39

Анонимен

преди 1 година

Много ясно. Русия ще сложи ракетите на територията на бивша Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Русия е държава лъжец, ако каже нещо, смятай обратното!

37

Анонимен

преди 1 година

Чичко Си му скръцна със зъби и *** даде заден хахаха

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Интересите на България съвпадат с интересите на САЩ а не с държавата с умиращи функции Русия.

35

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да разположат ядрени оръжия в Мексико и Бразилия,защото в Румъния са завряли Америка .

34

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с Путин,а ни кажете защо продадохте интересите на България на Уестингхаус за 10г договор

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29Защо си толкова неграмотен по история ве мен ? При Мао си ядяха убувките от глад, чак като умря вожда им, който си беше по-голем тиранин и от Сталин, почнаха некакви връзки с Запада :))) Китай преди беше английска, холандска и португалска колония :)))))

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя като Садам Хюсеин ще си отиде....

31

Шотландски боец

преди 1 година

Както се почита Холокоста и арменския геноцид, така трябва да се осъждат и почитат народите на Чечня, Татарстан, Коми, Калмикия,Крим, Бурятия, Якутия, Алтай, Ингрия, Мари-Ел, Вепсия, Кабардино-България, Осетия, Черкезия, Ингушетия, Чувашия, Башкирия, Тува, Абхазия, Удмуртия и останалите народи, които Питлер избива! Това щеше да се случва и с народите на Финландия, Полша, Естония, Латвия, Литва и Молдова, ако не бяха се отделили от пипалата на Рашистан

30

до 30

преди 1 година

Какво казваш не знаеш български а?

29

Джендайотпадък

преди 1 година

Путин е предател и шпионин. Против западните демократични безценности е. ЯО в Беларус е демократична стъпка за укрепване на мира и свободата, както ЯО на лайномерика в Белгия, Германия, Италия, Холандерландия, Турция и Гърция. Изостава критично този антидемократ. Трябва спешно ЯО в Мексико, Венецуела, Куба, ЦАР, Унгария, Беларус за мир, просперитет и равенство. В противен случай демократунковците ще го обявят за диктатор. Хаххаха. Безценно.

28

да

преди 1 година

путин си играе със запада и НАТО, като котка с мишки!....ами най-голяма ядрена сила са, къде ще ходиш на коня в краката!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен до 11 Не си изобщо в течение на нещата. Китай е най-големият длъжник на САЩ. Проучи малко историята на войната от 30те години на миналия век между Япония и Китай и с какви пари е водил войната Китай. След като идват комунистите на власт през 1948 отказват да връщат парите на САЩ и така до ден днешен. Та с лихвите до миналата година са се натрупали 5 трилиона долара. САЩ поддържат Тайван защото там е истинското правителство на стария Китай а не това в Пекин което не си връща заемите.

26

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна се превръща в партизанска бобеца си къкри в гърнето само подхвърляш по някоя клечка да се поддържа.

25

Анонимен

преди 1 година

До Южна Африка Че не могат да задържат чужди държавни глави по искане на измисление международен съд в Хаага, дето най-големите сили като САЩ, Китай и Русия не го признават и Украйна между другото, но те са мижава сила.

24

Анонимен

преди 1 година

Подложен е на огън отвсякъде Джуджа, не му е лесно и на него :)))

23

Дон Маркес

преди 1 година

Вова има желание , но това изисква и финанси, а закъсалата му империя не може да си плаща дори социалните разходи

22

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува какво възнамерява да прави престъпник срещу човечеството!За такъв един в тила от 5 стотинки!!!!!Млади момчетазагиват заради тоя!!!!!И то за нищо!Той ли ше каже какво да се случва в друга държава?!Тоя ли???!!!!Шофьор на такси е бил!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Вече много държави се отказват от доларчето,като международно платежно средство .Вият на умрялo Америка .Ще подклаждат още Украйна ,сега гласят Майданя и на Израел .

20

египтолог

преди 1 година

Най-добре за руснаците е,Путин да се разположи до мумията на Ленин.