173

Bormann

преди 1 година

Запада са се опитвали да разрушат Русия от векове и всеки път са удряли на камък. И сега ще бъде същото. Един ден този "запад" няма да съществува а Русия пак ще си е Русия....

172

123

преди 1 година

Русия както винаги обвинява другите за това, което тя прави. Кой нападна суверена държава и започна да я разделя на ДНР, ЛНР и тн?. Русия раздели и Грузия - Осетия и Абхазия. Русия раздели и Молдова - Приднестровие. След като нападнаха и разделиха съседите си, сега ревът като кучета, че видиш ли някой тях искал да ги разделя. Единствената цел на тоя рев е пияния мужик да си мисли, че запада иска да му открадне външната тоалетна.

171

Анонимен

преди 1 година

До 204....Същия въпрос го задай на България.България е в Европейския континент.Унгария също.Кое им пречи на двете държави .Елита им.Показва го движението на народите им.Отиват на Запад И нека Гешеф надига вой.Че искали да го събарят Кой му вярва.Написналите 2,5 милиона българи ли ? Със сигурност и ти А колко се облажи от европейските средства .Лично ти , лицемерецо??..А..

170

Анонимен

преди 1 година

"По думите му опит да бъде арестуван Путин ще бъде възприет като обявяване на война"===Интересно, военно нахлуване в чужда държава не е война, а само "специална военна операция" за не нам кво си. Ама виж - издаването на заповед за арест е обявяване на война. Тоя вече сам не знае какви ги плещи.

169

Анонимен

преди 1 година

До 202А тогава кажи защо Унгария не налага санкции на Русия и Австрия също.Те азиатски държави ли са или .Ония там урки дето уж са в Европа,а са като африканска държава някой трябва да ги подкрепя.

168

Евала

преди 1 година

Медведев, голям си

167

Анонимен

преди 1 година

До 201...Ами то не е задължително да влизаш и в Европейския съюз.Стой си в Азия и си яж краставиците.

166

Анонимен

преди 1 година

До Каракачанов .А защо я заяви санкциите не са задължителни нито даването на оръжия.

165

Анонимен

преди 1 година

В християнската доктрина има един спорен елемент....Това за свободата и подчинението.Там пише...,,Всяка власт иде от Бога"....Но какво търси Русия тогава в Османската империя.Защи събори властта на ,,османците"...Русия вади предтекст и основен аргумент...Като счита , че всичко и е дадено от Бога .Това е болестта на всяка вяра Изопачаването , и превръщане в ереста.А щом се намеси и комунизма , нещата стават сложни .И резултатът е видим...ШИЗОФРЕНИЯ...

164

Нестор

преди 1 година

До 194 Майор Иванов, щом наричаш не удобните "про'с'таците" си оставаш, такъв без апостроф!

163

карачанаков

преди 1 година

Лукашенко: Полша е хиената на Европа, с Путин ще я поставим на място.ТъйУкраинците бяха фашистите на Европа поставихте ги на място и за един приятел питам след като Путин заяви България е неприятелска държава нас кога МИРОЛЮБЦИТЕ ще ни поставят на място

162

Анонимен

преди 1 година

До 170 "Свободата за Русия е това , само да им се подчиняваш..." - ц. Русия даде свобода на Австрия без един изстрел. Предложи са даде същата свобода на германия, но Западът не разреши. Така, че запази си опорките за про'с'таците като тебе.

161

Анонимен

преди 1 година

Единствената заплаха за Китай от Русия е военната и мощ.Но докато Русия си продава природните богатства на Китай за без пари И чрез огромна корупция , обогатяваща единствено Кремъл и приближени, Китай у Русия няма да се скарат .Това е дружбата на бандит с хитрец На руснак с китаец

160

Анонимен

преди 1 година

Лидерът на КНР дойде в Русия година след началото на СВО. През цялата тази година Китай зае много сдържана позиция и всъщност през цялото това време наблюдаваше развитието на събитията.

159

Анонимен

преди 1 година

До 185...Китай ясно съзнава кой ,кой е.За Китай САЩ са основния конкурент в икономическото си развитие.На Русия е заплаха за тях.Поради една основна причина.Фронтът с Русия е не в икономически средства , а с военни .Китай може успешно да противостои икономическо с всеки съперник.Но военното предизвикателство Русия не е за нея Така , че.Китай мъчи да изкара максимално изгодното

158

ххх

преди 1 година

да се разпада... заслужава си го...

157

Анонимен

преди 1 година

Президентът Си пристигна в Москва, след като беше убеден, че Русия е преминала теста за устойчивост. Русия устоя на безпрецедентното икономическо въздействие на санкциите на САЩ и Запада. Икономиката и оцеля.

156

Анонимен

преди 1 година

До 182...Тези и природни богатства на Русия са постигнати с кръв и насилие.Те са точно толкова нейни колкото и на заробените държави .Но дори и да приемем настоящето, Русия не ги разработва.Краде се в определен кръг Който е от бившите тайни служби и властници Това е проблема А не в държавното самоопределение Русия , каквато и да е В каквато и форма да съществува е държава на феодалния закон.Путин стана продължение и основен ръководител на тази репресивна бивша хунта Забогатя от точно тия кражби.

155

Анонимен

преди 1 година

Русия успешно води война срещу колективния Запад. 50 държави, които участват в СВО, не могат да променят нищо на фронта. Украйна кърви и се задържа само чрез безпрецедентна военна, икономическа и финансова помощ от Запада.

154

Анонимен

преди 1 година

Русия най-после определи своя геополитически вектор на развитие. Сега тя е абсолютно антизападна, антиамериканска сила, която ще види своето близко бъдеще само в конфронтация със Запада, защитавайки своето геополитическо и икономическо пространство. И това е ключов момент за Китай.