЖИХА БЕЗПЛАТНО, НАД 150 САМОЛЕТА ИМАХМЕ, А СЕГА БОЙКОВИТЕ ХАРТИИ ЗА МИЛИАРДИ, ДЕТО НЯМА И ДА ДОЙДАТ. ТОВА Е ЕС, ТОВА Е САЩ!!!!

109

Абе

преди 1 година

Супер дупер лицето на пропагандата - Британското Разузнаване да не бърза да се присмива и да не се надява на Голямата Перемога, че май и малка няма да има. Да не смеем после ние на изгорели Чалънджъри.

108

Анонимен

преди 1 година

Ха! Руснаците имат армия а британците какво ? СамоДжендар пародия на армия

107

Анонимен

преди 1 година

До 55Сър Пичук Плаха реч, плах парад. Десетилетия комунистически лъжи за армията и всичко лъсва. Така беше и в България. Сега се чудят как да излязат от блатото! . . . . . . . . КАКВО КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ ТЕ ГОНЯТ? ДЕМОКРАТИЧНИ СА! ВИЖ НЯКОЙ ПАРАД ОТ 80-те И СЛЕД КОМЕНТИРАЙ ОТНОВО - СЪВЕТ ОТ МЕН!

106

Hansel

преди 1 година

абе такажа жалка пропаганда за бавно развиващи се значи, че запада губи като сссрем едно време:)

105

Анонимен

преди 1 година

Догодина на коне със саби :)))

104

Анонимен

преди 1 година

Май руснаците са упаткали Валерий Залужни. Кво толку некво шефче на ВСУ, че турнат друго наци

103

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване е Арменското радио

102

Анонимен

преди 1 година

То не остана кой вече да не се изгабрка с некадърността на руснаците включително и техните си, но тукашните чебурашки се спукват да ги оправдават и дори намират под вола теле, че дори си се надъхват и един друг. Ама нали са в ЕС, демокрация, могат да правят каквото си искат.

101

Анонимен

преди 1 година

Несигурно е бъдещето в ЕС на Гърция, според британския вестник Daily Mail.Това разузнахте ли го?

100

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик 100. Значи Садам откраднал златото, а американците го взели! Интересно! Всъщност откъде имаш тази информация? Не вярвам американците да са я разгласили. И откъде Садам е откраднал тези тонове злато? Ааа, разбрах. Всичкото злато на земята принадлежи на американците. Сигурно затова вземат и нашето безплатно.

99

Анонимен

преди 1 година

Британците точно ,никой не ги пита за нищо! -:))

98

Анонимен

преди 1 година

Доста задълбочен анализ са направили! Истински професионалисти!!!! Да паднеш от смях! И каква е целта на това плоско изказване?

97

Анонимен

преди 1 година

Руска армия вече няма. Украинците я изклаха. Сега остава да довършат чмобиките и каквото е останало от затворниците на Пригожин.

96

до 110

преди 1 година

Зеленски отдавна не е в бункер бре мисъл, в холивуд е от началото на военната операция

95

Валтор

преди 1 година

Докладът на английските специални служби е написан от ДЖОНИ ИНГЛИШ!