264

Анонимен

преди 1 година

И на вас никой няма да ви подпише празен чек. Без коалиционн споразумение, отиваме пак на избори. Това е ясно на всички и точно затова всички са наясно, че вашата игра е за това, да не се състави правителство. По един или друг начин, пак сте в отбора на Радев.

263

К9

преди 1 година

Ам чИ ти искаш, *** то нИ можИ! Те и ГЕРБ много искат, ама нямат желание! Смях!

262

Боко

преди 1 година

До эээАко герберите са крадци, тези преди тях и тези след тях трябва да са пладнешки обирджии. Няма ангели. Афера.bg, дето извадиха снимките с чекмеджето вече са се хванали за главата от делата на Пропадналите Политици и съветниците на Президента. Не чекмедже, а чували!!!! Само да те светна, че тези дето са теглили парите за магистрали с чували са близки до трибуквена партия или от Евророма, коалиционен партьор в миналото на друга трибуквена партия.

261

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам второто място на тези хора ... как, как бе джанъм?

260

Анонимен

преди 1 година

Поглеждаш му физиономията и първата асоциация е патологггия?

259

Бгг

преди 1 година

Те готвят Про100 правителството. Май искат да сложат голият академичен oxюв за премиер.

258

Анонимен

преди 1 година

Палячооооооооооо

257

гледам

преди 1 година

Много малки магазинчета затвориха. По времето и сыед политиката на Киро. За съжаление кърлежите ПП= Кир&Кокор използват демокрацията за да продължи това..Крал не крал Боко е цвете пред тея, да им тегли майната калво се върти около тях. Ясно е че тяхната цел е да съсипят страната. Затова са пратени и затова им плащат.

256

эээ

преди 1 година

По другите-гебаджийските сайтове,непрекъснато ни навират в лицето "далновидните" размисли на банкянския шебек и хасковския ***.Скрийте се БЕ КРАДЦИ!Мястото ви е в затвора.Маже да сме бедни,но не сме толкова много гламави.Никога повече няма да се върнете на власт.Ше заминете по затворите.От освобождението от турско робство,такива разбойници/като банкянските/,не са изпълзявали във властта на държавата.Съсипахте държавата,проклети да сте.

255

Анонимен

преди 1 година

Този лъжец е за диагноза, той политики ни пробута, Боже!

254

Ха-ха

преди 1 година

Кокаинът не бил вреден?

253

Мокаря

преди 1 година

***

252

Ку-ку

преди 1 година

тоя съвсем се чална. Вече е тотално на черешата. Дали е прекалил пак с пиците?

251

Анонимен

преди 1 година

измамник!

250

Анонимен

преди 1 година

Киро, ти не можеш да говориш. Видяхме ме ви управлението, за продажници сте идеални, но за управници хич не ви бива. Много наглост и нахалство, гарнирано с лобизъм и крадливост сте, нищо друго.

249

Д-р Бодуров

преди 1 година

Доста е изнемощял Кирцата, има торбички под очите, пребледнял, измъчена физиономия като цяло,. още не може да възприеме изборната загуба...А колко хубаво беше на самолетните воаяжи с Цигулката до Солун, Азербайджан, САЩ, Брюксела,...на ПАРАПЕТА...Ей тая загубена Лена сега ли намери да ражда....

248

Анонимен

преди 1 година

Готвят . Ама безвкусно . Безсолно. Картофите сурови.

247

Задължително

преди 1 година

СДС, ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ, БСП не трябва да остават ЕДИН ДЕН в управлението. Изменят ли Законите, променят ли статута на Черно море,евро, прием повишат ли вноската за НАТО. Получат ли парите по План Разрушаване-подписани ангажименти ЛГБТ училища, променят ли статута на БНБ, и закон Концесии с България е свършено. Дали ще е експертно правителство, или друга димна завеса, няма никакво значение. Тези политици от СДС, ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС, БСП са изключително вредни и опасни за България, както и служебен

246

;)

преди 1 година

Защо броите бюлетини, като в крайна сметка Киро решава да подмени вота!??? Народа ясно е казал какво правителство иска! Вашата работа е да го сформирате!

245

Анонимен

преди 1 година

Знам, че ще има референдум за ние и суверенитет. Един вид броене на българите.