157

3% държали милиарди-

преди 1 година

-те във банките който Бойко постоянно цитира че ставали повече и че българина спестявал много ! Е не е ли мошенничество така да преиначаваш едно е да кажеш група хора трупат пари друго е да кажеш българите са добре и спестяват ! А съвсем друго е да се види тези 3% близки на властта ли са със нея ли работят ,какво работят какво плащат !Тука вече никой не се интересува от несметните богатства все едно е Колумбия ,Време е и децата да се гледат сигурен съм че ще има много богати то на тати не върви

156

ББ лъже и няма СРАМ!

преди 1 година

Денков каза ЯСНО днес че докато ББ НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА КОРУПЦИЯ НЯМА ДА ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!Пунта Мара излиза и напоително лъже как Държавата щяла да загине с Дефицит 6,5%!Абе Бачо Служебното правителство предложи Бюджет с Дефицит 3%и да се случи това трябва:1/Да се вземе печалбата от миналата година от големите компании които натрупаха 40Милиарда в Банки;2/Да се спрат компенсациите за Фирмите;3/Пенсии растат 12% и т.н.Днес излиза ББ и плаши че трябва да реже Пенсии да свали Дефицита!Наглец

155

Анонимен

преди 1 година

Единствено ГЕРБ с лидер Бойко Борисов, може да изкара България от кризата и да я направи велика държава. Затова всички трябва да го слушат. А другите са просто хорица, които искат да унищожат България - те са антибългари, *** на чужди държави и интереси.

154

астора

преди 1 година

Мечтата на всяка власт, е изчезне народа , а да остане бюджета

153

може

преди 1 година

Данък печалба поне 20%. ДДС товари само потребителите, не се пънете за него. Средна заплата, като средната за Европа. И чак тогава се прави бюджет. Ако ви е страх се махайте!

152

Анонимен

преди 1 година

Тези разбраха че пак са САМИ!-:)))

151

АНТИ-ГЕРБ powers

преди 1 година

Боко клякай и започвай да се молиш на Кокорчо за прошка.

150

Анонимен

преди 1 година

Боко има къща в Барселона, а Деса секса има дворец за милиони, всичко "законно" разбира се. Това са борците за благото на народа, уважаеми дами и господа...

149

НЕ ИСКМ ДА СЪМ САМ

преди 1 година

продължение -- тук е докато има килипир и плаща нищо , На половината халетата са времении конструкци правят ги за месец и за още толкова ги опразват -работниците бачкат много като азиатци и получават азиатски заплати труда им е със ниска принадена стойност компоненти за БМВ-да но другаде се сглобява и отива парата ,като има криза първи затварят халетата във Б-г !Румъния утрепа ЕС със Дачията номер едно са -а ние правим платки и кабели ! Тука политиците като Бойко ни продадоха и сега сме роби !

148

Анонимен

преди 1 година

С ГЕРБ Никога!!!!-:)))

147

Ценко Чоков ГЕРБ

преди 1 година

Буцка, имаш само една простичка задача - създай кабинет. Нищо повече не искаме от тебе, ако не можеш да се справиш с тази елементарна задача, отстъпи У ЛЕВО и отпушвай процедурите да ходим на втори мандат, където по-къдърни хора вероятно ще се справят. Това се иска от тебе в момента. Нема нужда от анализи, призиви и каквото и да било друго.

146

Анонимен

преди 1 година

Пъъъълно ГЕРБерюг тука,пъъъъълно!Като хлебааарки са!НА всеки сантиметър!

145

Анонимен

преди 1 година

Все се стриже 0 номер Винету,за да няма как да му свалят скалпа.Хитрееец!!!!

144

Анонимен

преди 1 година

Борисов почна да се появява пак всеки ден по телевизията.На масата са всички тези противни физиономии от ГЕРБ. Физиономии на престъпници и крадци.Тези хора трябва да бъдат в затвора.

143

Анонимен

преди 1 година

Докато всички тия наши"управляващи"са зависими по някакъв начин от няколкото направления на едрата червена олигархия която е превзела България,оправия няма да има!Във време когато бюджетът гони рекорден дефицит те отпускат милиарди на бизнеса във вид на субсидия,във време в което има огромно социално неравенство те продължават да крепят плоският данък,във време когато цял свят се кани да приложи данък свръх печалба те се канят да орязват доходи и социални разходи!Наведени пееесоглавци!!!

142

НЕ ИСКМ ДА СЪМ САМ

преди 1 година

Онзи ден по телевизията казаха че три роента държли онези милиарди който били уж на хората по-банките -- На сто 3-*** са адски богати другите са във ступор --това е данъчната политика Борисов -- той винаги плаши че бизнеса ако не плаща ниски заплати и почти нокакви данъци щял да напусне и че бизнеса са умните хора ! Да зависи от гледната точка и колко е нормална държавата и какъв е бизнеса който е дошъл и оперира във държавата и със какви намерения , може намеренията да му са временни, тук е д

141

Анонимен

преди 1 година

Тоя не само,че се прави на невинен,ами мисли даже,че е постигнал нещо!Стигам до извода,който той сам направи,че и другите са прости!Не осъзнава ''полиглотът'',че не той ги шииба с 200,а те му се подиграват,че е единственият с преводачка на срещата на министър-председателите на другите от ЕС!

140

Public enemies

преди 1 година

Според мен Кирил не може да има напълно доверие дори на Христо Иванов, с негово разцепление може да го елеминират от властта, но все пак разчиташ на интелектуалец, а да разчиташ на Али баба да ти подкрепя кабинета безвъзмздно 4 години е страшно наивно.

139

художника

преди 1 година

Бойко, 12години разруха и сега търсиш наивници с които да се оправдаеш, щото знаеш че нямате умствен капацитет за управление, а само за крадене. Вече дори и ДПС не ти вярват.

138

Анонимен

преди 1 година

Стигнах до такова върховно падение, че предпочитам Борисов пред всички останали крадци. Кой крадец е по-готин, се пита в питанката?