224

Алекс

преди 1 година

Финландия вече е в НАТО."Освобождението" остава за телевизията и приказки на маса след повечко самогон.

223

джо

преди 1 година

Анонимника се пени, ама те укрите и азовстал щяха да държат вечно ама нейсе..... Колкото и да ревете бахмут ще го приключат.После ще приключат авдеевкач славянск , краматорск, одеса и накрая цяла украйна. Спокойно не се притеснявайте лека - полека со кроце , цо благо и со малко кютек.

222

Анонимен

преди 1 година

А защо пък да не освободят цялата земя? Исторически е тяхна.

221

hhaha

преди 1 година

Много ме кефят тия, които пишат ститиите, как си коментират после от различни профили , плачевно........

220

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 243 То никога няма щети по цетонните руски кратуни. Интересно защо като няма щети гърмят складовете с цоеприпаси като пуканки?

219

Анонимен

преди 1 година

В 02.03 часа на 6 април някои жители на Мелитопол се събудиха от звуците на експлозии. Терористичният режим в Киев се опита да нанесе ракетна атака върху спящ мирен град. Според наличните данни руската ПВО е работела. Всичките шест ракети, изстреляни от РСЗО HIMARS, бяха свалени. По предварителна информация няма щети и пострадали.

218

Анонимен

преди 1 година

Оказа се,че задържаният вчера украински пилот,за когото се твърди, че се е "изгубил" е нанесъл бомбен удар преди аварийно кацане в района на Брянск.Служителите на реда откриха два кратера с диаметър 6 и 4 метра,както и фрагменти от боеприпаси на територията на завода от Росрезерв "Слава".Няма пострадали и щети.Освен бронежилетка и автомат са открити дръжка за лост за освобождаване на бомба,2 електронни таблета,командирски кожен планшет,тефтер със записки и 2 видеокамери.

217

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат:"Подготовката за Приазовската офанзива е в разгара си.ГЩ продължава да формира ударна група,която включва 20 бригади в Запорожие/Днепър и 5 бригади в Николаев/Херсон,няколко бригади в Никопол/Марганец. Допълнително се събират резерви в западната част на Украйна.Според изчисленията на Залужни в операцията трябва да участват 200 хиляди зомби нацита и около 2000 хиляди единици тежка техника.Планът за контранастъпление е разработен от ГЩ съвместно с Пентагона и MI-6 през последните два месеца и за него е предоставена военна помощ от Запада с видовете о

216

Анонимен

преди 1 година

Белият дом:"САЩ дават възможност на Украйна да нанесе удари по региони, които са се присъединили към Рф".На фашистката формация,която играе и ролята на международни терористи,може да се пожелае крах и крах,а на лидерите й-мъчителна смърт.Антъни Блинкен:"Вратата на НАТО е отворена за Украйна,но Киев трябва да отговаря на стандартите на алианса."Американците продължават да хвърлят стръв с моркови за украинците.Трябва спешно да се спомене и ЕС,за да тръгнат да *** по-активно за интересите на САЩ.Британският външен министър Джеймс Клевърли заяви, че въпросът за присъединяването на Украйна към НАТ

215

Анонимен

преди 1 година

Бившият заместник-секретар на Съвета за сигурност на Украйна, генерал от ВСУ Кривонос:"Бахмут е месомелачка,няма смисъл да го държим и той трябваше да бъде предаден преди няколко седмици. Още в началото на февруари казах,че няма смисъл да пазим Бахмут,защото Бахмут е месомелачка.В битките за града руските сили спасиха личния си състав,а ВСУ загубиха най-добрите бойци." Генералът е малко хитър,тъй като в Бахмут наистина има професионални военни,но има и много мобилизирани и слабо обучени военни,които всъщност биват убивани.

214

Анонимен

преди 1 година

Запорожка област.Тук ситуацията също не се е променила-фашистката craH и ВС на Рф концентрират резерви на фронтовата линия,тъй като в близко бъдеще craHTa на режима в Киев може да започнат офанзива в тази област.Междувременно страните натрупват сили и си разменят артилерийски удари.Продължават артилерийските двубои по линията на съприкосновение по Днепър в района на Херсон.Донецко направление. ВС на РФ продължават да пробиват отбраната в укрепеният район на фашистката craH-град Авдиевка. Въздушно-космическите сили на Русия и артилерията почти непрекъснато нанасят удари по позициите на craHTa в

213

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Вагнеровците постепенно изтласкват фашистката craH в западните райони на Бахмут. Продължават ожесточените боеве в района на стадион "Авангард" и в района на паметника на МиГ-17. В центъра на града вагнеровците напреднаха още няколко пресечки. В посока Старобелски ситуацията не се е променила и се счита за стабилно напрегната. Страните продължават артилерийските двубои и водят разузнаване.

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен219: Виж ся, не е село а градче с размерите на Казанлък.

211

Анонимен

преди 1 година

Сакън недейте! Там ви очаква финският ад. Още им държи влага на пияните руснаци 1939 година!

210

Някой

преди 1 година

Мале, днес е пълна мобилизация на дежурните платени. Ще паднат добри пари за некадърниците, които за нищо друго нестават, освен да пишат глупости за тоя или оня....

209

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 266Ама ти и в паспорта си имаш чип с биометрични данни. конспирацията с чиповете беше, че е подкожна, не в личната карта.

208

Анонимен

преди 1 година

А дали да не освободим Русия? м?

207

Анонимен

преди 1 година

ще освободите дедовия.... Така в ефир сте много велик. А ккак е в бахмут? колко години ще го освобождавате селото?

206

дедовия

преди 1 година

Да освободят САЩ и ще си решат проблемите.

205

Анонимен

преди 1 година

Ще ги чакам с хляб и сол да дойдат и в България.