104

До 134

преди 1 година

А ако прочетем малко по-натам от историята ще видим че ВСВ започва Нацистка Германия ЗАЕДНО с СССР като ДВЕТЕ страни окупират Полша.

103

Анонимен

преди 1 година

Е нали точно руснаците предлагаха да си поделят Украйна преди да нахлуят. Сега лунатици били.

102

Анонимен

преди 1 година

Що за наглост и безочие е да нахлуеш и анексираш части от една независима държава и да твърдиш че трета страна се канела да я завземе ??? А , да - руска наглост , от нея по голяма няма! Не им стига че погубиха поколения и спряха развитието на толкова дъжави чрез СССР и комунизмът наложен на източният блок ( ние поне се отървахме по един или друг начин да не станем част от СССР)

101

Анонимен

преди 1 година

До 134 да знаем тя цялата планета е на русия и македония :))) Я се съвземи малко. Ако си говорим за история голяма част от тея земи са Български ?:) Твоята история да не започва от ПСВ ?

100

Шляхти

преди 1 година

Пуделите на Америка ,това са поляците .Дали на Украйна самолети ,които нищо не стават.

99

Анонимен

преди 1 година

Ако почетете история, ще видите, че не са клевети. Част от тия територии са взети от Полша през 1920г. Били са руски по това време, ама Русия го закъсва с октомврийската революция, гражданска война и е принудена да излезе от първата световна война с цената на загубени територии, които са "усвоени" от Полша. Конфликтната история на тия земи е от хиляда години назад.

98

Анонимен

преди 1 година

Изключително противна и високомерна нация са нация поляците.

97

ааахахахха

преди 1 година

насраааахххтеее ли се московски кремълск плъхове, не само украйна ами и вас може да погълне ако иска полша

96

Анонимен

преди 1 година

То е ясно,те са се взели за големци поляците ,ама ще паднат много от високо и ще забият нос.Противняци.

95

Анонимен

преди 1 година

Тоя пуши нещо много яко!

94

Изведнъж тротоарът

преди 1 година

се надигна и го удари по челото... Приберете го човека да не страда... Оберете пяната от устата му ! И оцетени чаршафи по тялото му за охлаждане...

93

Анонимен

преди 1 година

Налейте му едно на тоя. Той влязъл в чужда държава от 1г стрела по цени и деца .... обаче седнал и клевети друга държава :)) То вече не е смешно ами тъжно. Тея хора имат нужда от професионално лечение

92

Анонимен

преди 1 година

Американската геостратегия се опитва да обедини Източна Европа под стратегическото ръководство на Полша или проектираната да възкръсне Жечпосполита (1569-1795 г. на днешните територии на Полша, Литва и част от Украйна). На картите са основните инфраструктурни и енергийни проекти, които влизат под общото понятие "Триморие" и имат мощна преди всичко военна проекция с антируска и антигерманска насоченост. България е принудена от своя днешен политически и управленчески "елит" да играе ролята на пешка

91

Българин

преди 1 година

Най-вероятно конфликтът ще завърши по някакъв такъв начин след година. Украйна миналия ден обяви неявна пълна мобилизация. Но военните ще свършат и руската армия рано или късно ще пробие на няколко места. Никой не е победил Русия на бойното поле. И тогава Киев ще подпише някакъв договор да даде западните части на Полша, за да ги "защити".

90

Анонимен

преди 1 година

СЛЕЗ ОТ КЛОНА, ХВЪРЛИ ПУШКАТА !

89

Фактите говорят

преди 1 година

Единственият чуждестранен държавен лидер, чието посещение в Русия е планирано за Деня на победата, е Садир Жапаров, президентът на Киргизстан. Това съобщи московският в. "Ведомости", позовавайки се на дипломатически източник и събеседник, близък до администрацията на президента.

88

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще погълне голяма част от Просия

87

гъгъгъгъ

преди 1 година

гъгъгъгъ

86

Анонимен

преди 1 година

Поляците се иззгаавврииха че тоя лапал дрогата с алкохол и оттам говорел несвързано!

85

...--...

преди 1 година

Някой пак ме имперсонира, за това си сменям ника, този път на международния сигнал за SOS ...--... който следи чата ще ме познае.