17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нали първо бяха "ЕКСТРАДИРАНИ" в Русия, сега насила отведени. Тези европейски източници са толкова недостоверни, че няма как дори и малко да се замаже положението.

16

Анонимен

преди 1 година

Па може да са няколко стотин. Па може да са няколко хиляди. Па може да са некой и друг милион. Па 16 хиляди. В общо линии обвиненията и заключенията са стъпили на "проверени и много сигурни данни". 80 -те цивилни автомобили с бягащи към"агресора"също ли бяха насилвани? Да стреляш по конвой с цивилни не е военно престъпление?

15

анонимен

преди 1 година

Трябваше да ги оставят ,да ги използвате за пушечно месо ли. Или Ви трябват донори?

14

Анонимен

преди 1 година

Това са тези деца по които украинците стреляха с касетни бомби или са други? Или момичето от родилния дом дето го убиваха уж пък се оказа обратното и сега живее и работи в Русия

13

Анонимен

преди 1 година

Ами някой завземе да изгледа филма"Децата на Донбас", и да се запита защо тия от ЕС не се интересуваха , какво става в Украйна.

12

Т`ва ли е новата

преди 1 година

мантра?

11

До 14

преди 1 година

Деца родени в Украйна и следователно с украинско гражданство от родители руснаци

10

Анонимен

преди 1 година

При 16 000 деца се падат примерно по двама родители на две деца и се пада че 16 000 родители ги нема на хоризонтя, а както знаме жертвите всред мирното население са далеч по-малко. Откъде ги нароихте толкоз бе ?

9

Анонимен

преди 1 година

На всички е ясно, че тези хора освен да си чешат езиците и да настояват друго не могат да направят. За какво е цялото това губене на време и средства за неща които никога няма да станат реалност? Русия винаги е, и ще прави, каквото си иска без да се съобразява с жалки бюрократи от Европа търсещи медийни изяви с гръмки слова и неосъществими дела!

8

6 000 000 родители

преди 1 година

за толкова много родители евакуирали се в Русия - децата ми се виждат даже малко!

7

Анонимен

преди 1 година

Гадни и лоши руснаци. Отвели са децата от бойното поле и така са оставили укрофашистите без жив щит.

6

Българин

преди 1 година

Като руснаците 19 век, като са отвличали българи в Бесарабия

5

Стоян

преди 1 година

Те са ги спасили!

4

Анонимен

преди 1 година

поредните пропаганди на запада, даже и с децата нямат проблем да спекулират. Нали преди месец имаше статия за завърнали се 1200 деца, как така сега 300? Нещо не ви излизат лъците западни. Освен това не са отвели никой на сила, по добре ли е да седят в подземията на блоковете?

3

само логика на гей

преди 1 година

децата трябва да се държат на бойното поле ли? там такава детска площадка е! ето- може да се замеря с гранати, да си играят с патрончета да си играят на месарски магазин с телесни части - нали?

2

Анонимен

преди 1 година

Кой не си пази децата, му ги взимат за органи и после обвиняват Русия.

1

а?!

преди 1 година

свършиха ли се заплашителните статии за атомните централи или не сме стигнали до тях?