270

До до 325

преди 1 година

В Бахмут няма руска армия, а спецчасти въобще нямат! Свършили!

269

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 316 - Ядрената енергетика в САЩ е около 20% от обата им мощ. Предполагам, че САЩ са говоти, да намаляят с 10%, ако се стигне до там. Проблемът е, че повечето от Европа не е готова. А лудостта на немците, не знам как да я пределя. Нямат достъп до евтина газ, затвориха си ядрените централи, а сега какво? Ще се молим, глобалото затопляне да ревърне зимата в лято ли? Германия изкара една от най-меките ис зими за псоелдните 30-ина години. Не ми се мисли, ако ги ударят 2-3 семици с минус.

268

До 325

преди 1 година

В Бахмут няма руска армия бе, само наемници на Вагнер от затворите! Защото Путин щади живота на войниците сии!

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 318 - Стелт беше до 98-a (и пак свалиха един в конфликта между Сърбия и Косово ...). Днес, първо че имаш достатъчн добри камери, ситеми, които засичат промяната в температурата на въздуха и сателити.

266

Боби

преди 1 година

До Анонимен "НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда" Знаете ли защо? Защото на запад производителите са Частни а в РФ държавата произвежда сама за себе си. Обичам да давам следния пример една ракета ДЖАВЕЛИН(изключително сложна с над две дузини подвижни части с часовникарско качество) 180000$ и 100000$ пусковата установка. Една ракета КОРНЕТ(една подвижна част) 2000$ и 10000$ пусковата установка. Корнет има и анти пехотна и анти б

265

Без САЩ

преди 1 година

Европа никога нямаше да настръхне срещу Русия. Очевидно е кой командва тук. Отбранителен съюз, който целенасочено отслабва съюзниците си, за да им продава оръжие, с който да се пазят от днешния торбалан. Този "съюз" трябва да се разпусне, а ако Европа е толкова обединена, колкото разправят, че е, то няма да пострада от това. Проблема с демокрацията, е че също толкова авторитарен режим, колкото и комунизма, но е по-лицемерен, с чувство за превъзходство и с по-големи амбиции.

264

СаЩ

преди 1 година

Не успя да създаде свръхзвуково оръжие..

263

Анонимен

преди 1 година

Днес колко пъти падна Бахмут ? Русия първо да види как се справя срещу Украйна , после да се репчи на НАТО.

262

До 319

преди 1 година

Бях в Апония по време на тест на ядрена пакета на СКорея! Аларма, паника, крихме се под бюрото..

261

Анонимен

преди 1 година

До 319 - Това са трохи! Ако (случайно) Русия спре да изнася уран за САЩ - 50% от ядрената им енергетика отпада! И това рано или късно ще го направят руснаците, в подходящия момент )) Второ, янките не могат да изстрелят вече нито един спътник, щото немат ракети, докато Ким Чен Ун се гласи в скоро време да изстреля военен спътник в околоземна орбита, с руска ракета разбира се!... Капиши?! )))

260

реалист

преди 1 година

Американското владичество е много по-тежко от османското и шанса да ни заличи като народ е огромен,защото вече ги няма будителите

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 304 - От това, което съм гледал и чел, твърденията са, че са имали само двете бомбми, които са хвърлили над Япония (затова и не са правили "предупредителни изтрели"), като е отнело още няколко години, да осъвършенстват процеса, така че да има повееч бомби, при това по-евтино. Друг проблем е бил факта, че Русия не е имала толкова лесно достъпни крайбрежни градове. B-29 са могли да летят доста надалеч, но СССР вече са имали 2600 радарни системи + самолети, така че е било трудна работа

258

Анонимен

преди 1 година

До 318 Един стелт бомбардировач и Москва приключва играта. русия няма 5то поколение самолети. Вземете се образовайте. Дори и днес нямат достъп до Киев. Немогат да припарят, защото им бухат самолетите на земята.

257

Анонимен

преди 1 година

Какви технологии бълнувате без ресурси! Като нямаш енергия един хляб да опечеш?! Немската индустрия се пренася в САЩ!! Технологии ха ха!

256

Анонимен

преди 1 година

До до Бобчо 306 - също както и технологиите БЕЗ ресурси )))))

255

САЩ ще ни разрешават

преди 1 година

Вече да купуваме само самолети от САЩ или пшеница от Украйна!! Други разходи са забранини от Нато!

254

Анонимен

преди 1 година

1944 г Русия обяви война на България. Ако Червената Армия не беше влязла, сега България щеше да е колкото Софийска област - това готвеха Чърчил и западните парньори за нацистка България която помагаше на Германия с продоволствия. А сега няма да има червена армия - сега България отива към Турция, в Анадола, където и е мястото.

253

A

преди 1 година

До Анонимен 312От САЩ къпъваш за милиарди рисунки на оръжие. А от македонщите купуваш качествена храна.

252

герги

преди 1 година

И кой ще плаща за всичките тези "ЩЕ" .....

251

Вече целият ни

преди 1 година

Бюджет ще отива за искадлили от американски самолети! Няма хляб, яжте самолети!