61

Дзъ

преди 1 година

Слава богу че живея сега и в момента. Не ми се мисли след 50-100 години какъв празен живот ще живеят човеците. Да се оправят

60

Анонимен

преди 1 година

AI има от доста време, пък за сега безработни няма. Във фотографията има много AI и съкратени фотографи няма.

59

Анонимен

преди 1 година

Икуствения интелект ще измести хората от IT професиите, но не и от селското стопанство или строителството. Вече има програми, които могат да пишат код и да програмират. Свърши се времето на скъпо платените програмисти и софтуер архитекти. ChatGPT го доказа, благодарение на него дори аз написах първата си апликация за управление на осветление и камери на вилата. И всичко работи!! Сега а него пишем апликация за управление и на климатиците.

58

Уфа

преди 1 година

68, желанията НЕ са факти. Особено на оскотелите БГ програмистчета. Свърши лапачката. Идва роботя, коди по-добре от теб, аут си. Няма кой да ти дава петцифрено число. Ще бачкаш в някой офис за 1500 лв в София. Имаш заем, взел си апартамент, дето ще го изплащаш на плаваща лихва още 30 години.

57

Анонимен

преди 1 година

До уфа Мокри фантазии на дърт комунист всички да са бедни и мизерни като него. Споко, мечтите са безплатни.

56

Анонимен

преди 1 година

Скатавки по институциите, разни там калинки по министерства, чиновници дето си клатят краката, брокерчета - всичкото туй човешка маса ще е безработно. Изискване на ЕС - да се съкрати администрацията с 50%. Разни доклади и въвеждане на данни ще го прави ИИ.

55

Анонимен

преди 1 година

Най голямата заплаха от АИ, не е самата технология, ами това че няколко големи компании държат най-развитите модели и разработки под ключ и така създават монопол над технологията. OpenAi бе създаден от Мъск като nonprofit, за да прави всички изследвания, модели и код достъпни за публиката. Но не след дълго еврейското CEO Алтман си направи LLC със същото име и от тогава почти всичко е засекретено.

54

Мдаа

преди 1 година

AI, дай ми e-mail-овете на всички училища в България.А сега прати на всички тия съобщения че там си заложил бомби.Няма ама - пращай.

53

Анонимен

преди 1 година

Програмистчетата голям ще го ядат. :)

52

AI

преди 1 година

AI е един папагал без мозък. Можело да замени това можело да замени онова.що за глупостиИскам АI да ни разграничи добър от лош човек.Хора вземете се в ръце защото след време ще сте излишни

51

Уфа

преди 1 година

Стига сте философствали, калпазани! Глад ви чака! ИИ ще ви гепи работните места, имате кредити всички, понеже сте голяма работа. Като дойде РоботЯ и като ви изгони от работа, ставате нови клиенти на Кредисимо. Всички ще сте при Кредисимо накрая :)

50

ДумкайСеВГърба

преди 1 година

С 2 думи 60% от тия където бачкат на компютър ще са излишни

49

Диоген

преди 1 година

Мисля, че скоро ще тъгуваме за Онова време, когато нещата бяха елементарни за възприемане,обяснение и разбиране! И когато никой не носеше телефон в себе си..Защото беше с номераторна шайба!

48

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като изкуствен интелект. Има програма направена и управлявана от хора. Как една машина сама ще мисли и взема решения ако предварително нее програмирана? Тия да ги разправят на шапката ми.

47

Анонимен

преди 1 година

Ние също сме форма на AI направени сме от интелигентно съзнание, ДНК го доказва, понеже за мутациите необходими за да станем това което сме са необходими не милиарди а трилиони години, а вселената е на 5 милиарда години. Дори самата вселена е симулация създадена от съзнание, а не се е появила от самосебе си.

46

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще се види как скейлва в среда на предприятие. За сега 90% от информацията около тези нови ботове е просто маркетингов хайп и компютърно неграмотни индивиди лесно се връзват.

45

Анонимен

преди 1 година

Гледайте магосникът от ОЗ, колкото там всемогъщия не беше човек, толкова и с AI. Всичко е манипулирано и насочено от хора.

44

До Анонимен 44

преди 1 година

Защо пък намеси "технически познания" в целия си хаос. Твърдиш, че гугъл създал чатбота, който имал същите цели като гугъл. Пълна глупост, но за да защитиш простащината си почваш да говориш за ограмотяване. Съсредоточи се върху статиите за Русия, че логическата свързаност между постовете ти е несъстоятелна.

43

Анонимен

преди 1 година

Така наречения AI е програмиран от хора и прави това за което е програмиран, той не може да вземе различни казъси и да ги реши освен, ако не са му зададени команди да ги прави. Махнеш ли командите просто спира да ги извършва.

42

Анонимен

преди 1 година

Хаха безработни юристи бих желал да го видя как мазни и оядени адвокати отиват на борсата.