91

Анонимен

преди 1 година

Хохолите погребват Кристофър Кембъл, американски наемник от Чуждестранния легион, който се качи на експресен влак към края на дъгата, близо до Артьомовск в средата на април.Крис беше пламенен защитник на всички гeйовe на планетата. Това е сериозна загуба за ЛГБТ пeдaлитe.

90

За 98

преди 1 година

От началото на СПО , Путин прибави към Русия 130000 кв. км. Това е повече от територията на България, плюс население колкото населението на България. От Украйна освен тези които се присъединиха към Русия избягаха още 10 млн. души и от държава с 45 млн. население в момента е малко под 30 млн.Икономиката е в колапс и живее единствено от подаянията на МВФ ,които един ден ще трябва да бъдат връщани ... с десетилетия Украйна ако се запази като държава ще е бедна затънала в дългове.

89

Анонимен

преди 1 година

Кадиров отбеляза, че ако сценарият е такъв, тогава бойците на Ахмат са готови да настъпят и да окупират града. Може би се подготвя ротация, за която е нужна дезинформация. Имайте в предвид, че съвсем скоро на 26 април, имаше среща между Пригожин и Кадиров.

88

До 95

преди 1 година

Така като гледаш Зеленски кьорав ли си да не виждаш че е най-много метър и петдесет?!!Путин е поне с глава над него , направо исполин !

87

Ха-ха-ха

преди 1 година

Тик-токовците ще се бият? Смеееех!

86

АнонимеН

преди 1 година

ОТ НАЧАЛОТО НА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ ПОСТИЖЕНИЯТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН СА СЛЕДНИТЕ: ЗАПОРИРАНИ НАД 300 МИЛИАРДА ЕВРО , ЗАГУБА НА МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ, НАПЪЛНО УНИЩОЖЕНО РЕНОМЕ ПРЕД СВЕТА ЗА МОРДОРСКОВИЯ И ЕДНА КАМАРА САНКЦИИ ОТ КОИТО МОРДОРСКОВИЯ ГУБИ И ЩЕ ГУБИ 10-КИ МИЛИАРДИ ЕВРО ВСЯКА ГОДИНА! А ЗАГУБИТЕ НА ТЕХНИКА И ХОРА СА САМО ДОПЪЛНЕНИЕ! ФАЛШИВИЯ ПУТЪН НАПЪЛНО СЪСИПА МОРДОРСКОВИЯ И ЗАТОВА СЕГА ЩЕ СЕ КРИЕ ЗА 9-ТИ МАЙ И НЯМА ДА СЕ ПОКАЖЕ ПУБЛИЧНО ДА НЕ ГО ДУМНАТ ЗАСЛУЖЕНО!)

85

Mda

преди 1 година

Ще стане като с ваксините на Дер Лайен ...ще.продължават да идват ама вече няма нужда от тях. Но пък след превземането на Украйна , Русия може да ползва снарядите за да доизрита злодеите от Сирия и другаде

84

Анонимен

преди 1 година

Мачкай продажната укpaинска гм'eж!

83

Анонимен

преди 1 година

Е добре бе какво общо имат българите с тоя конфликт,че трябва да се занимавам с руско-украинските проблеми.Нещо там си делят и нека си се оправят по между си.Какво сте плъзнали тук да си набутвате проблемите.

82

Анонимен

преди 1 година

Кенеди: Неоконсерваторите в САЩ убиват украинската младеж,толкова сте ещзле атлантиците.Американците ви го казват,вие не та не

81

Анонимен

преди 1 година

Чеченци да заместят обучена частна войска - това смешка ли е. Ченците са добри в да тероризират мирно населени, добри мафиоти са ама не стават за бойци. А рамзан ще вземе да нацапа ботушите Гучи в калта...

80

Анонимен

преди 1 година

Тея са по лоши

79

ааа

преди 1 година

Путин подпали войната пък сега оле ле

78

Анонимен

преди 1 година

Аре азовците да си палят подметките да си бранят Украйна ,изправете се срещу чеченци те,а не тука да дращите по форумите.

77

АнонимеН

преди 1 година

КАШАТА КОЯТО ПУТЪНА ЗАБЪРКА В УКРАЙНА Е НЕОПРАВИМА НЕ СЕ ШЕГУВАМ! ПУТИН ИЗГУБИ ДОРИ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ , ЗАЩОТО УКРАЙНА ОБЯВИ, ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА В СИЛА СЛЕД КАТО ТЕРИТОРИИТЕ НА ДОГОВНЕЦК, ЛАЙНУГАНСК И КРИМАПУТСК ОТКРИТО СА ПОМАГАЛИ НА МОРДОРСКОВИЯ ВЪВ СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ!

76

Анонимен

преди 1 година

Де тоз късмет да имам зет чеченец,те са прабългари,а не някакви третополови европейци с напудрено носле като Зеленски .

75

Анонимен

преди 1 година

До 79 Ами добре бе побеждавайте бе кое ви пречи.а що си мислиш,че някой пък защитава Русия,а не ви казва истината.Това,че ти имаш някакви бръмбари в главата не прави другите хора русофили.

74

Анонимен

преди 1 година

Не мисля че Америка е капиталистическа в противен случай нямаше да има толкова зомбита по улиците . Тя е социалистическа само че националсоциалистическа

73

ДО ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

Пич , кога ще си платиш Дълговете към НОИ - плащаме ви пенсиите и вече Българските Работници започнаха да се оглеждат на Българските Пенсионери - да ги оставят без Пенсия заради Дългове към ваши Пенсионери . НОИ България изплаща Пенсии на Украинци , без да има връщане на пари от Зеленски и ЕС .

72

Анонимен

преди 1 година

При толкова много писане на коментари на червени тролеи в нета и накрая Украйна да победи... Излагация...