84

Анонимен

преди 1 година

Народа се чуди къде да си харчи парите, тия за фалити бълнуват.

83

Анонимен

преди 1 година

тоя наглец дето ни докара до това дередже продължава да дава акъл... ей изчезни заедно с другия въздухар Кирчо, че още малко търпение ни остана

82

Кокорчо

преди 1 година

Дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я пръжия за Украйна, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

81

Анонимен

преди 1 година

Бе какви фалити сънувате? Разходете се малко из улиците. Масово скъпи коли, ресторантите се пръскат по шевовете, барове и квартални кръчми също. Хотелите пълни до горе за празниците. Моловете и те работят на макс. По празниците километрични опашки по границите с Гърция и Турция. Населението няма пари, нали? Хайде да си говорим без заобикалки, реално много малка част от българите живеят мизерно.

80

Господи помагай

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

79

Анонимен

преди 1 година

Радев ако го видя да пресича на пешеходна пътека ще дам газ, заклевам се.

78

Вакханалията ПП

преди 1 година

Вакханалията ПП! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува!

77

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, при положение че България има най лошата демография, най слабата икономика в ЕС и 24% от заетите са в обществения сектор спрямо 16% средно за ЕС вие решихте да вземате заеми да покривате дефицита които сами създадохте като вдигнахте пенсиите? Да пенсионерите ще са доволни, но сега всички ще трябва да плащаме сметките! +16% инфлация. Защо не съкратихте държавните служители поне до средното ниво в ЕС? Да влязат тия хора в частния сектор. Там и без това вече има глад за кадри.

76

Педали и Дебили

преди 1 година

ПП и ДБ започват пак игра! ПП и ДБ компания добра! ПП и ДБ раздават на заеми на калпак. Но кой ли ще ги връща, това не е ясно.

75

Анонимен

преди 1 година

Асен май не е учил финанси..май е учил философия.. Повече ми прилича на надървен философ

74

Анонимен

преди 1 година

Държавния резерв - ето накъде си е насчил мераците пишман финансистът Асен Василев. Да го изгърмят и него е финалната цел на тия момченца.

73

гост

преди 1 година

Само кокорчо мисли за вас!

72

Анонимен

преди 1 година

Пребийте резидента, за да ни е мирна държавата.

71

Пълен мошеник!

преди 1 година

Тоя, дето надроби този хаос в държавата, да вземе и да замълчи! Нагъл нахалник!

70

Анонимен

преди 1 година

Никакъв Вова, никакъв Копейкин. Всичките от Възраждане сте едни национални-предатели, работещи за руски интереси и сте го завоалирали зад патриотични лозунги. ВСИЧКИТЕ СТЕ ЗА ЗАТВОР!!!

69

Мокрият сън на ППДБ

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

68

българин

преди 1 година

Тиквата е за разстрел.За 12 г герберастите ограбиха Б-я така,както турчин не я е грбил.

67

Анонимен

преди 1 година

Кокора тръгнал да ми обяснява колко пари имало във фискалния резерв. Да и аз имам 200 лв. в джоба ама дължа 20 000 на баката. Според него това означава, че съм много добре финансово. Щом имам 200 лв в джоба.

66

Ще се молите

преди 1 година

Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!

65

Асенчо се дупи

преди 1 година

на Козяк! Точка!