163

Анонимен

преди 1 година

Ще си давате парите и хоро ще играете. Ако нямате пари - при бай ви Ставри. Кланяйте се на урсула още, не нея и е през оная работа колко ви струва млякото и колко стотин лева заплата получавате!

162

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява устойчиво и през следващите десетилетия. За сметка на това педеращината и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции.

161

Тото

преди 1 година

Ха дж3н ъри се цензурира. Те за тва говорим. Не 3 ами 30 кинта ще стане ако продължаваме в тоя дух

160

Анонимен

преди 1 година

До колкото помня, в Кауфланд се биха за олио и почина човек, а не в квартално магазинче. От там започна всичко.

159

Българин Европеец

преди 1 година

Българите живеят добре в ЕС и НАТО, само русофилите които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо са бедни и мизерстват. ЕС и НАТО са най-прекрасното нещо което се е случвало на България за цялата 1300 годишна история.

158

Тото

преди 1 година

1лв е от вимето. После трябва се пренася, пастьоризира и опакова и ДДС В Билла преди час гледах литър за 2.90. Цялата пушилка с цените и спекулантите е типичен комунистически предизборен цирк. Проблемът е инфлацията , породена от глобалните *** и останалата смет, а не някви "търговски вериги".

157

Анонимен

преди 1 година

пазарната икономия е най голямата измислица- слепи ли сте - пазарна икономика и свободен пазар а ще те принуждавт да купуваш от когото ти кажат - какво и е пазарното и какво и е свободното- айде стига сте папагалствали - забраняват ти да произвеждаш ток от аец - като закриват блокове - какво по-голямо даказателство

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 164 Много добре живеят в ЕС. Нямат работна ръка и постоянно набират от Африка роби. Техните живеят под наем че не могат да купят жилище но са много добре.

155

Анонимен

преди 1 година

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

154

Анонимен

преди 1 година

Някой задава ли си въпроса, защо само русофилите и феновете на възраждане бедстват? Въпросът ми е, дали са прости, защото са бедни, или са бедни, защото са прости?

153

Анонимен

преди 1 година

Путин ги порази изненадващо разбивайки всичките им предварително написани сценарии.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145, 1-во се научи да смяташ ДДС-то праивлно и тогава пиши глупости, ако на 3,60 наичслява ДДС-то то цената на крайния продукт ще е 4,32, а за търговеца ще остават 1,80 което е 100 % надценка от доставната цена, а за глупостите дето си написал за корпоративния данък е безсмислено да те коментирам

151

Анонимен

преди 1 година

В ЕС пазарната икономика се развива добре, хората в ЕС забогатяват и живеят добре.

150

Анонимен

преди 1 година

Китай произвежда повече коли Шкода отколкото всички останали заводи на Фолксваген взети заедно.

149

Анонимен

преди 1 година

Пазарната икономика е тотален провал само в изкривената България

148

Анонимен

преди 1 година

BMW i3 седан, 100% електрически пълна комплектация в Китай струва 50 хил евро (в Европа още не се продава). В Европа БМВ 3 базов модел без допълнителна комплектация с най-слабия двигател бензин като на Дачиа струват толкова. А когато i3 дойде в Европа след няколко години сигурно ще струва над 100 хиляди, ако изобщо дойде до Европа, до тогава европейците ще са на дърва и ще броят центовете за отопление.

147

Анонимен

преди 1 година

Само като слушам русофилския рев и ми се приисква още хиляда пъти да се вдигнат цените до края на годината. Мен не ме бърка, защото на момента си вдигам и моите, а разбера ли, че клиента е фен на путин, го правя изпреварващо.

146

Анонимен

преди 1 година

Всичко което Маркс прогнозираше за рухването на загниващия капитализъм днес се случва пред очите ни на запад. Всичко става все по-зле и по-зле, и нямат алтернативен икономически модел, нямат ресурси и енергии, зелената сделка се оказа тотален провал.

145

Анонимен

преди 1 година

Пазарната икономика е тотален провал. Накрая винаги става картел както при наркокартелите и печелят яко.

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145, глупсости при 3,60 ДДС-то на целия продукт е 60 стотинки, отделен въпрос е че той като я е доставил стоката на 1,80, производителя или търговеца е платил вече ДДС-то до тази цена в случая 30 стотинки, за търговеца остава само останалите 30 стотинки, а корпоративния данък няма нищо общо с оборота и не се начислява на него, а на крайния годишен финансов резултат, та в конкретния случай търговеца трябва да плати точно 30 стинки ДДС, и надценката за него ще остане 1,50 което е много