35

Я кажете право

преди 1 година

Държавата в лицето на кой?

34

държавата не

преди 1 година

лъже! Лъжат политиците

33

Вале Пика

преди 1 година

Тия не са взели пари и сега реват, ако бяха взели сега щяха да мълчат кат риби!

32

Анонимен

преди 1 година

асфалта е в чекмеджетата във вид на пачки евра и кюлчета злато с лика на Лойко.

31

Анонимен

преди 1 година

Е как кой?Този,дето казваше,че е построил стотици милиарди километри магистрали.Ха,ха,ха!Да се смееш ли,да плачеш ли?На цялата ни мизерия и това.Ама май мизерията ни идва точно от това.

30

Анонимен

преди 1 година

През последните 12 години всички ни лъжеха,начело с оня,на когото му пълнеха чекмеджето.Иначе как ще има и за него и за тях,ако не спестят материал и не си свършат работата през пръсти.

29

Анонимен

преди 1 година

То да е проблем само със скоростната тангента на китка да го боднеш, всичко построено от Батко Батман Фелдмаршал Лойко е вече за основен ремонт как пък един проект не направиха като хора тия бе.

28

обществена мълва

преди 1 година

някой обсебиха администраците вътре са хора единомишленици но се обсебиха и фирми и всичко от което се печели и когато падне пара не я прибира само началника а се дава до последния нискостоящ под някаква форма така се получава голяма взаимосвързаност, а после и подкрепа на изборите ,така се говори не знам дали е вярно журналистите да кажат !

27

Анонимен

преди 1 година

Бойко, Бойко, Бойко!!!

26

До бля бля

преди 1 година

Ти и да не гласуваш и да гласуваш те се самоизбират, на автопилот. То и преди не е зависело нищо от твоят глас, когато са се въртели чувалите.

25

Анонимен

преди 1 година

ГРОБаджията Тиквун да се изнася, докато още може, а не да си клонира простотията по медиите ! НЕНАКРАДОХА се тези ид ио тиииииии!!! По тази т.нар. тангента(таз глупост кой я па смисли) има ПОСТРОЕНИ отбивки за милиони , които не функционират, а хората обикалят кът гламави. Но туй крадливите ГРОБаджии го знаят де...

24

МишелОтСъпротивата

преди 1 година

До 28 това сме го казвали 100 пъти хубаво че най накрая го осъзнаха

23

Не ме устройва

преди 1 година

Щом най-големия стройтел пак иска да ме управлява и поне ще има толкова гласове да елиминира всякаква промяна -- ние какво да се радваме, че била излезнала истината ! Ами ние го знаеме ! Да ама виждате колко са били пък доволните, че се е крало и искат пак да е така ,и хич не им пука че асфалта е малко ! Значи че и за част от народа е имало !

22

Като хамери

преди 1 година

Измислете някое животно да е виновно, както направиха с ковид. Кажете бактерия която яде асвалт се е завъдила и прилеп и помага. И готово. Хората вярват на какви ли не глупости, които не са виждали, няма да повярват на това ли?!?

21

Анонимен

преди 1 година

Е на Буци магистралите за по 3 милиона на км! То и на децата е ясно че са мн некачествени! Имам шампоан който изкара повече от тея ,,нови,, пътища на Герб! Те дори ремонтите правят некачествено! В мойто село запълваха дупки преди 3 години с размери 20 на 20 см! Само след една зима дупките зейната до метър на метър в размери! Правете си изводите!

20

Хо

преди 1 година

Как се пълнят чекмеджета и гербаджийски каси.

19

Нанков

преди 1 година

Един милиметър асфалт не съм взел, питайте шефа.

18

Инж.Недостатачност

преди 1 година

До гербовашкия трудовак абе то и тогава фирмите на Боко се изложиха със строителството и незаконно я узакониха. А вижда другото защо има не до строени изходи към полето?!Какъв е замисъла на тази инженерна недосасъчнжст и корупция

17

Майора

преди 1 година

Преди всичко прочетете ръководните документи и тогава говорете! Съгласно БДС ЕN13108 дебелината на асфалта трябва да бъде 15-17 см като се допуска по малко до 5%! Стига с таз предизборна дейност в полза на Партията на провалите и Донос България, подкрепени от олигарсите които го доведоха на власти прикриващи ги за закона "Магнитски" заедно с Кирчо и Кокорчо , провалили се за кратко време и довели страната до фалит и попълнили ошфорните си сметки!

16

Анонимен

преди 1 година

ЕПа лоестия нали треа да окрадне милиарди....айде пак му дайте власт