31

Анонимен

преди 1 година

Тоз тоя път каза нещо смислено.Те хората танкове взривяват без проблем пък тук един брониран джип няма да могат да взривят .Айде бе?!

30

Taka де!

преди 1 година

"опитът за атентат има за основна цел да осуети радикалната реформа в прокуратурата чрез героизиране на жертвата в случая - главният прокурор." Предварителна уговорка: Никак не харесвам гнома! Едва ли има и някакъв капацитет въпреки че ръководи НСС на времето. Но в този случай е абсолютно ПРАВ!!! Замислете се само коя знакова фигура от ъндърграунда е зад решетките? НИКОЯ!!! Тогава защо ще го отстраняват?

29

И окото му не мига

преди 1 година

дори да застрелят Зеленски и Путин едновременно

28

Анонимен

преди 1 година

Болни мозъци начело с този прибързаха да се изказват, явно поръчителя на атентата плаща и на хора като този, боже опази България.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе, на тоя не му ли е време за пенсия? Да вземат да му организират едно тържествено изпращане в заслужена почивка. Не че се е преумОрил, де. Аман от умнотиите, дето ги ръси.

26

мр.Гном

преди 1 година

тоя Базед с размерите на градинско джудже поне малко да мисли, преди да говори... какво излиза, че т.нар. съдебна реформа не е никаква съдебна реформа.. след като атентат срещу гл.прокурор иска да идеализира същия, за да не стане реформата. Хммм идеализира се личност т.е. Гешев, т.е. цялата пишман реформа е само и единствено заради Гешев, което не е ок, защото идеята явно не е съдебната система да действа, а да вържем ръцете на Гешев.. след подобни изцепки, ще започна да му симпатизирам...

25

Анонимен

преди 1 година

Дъртия Гномчо дава експертно мнение по инсценировки .Как е Христо гемийката ходили да яде баклава при чичо си Доган в Сарайте ? ( семеен приятел на майкаму и татко му ).

24

Зозо

преди 1 година

Атанасов, още ли имаш усещане, че те подслушват? Мpъcниk!

23

ДО КЕНЕТ...

преди 1 година

РАЗКАРВАЙ ГИ ТИЯ.... ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ - НЕ СИ ЛИ ГИ РАЗБРАЛ..??

22

Анонимен

преди 1 година

хич не ми е симпатичен тоя, ама в случая е прав, ако целта беше убийстовото на Гешев 1-во взривното устройство щеше да е на платното, така че да се взриви под автомобила а не в страни, 2-ро щеше да има в него доста запалително вещество, което да предизвика и пожар, така че автомобила дори и да не е засегнат сериозно, да бъде принуден да спре и хората от него да излязат и 3-то при такива атентати винаги има план б, включващ най-малкото стрелец на подходяща позиция

21

Минеков

преди 1 година

Най-големия атентат беше срещу мен,когато ми спукаха гумите на колата ...

20

ДС ДБ ПП

преди 1 година

ИНСЦЕНИРОВКА НА ДЕМОКРАТИ........ ГРАДСКАТА ЛЕВИЦА =ЧИСТИ КОМУНИСТИ,

19

Анонимен

преди 1 година

Кви са тея очи бе бухааа

18

Зозо

преди 1 година

На тоя уж десен - комунист, в главата са му останали само 3 петолъчки да му се въртят :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Аааа и Борисов :)))))))))))))))

17

Анонимен

преди 1 година

Като служил в казармата по бай Тошово време като сапьор ако видя мястото на взрива веднага мога да определя мощноста на взривното устройство. Ако действително взрива е бил 3 кг джиповете от взривната вълна щяха да са изхвърлени и полегнали. Що се отнася за шрапнелите ако искат да убият някой или да пробият брониран джип трябва да са много по едри от сачми. Сачмите могат да убият беззащитен човек но немогат да пробият бронирани стъкла и броня.

16

Зарко Минев

преди 1 година

Ела на власт червен човеко, та да ти скроят и на тебе нещо такова подобно. Какъв политик си ти ? Отговорът е - ПРЕСТЪПНИК.

15

А бе

преди 1 година

Слушайки интересните изводи на Лена,на Атанасов,на Илиян Василев,на набедените *** Бенатова и Григор Лилов, става ясно каква тиня и поплавъци се навъдиха в политическата и медийна среда.Ясно е и защо сме последните дупки на Европа!

14

Евала

преди 1 година

Интересно, ако на Жабата й беше гръмнала бомба до колата, дали така щеше да квака? Щеше да ореве орталъка, че него, баш демократа го гърмят!

13

Анонимен

преди 1 година

До Мда, не че нещо ама още никой не е видял колата и щетите по нея, що да не се инсценира? видимо от снимктите взрива съвсем не е бил 3 кг. тротилов еквивалент, а и иде реч за брониран автомобил, от осколки и стрелба нищо му няма, в тубата има доста клипове на производители на бронирани стъкла на които собственика на фирмата производител застава за д стъклото и срещу него стрелят с бронебойни куршуми от калашников, така че

12

Анонимен

преди 1 година

Размисли и страсти на "снажният"измислен генерал Атанаско!