28

Георги

преди 1 година

Аз имам познати - гейове, две лесбийки познавам - много готини хора. Да, всеки знае че са различни но ги уважават защото на никой не се натрапват с нищо. Гледат си живота, гледат си работата. До сега не съм видял някой от тях на парадите. Цялата работа с тази пропаганда не е да подпомогнат обраните, а да съсипят нормалните... И, ДА.. Има обратни има и нормални. Когато си по-различен от 95% от населението си обратен, когато си като останалите 95% си нормален.

27

Анонимен

преди 1 година

Техноимпексова да каже кой и каза да прати 5 милиарда лева в Дубай събрани от комсомол и те Кирчо и Кокорчо теглени от фискалния резерв. Една тиква ревеле че теглят по 500 милиона на седмица ама нали кюлчета и чували ми измислиха.

26

Тези убиват

преди 1 година

В град Бобов дол (Обл. Кюстендил) полицаите са неадекватни - слугуват на мутри и роми, включително им потулват тежки престъпления!Мирослав Германов

25

Българин

преди 1 година

Шоуто си е супер, баба Корни завижда, че не са я поканили да участва с нейната трансова визия!

24

d

преди 1 година

Таз леля е толкова отчаяна, че вече тотално изпадна отвсякъде, че буквално взе да стърже дъното с някакви измислени проблеми. Таз плаши със СЕКСУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ОБОЖЕМОЙ КОЛКО СТРАШНО, а костята плаши, че тия, дето не са ги отвлекли норвежките гейове, че ходят на фронта. АХАХАХАА. Как останаха хора, дето им се връзват, не ми е ясно.

23

Анонимен

преди 1 година

ТАЯ ЗА ПАРЛАМЕНТА ЛИ ГОВОРИ?

22

пияница мистик

преди 1 година

Това изказване на дрОгарката КYPнелия е за 80 процентовите. Никой и никъде не преподава никаква *** идеология. Децата като са си хетеросексуални никой не може да им промие мозъците да станат обратни. По времето на соца, като бяхме атеисти и заклеймявахме вярата в Бог и хомосексуализма се преследваше от милицията пак си имаше педеpaсти и лесбийkи, даже без никаква *** идеология. Глупости на търкалета говори тая

21

Георги

преди 1 година

Ако нямах две деца щеше да ми е все тая... Нека теглят. Гледам по улицата е пълно с нехранимайковци и наркомани. Живота е такъв какъвто си го направиш. Само през комунизма държавата имаше грижа на всички да им е хубаво. Вече никой не го е грижа за "обикновения човек". Искахте демокрация - ето ви я. Преди гледахме американските филми как лежат хора по улиците, на нас ни се струваше като фантастика, но вече и тук стана така

20

Анонимен

преди 1 година

Скрий се, Корнелия. И цитатът от учебника, който размахваш е напълно в реда на нещата. Днешните деца на 12 не са като нас навремето, захлупени. Това са друг вид хора. И този цитат не им е интересен, наясно са и без него. Събрала си една стая старухи и ги плашиш и те мигат на парцали.

19

Анонимен

преди 1 година

Минков,не се прави на ударена.Импексова ,която се издигна под флагчета на СДС,сега се прави на чалнатa.Нито един патрон е логото на БСП .Още ли и вярвате на тази,Вигенин и той от Харвард ,заедно с Киро и Асена ,ще донесат промяната?

18

Анонимен

преди 1 година

Това е новият хит на БСП за изборите. Ама е до 2ри април.

17

Анонимен

преди 1 година

Всичко казано е вярноооооо , ноооо йазано от Курнелка звучи по друг начин.

16

Анонимен

преди 1 година

Ай не се прави на ощипана мома,ти тръгна от това котило на Иван Костов .Много изненадана,а?

15

Анонимен

преди 1 година

Според днешният западен свят това е цивлизацията.В Украйна браним нашият свят и живот както каза Трюдо на Байдън.А той е- трансжендър да разтреля в училище деца, Една аутистка без образование да е доктор по теология.Това защитава днес цивилизацията според ДП на САЩ и Байдън.Истинска дезинформация е , че тези хора са цивилизация и са модернисти.Те просто ни забиват към пещерите в буквалия смисъл, защото там ще се крият оцелелите след ядрената война, която Байдън ще докара.

14

R

преди 1 година

Нали мяткахте юмруци за Промяна, ето ви дори много промени. И да не забравите, на 2 април още в 7:00 стадото пред урните.

13

Анонимен

преди 1 година

и те са хора...

12

Анонимен

преди 1 година

Аз реших да дам 20 лева за селоКрушевско шоу.

11

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо,а читалищата събират подаяния.

10

Анонимен

преди 1 година

Чалгария и култура, не ставайте смешни. ПОгледнете си само интелигенцията - Слави Чалгара, Боко Пъдара, Ицо Комара, Мишо Шамара и Тошо Свинара. Хората по света правят опера, театър, музика, изкуство, а вие си направихте държавата на една голяма чалготека. Драг шоуто е по-културно и по-добро от шоуто на Слави.

9

Корнелиус

преди 1 година

Елате, бе транссексуални, елате да се разбереме като мъже!