127

Анонимен

преди 1 година

До EctoLife. Защо ми е важно да ги помня ? Четенето на една книга не значи да ч запомниш наизуст и да ч декламираш като автомат. Тя те кара да фантазираш, да възпримеш идея, да се позамислиш. Автоматиката няма да те накара да мислиш и да мечтаеш. Глупости дрънкаш в несвяст.

126

Анонимен

преди 1 година

И как точно един мияч на улица няма да стане излишен, има автономни автомобили, има автоматични четки, пускаш я машинката и си мие улицата. Естествено не тресавищата, където ние живеем в БГ, но в нормалните страни където има ленти, тротоари и тн работи супер. А то тва го има от години вече. Толкова с нископлатените работи и ръчен труд.

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126. Много си ми възвишен бе. Само че трябва да поизчакаш 1000 години за това за което си фантазираш. За такива като тебе отдавна е казано :" Пази Боже сляпо да прогледа"

124

Анонимен

преди 1 година

До EctoLife. Аз не сикам да ми елиминираш нищо. Много си ми е удобно с мишките и клавиатурите и мониторите. Мога да не ги барам. Мога да ги изхвърля. Не ми трябва твоето "надграждане" определено.

123

Анонимен

преди 1 година

Айде пак копачите и орачите в коментарите... Има доста напълно автономни ферми и човешкият труд там е заменен на 98% от машини и ИИ. Разберете, копачи, има причина трудът ви да е нископлатен. Ще стане и излишен, ако не си произвеждате за себе си и приятели, разбира се. Под копачи се имат предвид всякакви бачкери. Знайте си мястото. Избрали сте си сами да сте дъно.

122

Анонимен

преди 1 година

До разбивач. Няма да отпаднат началниците. Даже ше станат повече. Също като роенето на меринджеите напоследък.

121

Анонимен

преди 1 година

До EctoLife Да, хората много ги мързи... Това е напълно постижимо за човешкия мозък, но хората от мързел ще изгубят години да измислят джаджи, с които да го постигнат... Е не са ли жалки? Заслужават си и ИИ, и всичко, което пасивно приемат сега.

120

разбивач

преди 1 година

Първо ще отпаднат ,счетоводители , администрация , началници, офисен планктон.

119

Анонимен

преди 1 година

До До110. Оцеляава се при катаклизъм. Иначе само върви адаптация. Не са умрели на тумби на тумби през "индустриалната революция" през 18-ти век но пак така са ги плашили даже е имало "възстание срещу машините"

118

Анонимен

преди 1 година

Защ толкова хора се притесняват? Разбирам тези, които отричат. Те просто не са запознати с това, което имаме днес и не ислат да видят това, което ще имаме утре.

117

До110

преди 1 година

Напротив,точно ниско платените професии в които се изисква най вече ръчен труд и умения ще оцелеят!

116

разбивач

преди 1 година

Ако сега на съм 19г. щях да запиша физическия факултет - физика или инженерна физика. теоретична физика. Защото лесно можеш да станеш всякакъв в рамките на 1г.

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110. Как си заминават ? Кой ще сече дърва в гората за отопление ?

114

Анонимен

преди 1 година

До 114 - Значи правителствта, вкарвали минуси и плюсове в коментарите ти? Врме е е да излезеш навън, приятел.

113

Анонимен

преди 1 година

До Eйgжънт Caйън Meйcън Ти пък. То почти не се среща естествен интелект сред хората. И това не е от сега. Хората не са мръднали в развитието си от хилядолетия.

112

Анонимен

преди 1 година

До 111 - Прекалено много сме но ... На опредешени места.

111

Анонимен

преди 1 година

Фантазетата, по подразбиране ЛГБТ-ашки правоверни проправителствени врекала пак напънаха с плюсовете и минусите и тука. Не може да пречиш на правата линия. Всичко както ти го поднасят от "запад" е право и не може да му противоречиш.

110

contractor

преди 1 година

Аз тоя AI го познавам. *** е като газ. Не се бойте тоя век, е освен ако не си инсталирате Ай у кухнята, тогава да, треперете.

109

Анонимен

преди 1 година

До 103 - Не е нужно, да "измисля". Нужно е, да ти покаже нещо, което ти харесва и това е. Крайно време е да се оттърсим от болнавата идея, *** някакви хора, чиято цел е да ни забавляват, могат да ни дават насока в живота. Помниш ли протестите "Окупирай Уолстрийт" - група изпъшнители, ислаха да спират финансовото развитие на САЩ и да удавят икономическият им потенциал. Ако бяха успели, днес нямаше да има супер жързи тешефоно, ИИ и електрически коли.

108

Анонимен

преди 1 година

На изкуствения интелект като му заложат фалшиви ценности, ще предложи само едно "оригинално" решение - твърде много сте, за тази проста рабата. Поне 25% ще се окажат излишни, включително политиците, журналистите, артистите, сценаристите ... Нали знаете чия е тезата, че сме твърде много човеци на Земята? Ами точно тези сега сега създават изкуствения интелект, по свой образ и подобие, естествено.