220

До …

преди 1 година

Сега това ли е новата опорка на Русия, която е страната с най-ниска раждаемост в света?

219

Анонимен

преди 1 година

Аре тая пак я изкараха от килера. Да припомня , че Робева ни лансираше Бареков като поредния спасител. И каква прекрасна фамилия има РОБева, точно като за русофил.

218

До 243

преди 1 година

Ти откъде знаеш, че хан Крум не е бил мека китка?

217

...

преди 1 година

Стига с тези глупости за комунисти, русофили, русофоби, китайофили и фоби. Вие не разбирате ли, че искат да ни превърнат в стадо без идентичност, без род, без нищо. Как пък Еволюция баш, когато либералите взеха властта се пробуди и разбрахме, че има 256 пола? Как само при Хомо сапиенс ги има? Или защото сме по- мъдри от Природата? Аз имам жена, която обичам безкрайно, две прекрасни дъщери на 6 и 8 години и ако някой по някакъв начин им забрани да ми казват "тате" ще му отрежа...

216

Анонимен

преди 1 година

***.астията я има от Гай Юлий Цезар и от преди това даже хайде да не се изтъкваме като "големи" "Българи" че имало 500 жендъра в България и станало голямата работа ,дайте да видим дали Желев е пълнил чекмеджетата и къде отидоха парите за ремонтите.

215

Анонимен

преди 1 година

Що не върне хан Крум ,да ви видя всички меки китки?

214

Анонимен

преди 1 година

Насилник 1, Насилник 2. Насилник 3.

213

?

преди 1 година

Нешке, като си израстнала в комунизма, когато е нямало такава пропаганда, защо имаш само едно дете? Същото искам да попитам и Нинова. Нали е нямало пропаганда, какво ви е спирало да раждате деца в този толкова прекрасен свят в който ще живели?

212

Анонимен

преди 1 година

Нешка Робева откъде знае какво е да си добър родител и да стимулираш раждаемостта, като по думите на собствената й дъщеря тя не е била добър родител, и има едно единствено дете? Или по стар комунистически обичай - не ме гледай какво правя, гледай ме какво говоря?

211

Анонимен

преди 1 година

До АЗ Историята не подлежи на "референдуми". Руските войски в България са окупационни, това не е въпрос на мнение. Има документи за това.

210

АЗ

преди 1 година

ПОДПИСВАМ СЕ С ДВЕ РЪЦЕ В ИСКАНЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ПО ТЕМАТА. НЕКА СЕ ВИДИ ГАСА НА НАРОДА - ЗА ТАКИВА ВАЖНИ ТЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТА НАРОДА. КАКТО И ЗА ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОЗОНАТА. СТИГА СМЕ ПРИЕМАЛИ НА ДОВЕРИЕ ВСИЧКО, КОЕТО НИ ПРЕДЛОЖАТ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ НАРОДА Е МЪДЪР И ИМА МНЕНИЕ!!!

209

Ескимос

преди 1 година

Аз на преборояването се писах ескимос. Никой не може да ми оспорва правото да се самоопределям като такъв. Мотивът ми е повече от ясен - враг към на Топлофикация-София дето иска да ми топло за да ми сдере кожата! По-добре ескимос, отколкото изпържен абонат на Топлофикцията.

208

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 235 "Само Бианка Панова имаше смелостта да разобличи тая комунистка и методите й" И Салапатиева е разказвала за побоищата. Неслучайно Нешка Робева е и срещу Истанбулската конвенция - тя забранява и особено тежко наказва малтретирането на едно човешко същество, само защото някой може да го прави. На Нешка методите й бяха несъвместими с нормалните човешки ценности.

207

Асан

преди 1 година

Мюссюлманите скоро ще сложат на дръвника всички джендъре споко

206

Анонимен

преди 1 година

Голяма е трагедията на някои хора, които така и не искат да разберат, че живеем във времена, в които правата ще се увеличават, а няма да се ограничават, както в любимия на баба Нешка социализъм. Жали за времето, в което дресираше *** т.нар. златни момичета. Само Бианка Панова имаше смелостта да разобличи тая комунистка и методите й , с които правеше шампиони за да е щастлив правешкия диктатор, а народа да има с какво да се залъгва в социалистическата сивота.

205

Либераст

преди 1 година

Искам от утре в личната ми карта да се впише, че съм телевизор и да бъде третиран като такъв, ако не го направите ще ви съдя в Страсбург за нарушение на човешките права.

204

Анонимен

преди 1 година

Не може 2% от ка чалки да се налагат над 98%нормални няма да стане а на бас и бог няма да даде бог с нами мъжът и жената

203

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 229 Дъщерята на Нешка Робева, Аглика, казва, че майка й е била много неприятен родител и не одобрява методите й. Също така Аглика е единствено дете. Интересно, "джендарите" ли са виновни за това, че Робева е допринесла пряко и лично за НАМАЛЯВАНЕТО на нацията (двама родители, едно дете).

202

Анонимен

преди 1 година

Е а да видим как ще вкарате джендърството при мюсюлманите.В Индия,Китай и Африка а да видим успех

201

Анонимен

преди 1 година

Толкова напъни. Не се тормози. Пази си силите