120

Анонимен

преди 1 година

Основната разлика между запада и изтока е, че при тях управляват потомствени благородници, а у нас селяни слезли 1944 от гората!

119

Анонимен

преди 1 година

След заповедта на Путин в Беларус вече са разположени Искендерите.Ешалони със Сармати вече пътуват към беларуската граница.

118

Анонимен

преди 1 година

НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда. А Русия може да помели целия ЕС и островчето САЩ буквално за часове. А икономиките на ЕС и САЩ се сриват. А този бюджет трябва да се финансира. А в ЕС полицията бие.

117

Христо

преди 1 година

БКП са ни вкарали в една матрица. СДС-другото детенце на БКП.ГЕРБ и ПП -също.

116

Анонимен

преди 1 година

И да гледат, и да мижат - САЩ и Англия ще бъдат унищожени от корен и изтрити от лицето на земята. Русия със сигурност ще понесе поражения, но като цяло ще се запази.

115

Анонимен

преди 1 година

До 123 Анонимен Жалко, че в България няма подобен на Путин управляващ. Дори се броят на пръсти тези от властта, които наистина ОБИЧАТ България и народа си. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Формацията се нарича Възраждане и този, който може би търсиш се нарича Костадинов! За него ще гласуваме семейно, защото ни се връща в България, но не тази на ГЕРП и Борисов!

114

Анонимен

преди 1 година

До до 126 - няма да имат време да гледат. Важно е колко бързо лети ракетката, а не колко ракетки имаш.

113

до 126

преди 1 година

Да, а те ще стоят и ще гледат? Всички сме в кюпа стигне ли се до ракети и ядрено оръжие. И как смяташ, че ядрен облак няма да стигне до нас ли??

112

Ядрен русофилZ

преди 1 година

На Запад са в паника.Путин предприема сериозна стъпка.Най вероятно е била обсъдена на срещата му с председателя Си.Света е все по близко до ядрена война а не е тайна че руските ядрени сили са огромни и могат да унищожат Запада за отрицателно време.

111

Анонимен

преди 1 година

Европа минава на зелени енергии, ЕС е добре, ще се оправи. Да му мислят изгладнелите руснаци.

110

ами да

преди 1 година

Типично по комунистически Свикнали само да плашат народа

109

Анонимен

преди 1 година

Русия ще порази и ще унищожи само САЩ и Англия, в ЕС ще бъдат поразени само страните които имат ядрени оръжия, най-вероятно Франция ще бъде изтрита от картата на Европа и Брюксел където е централата НАТО. Няма никаква причина Русия да удря държави които не разполагат с ядрен аресенал, това го каза дори изреаелският анализатор Яков Кедми. И това е последна, крайна стъпка, само ако се стигне до глобален конфликт, Русия няма от днес за утре да изстрелва ей така ракети.

108

Анонимен

преди 1 година

Запада загина един път 1989!Сега за втори път загива!

107

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че в България няма подобен на Путин управляващ. Дори се броят на пръсти тези от властта, които наистина ОБИЧАТ България и народа си.

106

Анонимен

преди 1 година

Стар слугинаж на Кремъл е вицето . Кариерата и е от слугинаж . Затова я и подгониха от Европарламента.

105

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява устойчиво и през следващите десетилетия. За сметка на това педеращината и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции.

104

Анонимен

преди 1 година

Става страшно.Вовата не си поплюва.Така руският ядрен чадър се увеличава.Става все опасно Вовата е решен на всичко.И бе само Сармати ами и Оникс ще бъдат разположени в Беларус.Не е тайна че в Беларут са разположени най добрите руски войски.

103

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде се скри оня с "руския пътнически самальот, направен изцяло с руски части и технологии"! Щях да го посъветвам да отиде да се пробва на един от първите полети на самальота, преди да са го изтеглили, както стана с москвичите! ХАХАХАХАХ

102

Анонимен

преди 1 година

Мюсюлманската диаспора която е завоювала благата си за десетилетия, няма просто ей така да отстъпи всичко на младата украинакса диаспора. Вече 10 милиона украинци са в Европа, очакват се над 15 милиона, Путин не бърза с победата в Украйна, нека цялата нацистка yтайка се оттече в ЕС. Очакват се жестоки улични стълкновения и бове между украински, мюсюлмански и новите африкански банди които ще нахлуят в Европа заради продоволствената криза.

101

Анонимен

преди 1 година

До108 . Защо лъжеш русофил. Какви традиции , какви родители . Всичко минава през затвора, военните служби , семействата не са от значение. Отвличането на деца , жени , мъже е традиция от векове