114

Анонимен

преди 1 година

Ей, днес.бг, ако си мислите, че някой нормален човек може да чете плявата ви без да иска да ви я завре отзад, в заблуда сте!

113

джиМджипляктор

преди 1 година

Путин е башкъ-луд. Не стига провала в Украйна, ами сега иска да му се изредят и нeгрите.

112

С. До 132

преди 1 година

Те и Швейцария и Люксембург са малки държави, ама не чувам някой да краде в такива размери. Това, че в бг няма политици, които да отстояват интересите на държата си е проблем на българите, не на руснаците, американците или някой друг. За манталитета на българина е писано много преди комунизма и турското робство...

111

Всеки

преди 1 година

Интелигентен човек може да стигне до извода, че всеки, който има достатъчно количество микро- и нанопроцесори, може да създаде и машините, които произвеждат микропроцесори.

110

Космонавт

преди 1 година

До 66 Какви ресурси в Африка? САЩ контролират петрола в Нигерия чрез Боко Харам, златото в ЮАР свърши, диаманти ще има след активноста на някой вулкан, жито и слънчоглед расте само в България, Украйна, Румъния и Молдова. Руснаците печелят само от захарта в Бразилия, но трябва да се оотчитат на Плапатин/Папалатин, и то ако решат да си варят ракия, но и за нея трябва бачкане ...за да не е кисело гроздето :))

109

Анонимен

преди 1 година

До 129 Не е това проблема ние може да се оправяме ,ама ни се месят ту едните ту другите. И се получава така,че трябва все да сме с някой,щото сме малка държава.Сма я виж и Германия как я командват.

108

MOSFET

преди 1 година

За всеки образован човек е ясно, че Нидерландия, бидейки основен производител на машините, които произвеждат микропроцесорите, така нужни на Китай и САЩ, които машини за микропроцесори стават все по-трудни и скъпи за производство, се превръщат в желан партньор и на двата хегемона. А Русия горката, понеже произвежда само газ и ракети, оди да руча жабетата у Африканските села.

107

До 118

преди 1 година

Ходил съм в Москва, Петербург, Ростов, Твер, проблем? Ти сега посети София и виж скапаната си държава в какъв *** се е превърнала, където в центъра на столицата няма тротоари и един качествен ремонт, какво да говорим за по-малките градове? Еб***л съм ти европейския съюз :) Проблемът на българите е, че все някой чака да ги оправи, я руснаците, я американците, я някой друг, но никой не се интересува от национален интерес, обща кауза и икономически потенциал. Тръгнали да плюят по другите...

106

Анонимен

преди 1 година

Умните руснаци отдавна са избягали в Европа и Америка.В Русия са останали предимно пияндетата и плеворяк.

105

Анонимен

преди 1 година

До 115 ми явно не си гледал където трябва.Европа е зависима от Китай,а не обратното,както и САЩ иначе Китай нямаше да се репчи,,а да се свива.В Китай е евтина работната ръка и за това си изнесоха производството там всички,ако се прави в САЩ или Европа няма да са конкуренти и пазара ще ги изхвърли.Така,че...

104

Жалко за Африка

преди 1 година

Щом Русия напредва там, да се готвят за Гладомор.

103

Ха-ха

преди 1 година

Третия свят се оказа по-умен и по-мъдър от ЕврогейскияПърви.

102

Където отидат

преди 1 година

руснаците да помагат, народа на талази тръгва за западна Европа!

101

дай линк

преди 1 година

До Гледах и научих! - дай линк

100

Тоя

преди 1 година

До стига бе "Краварите са ни окупирали" ... който те управлява, твърди, че "Крим е руски". Не си спомням "краварите" да мислят така, тъй че явно нещо си се объркал.

99

Дааа!

преди 1 година

След, като оправих източна Европа, половин Латинска Америка, Средна Азия, сега е ред на Африка! Задминахме гнилия капитализъм!

98

Анонимен

преди 1 година

До107 Блатници ми не е така ПКК си имат проблеми с Турците и ,ако Русия ги спонсорираше Ердоган няма се сдуши с Путин,ама ти нали не знаеш нищо и само дрънкаш и гледаш нещо да измислиш за каузата.

97

Любопитен

преди 1 година

До С. До 84 Ти коя година я посети "тази страна" и къде точно, ако изобщо си стъпвал там?

96

Анонимен

преди 1 година

Русия на Путин си е за Африка.

95

стига бе

преди 1 година

Когато краварите го правят е добре, но когато го прави Русия се надава вой до небесата. То и нашето злато го изнасят, но за това не пишете. Краварите са ни окупирали, но няма проблем. Проблем е руската пропаганда, а не сороските медии, които са ни превзели, а руските са забранени.