6

Амчи така си е

преди 1 година

Доходите на българите надминаха шведските. Вчера един норвежец ми се оплака, че искал да живее във високо жизнена среда в България, и че чакал 2 години за български паспорт. Много е "жизнена" средата, отварям балкончето на ЮГ, леля Софка си прави слънчеви бани, отварям балкончето на Запад съседа ремонтира старо балканче, отварям балкона на север кака Ради си купила страхотна кавказка овчарка. Мога да гледам безплатно 3 програми по телевизията, с очилата един диоптър го докалвам на HD резолюция.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако банкстерите спрат да препират кинтаците от рушветчилъка на държавните хрантутници,цените ще си дойдат на реалните нива от около шестстотин евро квадрата. Защото няма как терлик на заплата от две и петстотин,да изплаща ипотека от половин милион лева.

4

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че в днес.бг се появява подобна статия всяка седмица. Дали е случайно?

3

Иван

преди 1 година

В цял свят лихвите по ипотеките се вдигнаха и надхвърлят 5%. Въпрос на време е това да се случи в България. В момента банките дават на куцо и сакато на 100% финансиране на ниска лихва, за да зарибят населението и постепенно ще почнат да вдигат лихвите. По същия начин се вари и жаба - плавно увеличаваш температурата на водата докато стане прекалено късно за жабата...

2

Строител

преди 1 година

Това са пълни глупости. Всички на пазара виждат, че сделките са значително намалели през последните месеци. Допълнително всички сделки се сключват с отстъпка от обявената цена. Цените продължават да бъдат изключително раздути, но се очаква да намалеят с поне 5-10% до края на годината. В момента е по-добре да се изчака няколко месеца с покупката на имот, за да може да се придобие на по-добра цена.

1

x

преди 1 година

Аз нямам пари нито за ново, нито за старо. Скоро може и на улицата да се окажа. Какъв е смисъла на живота? Да страдаш?