101

До до 117

преди 1 година

Защо толкова силно харесвате мъжкия полов член да Ви е на устата? Защо не се лекувате от болестта си? Почнете да ходите на църква, приемете Бог и ще се успокоите и нормализирате!

100

Анонимен

преди 1 година

"Фреди Меркюри не е никакъв Фреди а пакистанец, Джордж Майкъл не е Джордж а Йорго - грък. Стив Джобс не е Стив а Сирийски арабин." - Баят си загубен ...

99

Make

преди 1 година

RIP бугариа. Сите се радуваме!

98

До 117

преди 1 година

Ами ти май си гей. Колко деца имаш и колко братя и сестри?

97

Анонимен

преди 1 година

до:104Немога да изляза от ЕС понеже работя в чужбина и семейството ми сьщо е при мен, ако евентуално братушките ми дадьт сьщите условия на живот пак няма да се махна от ЕС защото там в рус..я е много студено.

96

До 114

преди 1 година

Да. Заедно с Русия заминават и САЩ и Европа. Докопа ли се Китай поне до Сибир край със Западната хегемония. С Русия също. Запада и Русия всъщност правят услуга на Китай докато се боричкат но няма далновидни политици и в двата отбора. Путин вечер е на над 70. Руснаците спешно трябва да се отърват от него. За Байдън няма смисъл да пиша. Нарече Папата "велик афро-американски бейзболен играч". Нямам думи какви хора са на власт по света. И Папата му се усмихва и отговаря: "Знам".

95

БАНко

преди 1 година

ПРИ МИЛИОНИТЕ ДОШЛИ МИГРАНТИ ТОВА Е ПОРЕДНАТА КАТАСТРОФА ЗА СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

94

Анонимен

преди 1 година

И украинците се "стопяват", вносът им драстично намалява. С тази политика на безумия, ЕС скоро няма да има месни, млади хора, само "нов внос", бежанци и издънките им. Застаряването на местните е необратимо и закономерно, с безхаберието към демографските процеси и хипер хаберието към разни изчанчени полове и заблуди при сбъркания, разглезен европеец ще я докараме до изчезващ вид

93

Анонимен

преди 1 година

Преди години сащисаните са изготвили проект за България,в който е било включено и как да се намали населението на България.Когато е прочетен проекта в НС всички партии са ръкопляскали и са се подписали да го приемат.Нарочно ни държат на ниски заплати да напускаме,а така запада си осигурява евтини бели роби.Хора с висше мият чинии на запад.В проекта е да сме 5 милиона,а сега сме 6.

92

До 110

преди 1 година

Ти лично колко деца имаш? А колко братя и сестри имаш?

91

До 104

преди 1 година

С Русия е свършено. Путин я закопа. Русия вече е в лапите на Китай. Добра ли се Китай до руските ресурси (а това ще се случи рано или късно - май няма да бъде късно) Китай ще стане световен хегемон. Запада ще залезе заедно със бозата която има като население.

90

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Важното е да не намалява алчността на българина : по 5 апарта за всеки в Южните квартали

89

Анонимен

преди 1 година

Както Костадинов каза, Исландия не е в НАТО и са си добре..

88

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане. Вън от ЕС и НАТО.

87

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е грешка!

86

Анонимен

преди 1 година

Трабва да излезем от ЕС и НАТО веднага. Да се присъединим към братята ни от Русия, и да приложим руския мир у нас. Никаква търговия с ЕС и западния свят, да видим как ще се справят без нас.

85

Анонимен

преди 1 година

Лично отговорен е Бойко Методиев Борисов!

84

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ГЕРБ-ДПС

83

Мда

преди 1 година

Англичаните са взели пример от нас и нашият премиер костов бе индиец от ромски произход

82

Анонимен

преди 1 година

В момента в ЕС има 27 държави, а в САЩ има 51 щата. Тоест ако се смята население на Тексас, население на Невада е едно, ама като се смята сумарно е друго.След 5 години ако ЕС стане като щатите ще сме с население 500 милиона , а не 5 и какво от това. Какво ви топли това.