35

абе

преди 1 година

какви украинци, каква украйна, какво нахлуване, каква инвазия!.......това са руски области, които русия рано или късно ще си ги вземе обратно!

34

Анонимен

преди 1 година

Да така е ,тези " лоши украинци " ако не бяха "нападнали " .

33

Василев

преди 1 година

Путин ще бъде перлата в короната на централния затвор за международни престъпници в Хага!!!Агент Латиша Кроули!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика "дръжте крадеца".

31

Анонимен

преди 1 година

Напълно прав е! Говори за режима в Русия, нали така? Не прочетох статията.

30

Моллов

преди 1 година

Срам ме е да чета лъжите и уйдурмите на руския президент - по отвратителен от неговия тоталитарен режим в момента няма !!! Само фабрикуват лъжи и измислици,а наивници им вярват?! Товарищ Путин нещо забравяш командите СМЕРШ от ВСВ,когато стояха с картеч ници Максим зад фронтовата линия и покосяваха всеки направил крачка назад - тогава защо не бяхте брутален режим ?!

29

Анонимен

преди 1 година

Путин продължава да става жертва на собствените си лъжи. На болшевиките тезите са лъжливи. От една страна те виждат,че в Украйна се критикуваха от народа на Украйна много политики и политици,поради политическата свобода, която съществува там и болшевиките решиха, че украинците са против демократичният режим в Украйна и иска т да го сменят с тоталитарен съветски режим, какъвто е режимът в РФ=СССР. Само че това се оказа грешно предположение, защото всички украинци отказаха да живеят отново в СССР.

28

Анонимен

преди 1 година

До Василев - Не са, агитираха за ДБ!

27

анонимен келеш

преди 1 година

Емил агитираше за ДБ бе>Има си клипове как раздаваше агитационни материали на Ристе Мравояда:):):)

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Пропускаш причините за нахлуванията.

25

Пламен

преди 1 година

Чакаме да го "пенсионират" принудително Путин

24

Анонимен

преди 1 година

Емили Тротинетката,Тошо Куката и Чеченеца са фенове и гласували за *** и то си им личи от много далеко.

23

Василев

преди 1 година

Емили Тротинетката,Тошо Куката и Чеченеца са фенове на Бойко Борисов и Путин!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Пак е прав Путин!!

21

Боби

преди 1 година

До Анонимен 21 Грешно е да сравняваш ситуацията в Израел с тази в Украйна. Погледни колко са били Еврейските земи 1947 година когато Евреите водят война за независимост. Спомни си че преди това евреите са ползвали терористични методи бомби и включително самоубийствени атентати. Тогава 10% от сегаен Израел са били еврейски конклави сега 10% от сегашен Израел са палестински земи и бавно се обезлюдяват.

20

Анонимен

преди 1 година

Нека сравним конфликта Израел - Палеслестина и Русия-Украйна. Израел нахлу в Палестина и окупира Западния Бряг и Ивицата Газа. Русия нахлу в Украйна и окупира Крим и Домбас. Израел нарича бойците от Хамас борещи се за освобождаване на окупираните палестински територи, терористи. Русия нарича полка Азов, защитаващ Украйна, фашисти. Израел редовно извършва ракетни и въздушни удари над Палестина.Русия прави същото в Украйна..Въпроса е, защо САЩ подкрепя Израел, а в другия конфликт подкрепя Украйна

19

Боби

преди 1 година

До Анонимен "С 300 снаряда украинците избили своите войници, ноооо от оркитттте които ги заловили имало 2ма с охлузвания!" На официално ниво да се признае че има пострадали означава че реалността е толкова трагична че не могат да я скрият - и руснаците са загубили хора при тази случка. И то достатъчно много за да го признаят официалните власти.

18

Анонимен

преди 1 година

Мухахаха, 300 снаряда за 14 войници! Тоя е пил с Медведев!

17

Анонимен

преди 1 година

Остана да се обяви и за император на "Третия Рим". Нищо че за празен лист на улицата отиваш в затвора, толкова човеколюбиво.

16

Анонимен

преди 1 година

Точно,да избиват сънародниците си в Донбас ,години наред,кви да са?