50

Анонимен

преди 1 година

Муймуна сложете начело на правителството,само не Буля Ганювица!

49

Анонимен

преди 1 година

Добре де, Киро, щом академик Денков е такова безценно богатство и най-подходящия да поведе правителство, защо в предното ти се набута на челна позиция? Ти който дори не можеш да говориш нито български, нито английски добре, 'куролираш' от трибуната и се дъниш на почти всяка стъпка. Да не говорим колко морално прогнил си. МВР министъра ви който щеше да бори корупцията беше милиционер от соца, цял живот на заплата и с 20 имота. Пожелавам ви да продължаваш да оглавяваш ПП и да ги влачиш надолу.

48

Анонимен

преди 1 година

Къде са 9 милиарда, Кириле? 9 милиарда опука за 9 дни през декември 2022. Върни парите-това е стъпка назад. Другото е шненди капели.

47

Анонимен

преди 1 година

В действителност обаче още до 200 регионални банки в Съединените щати изпитват подобни финансови проблеми, които изпратиха SVB или First Republic на дъното. А общите загуби на банковия сектор от ръста на основните лихви вече надхвърлят рекордните два трилиона долара.Е, най-плачевното е положението с банките от втория и третия ешелон, които сега започват да фалират. И има всички основания да се смята, че настоящият фалит на Първата република няма да бъде последният колапс на значими американски банки през следващите месеци.Основната опасност идва от факта, че икономическият растеж просто спира.

46

Анонимен

преди 1 година

В контекста на повишените лихви става все по-трудно да обслужват задълженията си както за кредитирани частни корпорации, така и за отделни общини, заедно с цели щати и дори федералното правителство на САЩ. През 2022 г. рекордните 860 милиарда долара са отишли ​​за плащане на лихви по държавния дълг на САЩ . А през 2023 г. плащанията могат да достигнат един и половина трилиона долара, което се равнява на 20-30% от целия бюджет на правителството на САЩ.

45

Анонимен

преди 1 година

Конграчулейшън НЕО,Явно живееш още в неолита...

44

Нео

преди 1 година

Киро остава верен на себе си. Продължава да лъже и говори неща дълбоко лишени от смисъл. Проблемът му е, че и те вече бяхя на власт и всички видяха колко безнадеждно некадърни са. Не съществуват безспорни личности, както не съществуват и безгрешни! Той и споменатата от него компания не трябва да правят крачка назад, а да се обърнат, да се затичат, да се скрият някъде и повече да не се показват!

43

Баце е Виртуоз

преди 1 година

Спука Гумата на Тротинетката, както Нинова каза!

42

Да бе

преди 1 година

Как никой?Баце ви каза,че нема да фръдне,докато не дадат списък с министри.А Рундьо ги слушка и чака,вместо да им беше фърлил мандата моменталически!

41

РАЗШИРИХАНИХАЛКИТЕ

преди 1 година

НА ЗАДЕН ХОД СМЕ ВСИЧКИ ОТ ПРОМЯНАТА.

40

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви е дал мандата, че да правите стъпки, бе Киро! Загубихте 73000 гласа, а говорите като, че ли сте хванали Господ за шлифeра.Срам нямате! Мошеници!

39

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви е дал мандата, че да правите стъбло, бе Киро! Загубихте 73000 гласа, а говорите като, че ли сте хванали Господ за шлифeра.

38

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли,че чичака се гаври с вас.Защото въпросът е Разбира ли с***иня от кладенчова вода?!

37

Анонимен

преди 1 година

Пфффффф професионален лъжец.

36

Анонимен

преди 1 година

Според този илитерат, само лекарите и учителите са хора в тази държава, останалите не заслужаваме добър живот.

35

Анонимен

преди 1 година

Феодалните старчета са национално богатство обаче на запад не ги искат и казват - Дръжте си ги там и си ги хрантутите с ваще пари а на нас ни трябват кадърни .

34

Анонимен

преди 1 година

Хората са казали, кажи ми приятелите ти да те разбера какъв си, тука е пълен потрес!

33

Анонимен

преди 1 година

"..ще трябва да търсят тази подкрепа от ДПС и БСП. Само че тази подкрепа - всички знаем, не идва безплатно.." Все едно пък Кирето предлага безплатна подкрепа. Естествено, че като има цена, ще се търси по-ниската. Кирето прекалено много иска.

32

моля помощ

преди 1 година

някой да ми обясни значението на " класиран в топ 1% на всички учени в света". Признавам си не проумявам ,1% от колко са учените в света -100,200,5000,1000000? Виж топ 5,10 звучи ясно! Да ме прощава Господ, ама не е наред момчето , не знае какво плещи , какъв Харвард, какви дипломи?!

31

Анонимен

преди 1 година

НЕНАЯЛИ СЕ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ