361

Куку

преди 1 година

Започна пристигането на тежка техника,танкове Абрамс,Леопард,Ле Клерк,танкоизтребители Брадли,БТР Страйкър.След още малко време и обучение идват самолети Ф16,Мираж и Торнадо.След това пак и пак и пак!Честито на болшевиките!

360

Анонимен

преди 1 година

До Куку - Като ударят нещо с ракети, масов рев, че са лоши. Като не ударят нещо с ракети, масов рев, че са некомпетентни. То и САЩ мжеше да реши проблема с ..."Айсис" демек Ислямска Държава с 500-1000 големи ракеит,д еот не са ядрени, ама не го направи ...

359

Анонимен

преди 1 година

"Превземането му може да позволи на Москва да напредне в Източен Донецк" - Но как? Аз си мислех, че Бахмут няма ниакво стратегическо значение и последствията иот падането му, няма да са проблем за Укрйана?

358

Куку

преди 1 година

Да питам,къде са прословутите руски ВДВ,Спецназ,морската пехота,танковите дивизии??? То не беха Калибри,Циркони,Армати,СУ57.Да не би балона да се спука?Пародия на държава,след година ще ревнат-памагите гладни сме!

357

Анонимен

преди 1 година

Едно 9хил.укри си заминаха. При Соледар бе същото. Там бяха само 900. Нали не бе стратегички град? Нищо, че е на височина, естествено укрепен с важни пътища. Или Зеленски е много глупав, или играе заедно с Путин? Умишленото оставяне на големи подразеделения в"котел"води до едно. Утилизиране на украинската армия. И когато руснаците добият числено преимущество кои ще ги спре? Поляци, англичани и американци ли?

356

Никола Стефанов

преди 1 година

Имайки предвид, че руснаците вече държат под огневи контрол всички възможни посоко за отстъпление, нормално е укрите да не отстъпват от Артемьовск (или както му викат укрите и западните им господари - Бахмут). Те просто не могат да отстъпят; не и ако руснаците не ги пуснат. А след всичките зверства на укрите в Донбас - руснаците няма да покажат милост.

355

ЗиЛ

преди 1 година

Догодина воайната ще свърши когато през Одеса руснаците си вземат цялото Черноморие и го свържат с Приднестровието! Честито на украинците!

354

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМдам, 1200000 убити Украинци в Артьомовск за 8 месеца Руско настъпление ...

353

Аха, Ройтерс...

преди 1 година

Няма смисъл да се коментира тая фабрика за жълтокафяви пасквил!

352

Анонимен

преди 1 година

Това е чудесна новина! При Бахмут украинската армия ще се претопи до минимум и после Русия ще прегази леко оределите редици.

351

Анонимен

преди 1 година

До Гордея сеКато дойде Русия тук ще ревеш за сегашното положение, ама ще е късно.

350

Анонимен

преди 1 година

До Гордея сеКато Русия тук ще ревеш за сегашното положение, ама ще е късно.

349

Анонимен

преди 1 година

До Самоизбиват сеИзключително са некадърни Украинците, затова Руснаците превзеха Артьомовск за 3 дни.

348

100%

преди 1 година

Украйна накрая ще свърши като Афганистан!

347

Анонимен

преди 1 година

ISW съобщи миналата седмица, че Киев може да предприеме изтегляне от части на града - "извършат ограничено и контролирано изтегляне от особено трудни участъци на източен Бахмут, като същевременно се стремят да попречат на руското движение там и да ограничат изходните маршрути на запад". Едно сложно изречение, съставено от 2 прости, които си противоречат. Сега става ясно, че бендеровците формират нови 4 групи за деблокировката на Артьомовск.

346

Браво

преди 1 година

Така трябва !

345

до 360-361-362

преди 1 година

Льольо музикантите са/сме над 64000 има около 7000 от новите дали фира.32990

344

Анонимен

преди 1 година

Си Дзин Пин - САЩ е една паразитна държава,която печата долари без покритие..

343

да, мурзита мои

преди 1 година

не си мислете, че след като всички приключи, ще се измъкнете по терлици. този път няма да се получи :)

342

Ех русофилчета

преди 1 година

Скоро ще ревете и молите за милост , но