50

Защо САЩ не искат

преди 1 година

Просто тихо да си фалират и отидат вместо да ни потапят и нас, техните европейски колонии??

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Извод: Вместо да си губите времето в копене на биткойни, научете се да копаете домати ! Клавиатурата не става за ядене !

48

Анонимен

преди 1 година

Сега да видим има ли действителен капитализъм в САЩ или пак ще се печата хартия да се спасяват некадъррници.

47

ъХъ

преди 1 година

"Нали знаеш курса на валутите какъв е днес?Рублата много отдавна е фалирала." ------ Абе, хич, дажи! Ти ми дай Рублите, пък аз шъ купя накулку Бареля Нефт и шъ ги продам на Кире Т. за Евру! -)))

46

ФАКТИ

преди 1 година

Koпейковци, когато през 2008г. започна икономическата криза, в САЩ фирмите загубиха между 10 и 30% от стойността си, докато навсякъде другаде загубиха по 80-90%! Сами можете да си направите сметката колко мощна е американската икономика, че може да издържи дори и на големи сривове, и само 2-3 години след голямата криза, отново да е в подем! В същото време разни сринати държави като България, Расиа и пр., влизат от криза в криза!

45

Анонимен

преди 1 година

Русия губи,Русия фалира,по цял ден ни заливаха с болна пропаганда,а ся да видим кво се случва?

44

Go woke go broke

преди 1 година

Това е положението.

43

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е фалирал но в Америка 1литър бензин е 1 лев , а едно яйце е 20-25 стотинки.

42

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Ядоха хурката.Ето им санкции и други подобни.Слава России!

41

Анонимен

преди 1 година

Трета американска банка фалира за три дни, четвърта получава $70 млрд. помощ.

40

Анонимен

преди 1 година

Фалита на банки в САЩ има точно НУЛЕВО отношение и зависимост към войната на Блатная в Украйна, колкото и разни пропаднали колхозници да се опитват да свържат двете събития

39

Анонимен

преди 1 година

Абе сигурно ли е, че тези банки не са Руски?? Нали Русия трябваше да фалира не САЩ!!

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Преди 40 години западната олигархия реши да премахне СССР и социалистическата система защо овидя реална опасност за себе си иличното им богатство. Тогава лансираха една заблуда че финансовите спекулации са реална икономика. и че човек може да забогатее от нищото без да е вложил грам труд в някакво творение! Към края на 80-те стана ясно че тази измислица обрича на свмърт запада, но се намери Горби и ги спаси за сметка на соца и СССР. Сега, спасение НЯ.***! Нито Путин нито Си е Горбачов !

37

Мда

преди 1 година

Сега вече републиканците в Конгреса ще резнат дотациите за Зеленски....най-големият му кошмар се случва , ФЕД трябва да спасява финансовата система на САЩ и безплатния обяд за хрантутниците в Киев ще свърши ...деньги НЕТ !

36

Анонимен

преди 1 година

Русофилите така са се разтопили от радост за фалита на двете банки появи се нова опора ,явно опората за оръжие от Китай пропадна това е новата опора.

35

Сталинка

преди 1 година

Е нали в Хамерика било мнооо убаоо. Да фалират цялата Хамерика и да ми ядат краката. Тук си ям мезето, пия си пиенето и ме боли за тез тапаци.

34

Анонимен

преди 1 година

Абе финансова криза и инфлация в ЕС, в САЩ фалират банки.?? Тия санкци нали бяха срещу Русия бре? А там нито инфлация има нито фалити!! Живеят си хората щасливо.

33

Анонимен

преди 1 година

Защо ли изпитвам душевна наслада?

32

Уха

преди 1 година

Да напомня че най-верния съюзник на САЩ в Близкия Изток - Саудитска Арабия ги отсвири отказвайки да намали добива на петрол , подписа договор с отявления им враг Иран и за капак доставя петрола си на Китай срещу юани ...бавно ,много бавно но сигурно светът тръгва по личния си път на развитие ...щях да забравя , Саудитска Арабия твърдо отказва да обвини Русия за войната в Украйна и никъде не гласува срещу нея !

31

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия работят,браво !