50

БАНко

преди 1 година

СРАМНИТЕ СЦЕНИ НА ПЛЕНЕНИТЕ АЗОВЦИ С ХИТЛЕРИСТКИТЕ СВАСТИКИ СА ГОРДОСТ ЗА ВСЕКИ ПОБЕДИТЕЛ СРЕЩУ ФАШИСТИТЕ НА КИЕВ !!!

49

г

преди 1 година

Слаб Путин, не става.Тръгнал да се гордее с един провинциален град, далечна периферия на истинската руска столица, а именно киевРус.

48

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са и винаги били агресора в тази война. Тук има факти и само факти. Русия нападна Украйна с цел да я подчини, но объркаха. Украинци те защитават страната си нахъсани, а руските убитаци и не знаят защо са в чужда държава.

47

Москва потъна

преди 1 година

Видя пералните, миялните, бойлерите дали всичко е отарашено и плячкосано.

46

Просто мнение

преди 1 година

Всички *** тука съм сигурен, че даже не помнят подпаленото полицейско управление в Мариупол в следствието на което изгоряха живи десетки полицаи, не помнят и народните блокади за киевските танкове още в началото на 2014-та.С Русия, който се е за**ал, добро не е видял, а превъзходството на Русия спрямо украинските нагляри ще става все по явна.

45

БАНко

преди 1 година

МАРИУПОЛ Е ОСВОБОДЕН ГРАД , ИМА СОБСТВЕНО , РУСКО УПРАВЛЕНИЕ И ,,ИЗГНАННИЦИТЕ" СА В КИЕВ !!! СКОРО МОЖЕ И ОДЕСА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН !!!

44

Анонимен

преди 1 година

Гениален ход на американците да оставят славяните да се избиват едни други. Това което фюрера не успя да направи - да ги претопи, САЩ ще го направят. Славяните са некачествена раса.

43

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС изнася енергоемките индустрии, които замърсяват околната среда, в страни, които нямат нищо против. За себе си запазваме най-технологично развитото производство с максимална добавена стойност - едновременно най-рентабилното и най-малко замърсяващото.

42

Анонимен

преди 1 година

Индустриалната зона на Артьомовск която е особено укрепена и подготвена като крепост е много сериозен обект. Много е трудно да се щурмува. Изчистването и от украинските бандити може да продължи дълго време както беше при прочистването на украинските бандити от индустриалната зона на Азовстал.

41

Анонимен

преди 1 година

По-рано тази седмица руските военни влязоха в завода "Востокмаш" в северната част на промишлената зона на завода за цветни метали АЗОМ, където Зеленски награди отличилите се украински бойци в края на декември . АЗОМ е построен през 1954 г. и се намира в центъра на града. Предприятието е създадено, като се вземе предвид вероятността от ядрена война, така че има мрежа от подземни комуникации по аналогия с Азовстал, металургичен завод в Мариупол на брега на Азовско море. Някои подземни комуникации отиват под земята на стотици метри, други водят до територията извън завода.

40

Анонимен

преди 1 година

АЗОМ се счита за водещото предприятие на металургията в Украйна и е един от най-големите производители на валцувани продукти от цветни метали в страните от ОНД. Произвежда над хиляда стандартни размери продукти от 100 класа метали. Заводът произвежда медни ленти за електротехнически цели, контактни проводници, месингова ламарина, плочи, профили, проводници и други. Сега производството е напълно спряно.

39

Анонимен

преди 1 година

Новите блокове са за повече от 100 000 или са готови или в най кратко време ще имат свободни и БЕСПЛАТНИ АПАРТАМЕНТИ !!! ДАЖЕ са и с мебели

38

Анонимен

преди 1 година

Надявам се Си Дзинпин да не потърси нацистите и да изчака те да ги потърсят.

37

Анонимен

преди 1 година

"Символичните" жители на квартала бяха 7-8 човека,като един от тях беше със слушалки под шапката!? Кореняк-агент,току-що изпрал и сготвил,и ето на - "спонтанно" посреща Путин('!')

36

Анонимен

преди 1 година

до 34 ти пиян или пак пишеш така за да не трият ли ? Пиши по бавно и натискай повече на буквите ! Поне проверявай какво пишеш

35

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно всичко правят медиите за да омаловажат тридневното посещение на Си Дзинпин в Русия, което е историческо по значение .

34

Анонимен

преди 1 година

НО в интерес на истината има НОВИ апартаменти и то бесплатно за жителите на града Мариопол и редовно всеки получава това което торябваот пенсии до социални

33

Анонимен

преди 1 година

Кучеттата си лaят, кервана си върви. Мариупол е руски.

32

Анонимен

преди 1 година

Абе кажете де: къде изчезна зеленото наркоманче? По 6 пъти на ден се изказваше и все побеждаваше

31

странно

преди 1 година

На тези кадри се опитват да изкарат че украинците го харесват, когато това не е вярно и по-голямата част от украинците искат да го видят мъртъв. Толкова много не го харесват.