474

Анонимен

преди 1 година

ПП печели в столицата и Пловдив , а Баце пак ли в провансЪ !?

473

Анонимен

преди 1 година

Бойко повече никога няма да управлява. Тоя човек сам не се усеща кога да спре.

472

Анонимен

преди 1 година

Баце , добре че гл. Прокурор е твой чиляк , иначе Баце ... бай Ставри !Но както казваше на мутрите които се стреляха по улиците : Най-сигурното място е при бай Ставри .. така че изборът си зависи ..

471

Анонимен

преди 1 година

Баце е най-добър ЗА : ДПС , шайката , държавните чантаджии и ромите ... На това се казва ''твРът'' електорат !!!

470

Анонимен

преди 1 година

Кога гл. Прокурор ще излезе да каже , какво е предприел за купуването на гласове , от герб и ДПС , за което има доказателства , или си остава систематЪ : Не чух , не видях , не бях там ???

469

българин

преди 1 година

Чели ли сте за явлението във физиката,т.нар. "точка на кипене"?Не след много време,ще го видите по улиците в страната.Вълненията от 2020-21 г. ще ви се видят като детско забавление.Тогава ще се чудят къде да се крият банкянски крадци,невежи герберастки политици,депесарски пладнешки айдуци,и пр.Още много малко!

468

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на щатите в Бг се чуди кой да назначи , Баце не го иска никоя партия , а ПП нямат шанса ...

467

Анонимен

преди 1 година

Питам: Коя партия купува гласове --ДПС и герб ?Коя партия управляваше 13г. и докара България до най-бедна и най-корумпирана държава ? Коя партия прогони 1 млн. млади българи от България ? Коя партия за 13г., докара Бг-хазна с дълг от 38 милиарда ? коя партия задържаше пенсиите 13г. , без да бъдат повишавани ? Коя партия направи магистрали с дебелина на асфалта 2 /два/ сантиметра?Коя партия политизира всички държавни инаституции ? Коя партия си напазарува държавен електорат от 620 000 яантаджии ?

466

Анонимен

преди 1 година

Баце, ти що не се коалира с ИТН като бяхте първи и втори? Нали е най- нормално коалиция между първия и втория? Лъжец си баце... голям лъжец!

465

...

преди 1 година

Съгласен съм с коментарите на някой от вас, че герб заедно с бсп дпсъ и итн ,могат да създават правителство, но тиквата добре знае ,че той ще е следващия в списъка магнитски ако направи правителство със старите мутри и се чуди как да се коалира с ПП.

464

Анонимен

преди 1 година

ПП нямат никакво право да предават избирателите си! Никакво право. Направят ли го са ЧАО.

463

Анонимен

преди 1 година

Държавата се хвърля в хаос от вожда ти Бойко. Онзи с чекмеджетата, който не желае доброволно да се оттегли в затвора с чакалите си.

462

Мдааа

преди 1 година

ГЕРБ ще постъпи много безотговорно като откаже да направи правителство с ДПС, БСП, ИТН и Възраждане ...

461

Анонимен

преди 1 година

Ицо Гъзарта пак ли бие Баце в Софето ?Явно пак виновна е Фандъкова !

460

akudй

преди 1 година

ПП ще постъпят ли безотговорно като .има такъв народ. и ще ни хвърлят ли в политически хаос отново....

459

ъхъъ

преди 1 година

На Лойко са му нужни ПП-ДБ за да си изпере надрисканите кирливи *** с тях и да каже ето ние сме чисти, не сме крали .... т.н.

458

Анонимен

преди 1 година

2018 г. гa,дняpът Ананиев / ГЕРБ жестоко поряза всички ИНВАЛИДИ в БЪЛГАРИЯ. като промени наредбата за определяне на % инвалидност. В резултат на това %-ът на много инвалиди падна под 50% и останаха без 1 стотинка , а на други значително намаля и без това мизерната инвалидна пенсия..АКО ИМА ДОРИ И 1 ИНВАЛИД, КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ, искам да го попитам: ЧОВЕЧЕ, КЪДЕ ТИ БЕШЕ АКЪЛА?!

457

Хаха

преди 1 година

Ами направи кабинет бе БОКО, нали са с теб ДПС,БСП и ИТН какъв е проблема ?Или беше решил че с фалшификации и без машини ще спечелиш 40% а ?Нагъл Банкянски *** ...

456

Анонимен

преди 1 година

Прав е един от предишните пуснали мнение. 1989-та година не се осъществи заветната цел. Всичко беше предадено с помощта на Европа, която се прегърна с мутрите, с червената буржоазия. Хората нямаха смелостта да извършат това, което направиха румънците. Трябваше през тази година да ги подгонят и да ги пресечат на всяка цена. Но Европа предате онези, които се бореха с диктаторската система и последствията са явни за всички ни. Европа остави държавата в ръцете на същите мутри и ченгета.

455

Анонимен

преди 1 година

Кара-вара , кара-вара , ама НАКРАЯ , кот кажи САЩ !