75

Хитлер kaput

преди 1 година

Путин - конец!

74

Анонимен

преди 1 година

АБЕ НАРКОМАНЧО! - може да носи отговорност само ако ви остави живи. Изтребят ли ви, светът ще им прости.

73

Гага

преди 1 година

Бункерний Путин дед уже спрятался!

72

Анонимен

преди 1 година

ДАЛИ НЯКОЙ ПО УМЕН Е ПРОЧЕЛ СТАТИЯТА ВЪВ "TNE GUARDIAN" КЪДЕТО ПИШЕ - "КЪРВАВ АД ВЪВ БАХМУТ, ВОЙНИЦИТЕ КРЕЩЯТ ОТ УЖАС". ЧЕСТИТО НА НАРКОМАНА. ИЗПРАЩА ДЕЦАТА ВЪВ БАХМУТ, АКО ОЖИВЕЯТ СЕ ПОБЪРКВАТ.

71

Анонимен

преди 1 година

А на зеленски кога ще му бъде потърсена отговорност?! За един приятел питам.

70

Анонимен

преди 1 година

Това щяло да бъде малка победа за руснаците... Което значи малка загуба за украинците. Всяка голяма победа\загуба е низ от Маки такива...

69

Петров

преди 1 година

всички български мисири и *** дето преписват такива манипулативни статии да взимат пушката и към бахмут да докажат как обичат демокрацията

68

Анонимен

преди 1 година

Този американски пудел до кога ще лае, вече втръсна на всички.

67

До Денят Х

преди 1 година

Същото си го виках когато в горния ляв ъгъл на сайта имаше категория Коронавирус в продължения на 2 години. От 1 година категорията вече се нарича Войната в Украйна. Усещам че следващото което ще изпишат там е Третата Световна Война .

66

Анонимен

преди 1 година

Абе зеления винаги ли е под упойка?

65

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

На руска рулетка със съвестта ти,Зеленски! С един куршум два заека да са-ти и съвестта ти!

64

Денят Х

преди 1 година

Денят в който отворя този сайт и оттам не се показва това противно човече, писнало вече на всички, ще бъде един прекрасен ден за България!!!!

63

АНГЕЛ

преди 1 година

Нещо взимат да се отказват от опитите си за демонизация на Путин. До скоро беше Путин това ,Путин онова. Войната на Путин, Агресията на Путин,Икономиката на Путин. Путин,Путин и пак Путин. Опититите им да настроят Руския народ срещу Путин претърпяха провал защото Русия е Путин и Путин е Русия . Очаквайте скоро Войната на Руския народ, Агресията на Руския народ ,Кръважадния Руски народ и т.н. Което ще бележи и началото на войната срещу Руския народ .

62

Мад

преди 1 година

Колкотом САЩ ще понесе отговорност за престъпленията си заради които измряха милион и половина цивилни само през войните в последните 20 години.Нека напомним че САЩ не признават юрисдикцията на Международния наказателен съд и отказаха да предадат свои войници обвинени в документирани изнасилвания и убийства на цивилни в Афганистан , така че Кретенски да си го навре отзад и да се радва че още го крепят !

61

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама тва на снимката забравя за биологичното и химично оръжие, което тайно разработваха в бивша Оркиана. Също и за престъпленията на неговата неонацистка хунта и другите престъпни предишни режими на Киев (Куьов, или не знам там как се казва сега) много преди 2022 г. Пленените азовци от Мариупол досега бая нещица са изпели, и продължават да пеят, да пеят...

60

Анонимен

преди 1 година

Тея па с тоя "нацизъм". Те горките не се сещат, че в цяла Източна Европа много по-пресен е примерът за болшевизмът, който мачка в продължение на десетилетия. И сегашната война в Украйна за пореден път показва, че болшевизмът трябва да се изкоренява до крак. Болшевиките са злото в момента. Нацизмът, ако и да се копира в определени елементи, то това не значи че се копира като цяло. А това, че на болшевиките в Кремъл не им харесва как хората си управляват държавите... Нямат право да се месят.

59

Анонимен

преди 1 година

Много рано са станали от сън русоробите бре!!!! Те сън не са спали!!! Копейковци, копейковци - колко сте жалки!

58

Изберете мъдро

преди 1 година

За Бога братя не гласувайте за коалиция на войната. В противен случай подобен шут ще вземе властта и у нас.

57

Анонимен

преди 1 година

утре сбор на всички краварски прислужници пред паметника на американските летци дето разрушиха софия - от там в украйна да се борят за зеленски против руснаците- та да не пращаме после нашите деца дето им спретнаха военно обучение в училищата- същите тия под-ло-гари

56

Има протести

преди 1 година

в цяла Европа срещу капризите и истериите на наглите укри,вижте в нета! Нашите медии обаче услужливо мълчат!