131

Анонимен

преди 1 година

Ако ще теглим чертата до сега, какво спечелиха Путин и Русия от специалната операция в Украйна? Нищо.

130

смях

преди 1 година

Хе хе хе - ядрено оръжие във Финландия и Швеция, на тези две плюнки. И какво ще постигнат с това ядрено оръжие срещу Русия, която е цял континент, а те могат да погинат и да изчезмат за няколко минути. Ядрено оръжие - смях.

129

Анонимен

преди 1 година

До добре де Украйна, Молдова, Грузия...

128

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвикът решава всичко. То и САЩ имат ядрено оръжие, но могат да бъдат потопени за няколко часа.

127

SUOMI FINLAND

преди 1 година

Абе кой ви бръсне за слива бе, нещастни военнопрестъпници?

126

до 151

преди 1 година

Нали знаеш- балона се надува, надува и накрая бум! НАТО се надува, надува и ....

125

недеи да мислиш за--

преди 1 година

шведите ,мисли си за руснаците ! Че и на фимландия и на швеция може да се достави ядрено оръжие .... Като ви слушам целия свят заплашвате и накрая ще ви разформироват !

124

Анонимен

преди 1 година

Членството на Финландия и Швеция в НАТО ще струва на Русия единствено разходите по въвеждане на нови координати за ядрените ракети. В Швеция и Финландия Русия не възнамерява да води "специални военни операции" както в Украйна.

123

Анонимен

преди 1 година

Путин разшири НАТО. Американски шпионин ли е или от глупост го направи?

122

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - разбира се, никой няма да напада Финландия. Това да не е Украйна където живеят милиони руснаци. Във финладния не живеят руснаце, Финландия ще се приключи буквално за 2 минути - бум, и няма Финландия. Да ги видим натовците тогава какво ще правят - ще започнат ядрена война с Русия, и те да бъдат унищожени, а?

121

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова важно, че Украйна търпи загуби в жива сила, по-важното е да губи оръжия и техника. Приходите на европейските оръжейни концерни за 2022 са нарастнали с над 170%.

120

Анонимен

преди 1 година

Нападнат ли Финландия дори и русофилите ще осъзнаят, че Кремъл се управлява от изкукали олигофpени. Русофилите е време да започнат да гледат руски влогъри в тубата и да осъзнаят, че над 90% от родените след 80та в Русия не одобряват войната и че се срамуват от постъпките на сегашните управляващи. Русия не е Путин. Той е просто една мутра от ранга на Борисов и Доган, а Русия е много повече от това, което предлага този евтин 70 годишен клoун.

119

Анонимен

преди 1 година

Те и за Литва, Латвия и Естония така казваха.. Станаха ли мишена? Не. Стиска ли му на руснака да нападне Натовска страна? Естествено че не..

118

Анонимен

преди 1 година

Да се махат Американските бази от България, да се въоръжим и да напуснем НАТО и ЕС. Това трябва за България и да стопли отношенията с нашите славянски братя от Русия (heart) (hugs) forever.

117

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са най-тъпитe животни на тая планета. Плашат всички и после се чудят защо хората ги ненавиждат и са русoфоби.

116

Анонимен

преди 1 година

Браво на Швеция и Финладия, решителни стъпки срещу бандитската държава.

115

Анонимен

преди 1 година

НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда. А Русия може да помели целия ЕС и островчето САЩ буквално за часове. А икономиките на ЕС и САЩ се сриват. А този бюджет трябва да се финансира. А в ЕС полицията бие.

114

Анонимен

преди 1 година

Военният бюджет на Финландия е 5,8 милиарда евро, или 1,8 процента от БВП на страната. Оказва се, че спрямо населението, "миролюбивите" финландци харчат три пъти повече за армията от Русия. След влизането в НАТО военните разходи ще се увеличат.

113

Анонимен

преди 1 година

"КОНЕ" (KONE): Финландският производител на асансьори обяви на 26 януари, че ще намали броя на служителите си с 1000, включително 150 във Финландия.

112

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е Русия да изравни със земята една натовска държава като Швеция, Ръмъния или Англия и всички останали натовци ще се скрият като мишки в дупките си. Те какво си мислят, че Русия ще води с тях "военни операции"? Путин каза - руснаци и украинци са един народ, но не е казал, че шведи и руснаци са един народ. Като изравни Швеция със земята за няколко мимути, да ги видим момченцата натовци как ще задействат петата клауза, да бъдат и те превърнати в пустиня.