188

Сега бункерния

преди 1 година

Ще си построи бункер в бункера

187

Анонимен

преди 1 година

211 В Русия има повече гейове, отколкото в целия ЕС. Само че там е забранено да се говори да тях. Бият ги, унижават ги и им забранямат да се събират явно. Сред руските политици има доста гей, също.

186

Анонимен

преди 1 година

На 9 май ще има украински удар по гробището на Червения площад. Първите удари на украинската мъст ще усетят мощите на Ленин, Сталин, Брежнев, Андропов, Черненко и т.н. комунистически рептили.

185

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхте прочели статията щяхте да знаете че става въпрос за формална смяна на пола по документи и по лична карта а не за физическа смяна. Разбираемо е хората да се страхуват. Но властите са се осетили и го отменят.

184

Анонимен

преди 1 година

гейовете са едни и същи в Русия, в САЩ, в България и навсякъде по света. Тук говорим за ОТНОШЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО към тях - в Русия са считани за болни хора и ги съжаляват, понякога ги презират. В Западна Европа и в САЩ ги почитат и им се кланят като на някакви свръхсъщества. За това говорим.

183

Анонимен

преди 1 година

212 Ейй, не се свършиха психопатите у нас, които възхваляват българомразеца и агресора, който нападна суверенна Украйна, заповяда да избият десетки хиляди украинци, също толкова да изнасилят, и измъчват. Който отвлича украински деца, руши градове и села в Украйна. Който отнема чужди територии. На тези българи, които обожават Путин, този уродчудовище, мръсен кагебеец, който винаги е бил против България, трябва да се забрани да пътуват на запад.

182

Анонимен

преди 1 година

Значи викате западните гейове са по гейове от руските такива. Добре, има логика, има

181

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа сте това копейките, ей. Прочети първо статията къде са мислили, че ше бъде джуджака и измери колко километра е изминало това самоделно фърчило от Украйна до където е паднало и ше разбереш колко им струва ПВО то. Още повече си припомни, че им удариха преди и летище от ядрената триада и пак си засекоха ония работи.

180

Теодоро

преди 1 година

Хаха,уникално мазен пасквил, СЛАВА НА РУСИЯ И НЕИНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН

179

Анонимен

преди 1 година

шушляците вече си сменят пола - тук всички сме на едно мнение! Лице, което си сменя пола, за да не отиде да защитава Родината си е предател, дори и шушляк не е и не може да се нарича човек. И отношението към тия лица в Русия е подобаващо, за разлика от Гейропейския съюз.

178

До 210ия

преди 1 година

Колко па да е стигнало до Москва това самоделно хвърчило ?! Било намерено на 20км източно от парк Раднево, който пък от своя страна е на 60 км от Кремъл....Все едно да падне нещо в Пазарджик и да кажеш че е стигнало София ?! Смешници

177

Анонимен

преди 1 година

Не бързайте, това е подготовка за офанзивата. Тя ще стартира на 9ти май!

176

Анонимен

преди 1 година

Горе-долу хващате вече еуфорията, само че не се напикават от кеф, а от смях как шушляците вече си сменят пола като се надяват, че това ше ги спаси от малкия рептил да не ги прати на фронта хахах

175

Анонимен

преди 1 година

Офанзивата стартира! Тръбата изсвири и наште тръгнаха в атака! Руснаците уплашени изскочиха от дупките и тръгнаха да бягат без ред по гашти с огромна скорост, но укрите ги настигат и съсичат без жал! Двата народа ликуват! Слава Украине!

174

Смешна пропаганда

преди 1 година

Според Билд е имало опит за убийство на Путин...но руските власти го пазят в тайна. Такава тайна че "само" германчетата от вестник Билд го знаели ?!? Немско говорящите журналистчета лично са били там и са го видяли с очите си !!! Колко драматично вярно. И сега Укро феновете в България се напикават от кеф като прочетат най новата новина от Оокрайната...

173

Анонимен

преди 1 година

Фактите са, че са засекли на баба си фърчилото щом е стигнал тоя дрон до москва

172

до 215

преди 1 година

НАПРОТИВ!!! Ще има наградени офицери, сержанти и войници от подразделенията за РЕБ и ПВО, че са засекли вражеския дрон и са го свалили в безопасно място, без да му позволят да се взриви. Това са ФАКТИТЕ!!!

171

до 214

преди 1 година

След победата във Втората Световна САЩ имат хиляди самолети и развита индустрия, която не е пострадала от войната и разчитат на самолети. СССР е опустошен от войната, не може да строи много самолети и започва да произвежда ракети - първият изкуствен спътник на земята Спутник-1 и първият космонавт Юрий Гагарин са руски/съветски! А след това ракетите стават нападателни МБР и отбранителни ПВО, така че от 1954 г. Русия и до днес има най-могъщите ракети, днес хиперзвукови и танкове днес Т-14 Армата.

170

Анонимен

преди 1 година

Купувайте икони на Путин, докато са достъпни!

169

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 дни слушах един руски коментатор който каза че Русия никога не е развивала ПВО поради факта че е знаела че никакво НАТО няма да я нападне. Винаги е давала преимущество на нападателните оръжия и е смятала че няма нужда от хвърляне на пари за отбранителни оръжия. Същото е мислел и Сталин, затова и Червената армия се е оказала гола вода когато е била нападната от Хитлер. Добре че САЩ и Великобритания са спасили СССР иначе днес русофилите в България щяхме да ги търсим с лупа.