345

МСА

преди 1 година

Бахмут е освободен вече.

344

до Храним

преди 1 година

А ти с чии данъци си изхранен, ще споделиш ли?

343

Ч.Лютиков

преди 1 година

С трилионите долари и евра получени от запада през последните 20 години, кремълското жуже се помисли за много велико. Сега добре че има оръжейни запаси от студената война на СССР че да издържи още някой и друг месец. Единствената му надежда е Китай - Стрелков Гиркин го каза - без лендлийз от китай самая могучея втарая в мире няма шанс за победа. Същото беше и през ВСВ балгодарение на лендлийз от САЩ успяха да обърнат немците в отстъпление.

342

Анонимен

преди 1 година

Храним пенсиите русофили с данъците си, те от благодарност ни наричат сoрoсоиди и джeндъри. Ша ви са незнаe неблагодарното плeме!

341

Анонимен

преди 1 година

Ягидне и Берховка ги освободиха преди няколко дена... Странно инфо в статията

340

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 371 - страхотно! Обърни се към Путин който я започна! Виждам руски обеcници на украинска земя - не обратното. Помоли го да спре! Що злобееш срещу екраинците които защитават домовете си?

339

Аве, Лаврентий

преди 1 година

Ще споделиш ли с какво украинците са ни по-близки от руснаците, че да сме на тяхна страна..Русофобията не е основание..

338

Толкова ли си наивен

преди 1 година

Наивен е, още вярва в дядо Коледа..

337

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий не сме бе.Мислим за България и това в,какво се опитвате да ни вкарате,че войната ви вреди хората в цяла Европа.На мен лично ми вреди на бизнеса,както и на много други хора,вреди.Ти кажи ,ще си съгласен ли с това.Ми хайде ти ми давай пари плащай ми сметките и си воювай щом иска,а не обратното.

336

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 367До момента Путин е убил между 5-8 хиляди мирни жители. Това е статстика след 1 година война. Точно по толкова американците избиваха на ден в Сирия, Афганистан и Ирак.

335

Лаврентий Берия

преди 1 година

До asd - още по интересно е, колко живее руския неуда4ник при Бахмут? Колко викаш е съотношението между руснаци и украинци въобще? Ако украинците са получили за миналата година толкова оръжие, руснаците от колко години трупат това с което ги нападнаха? И това ли е което постигнаха за година "бляскави" победи - три села при Бахмут? Удобно премълчаваш. А най важното - какво бихте спечелили от руска победа путинофилите? Като ви е съвсем ясно, че българската мизерия е функция на "братушкането"?

334

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО ти живееш в илюзия тия залежи ги има,ама те не променят нищо,защото първо няма армия дето да победи Русия без да се дадат много жертви и то не украинци,а тия залежи не струват нищо като технологията ,за да ги получиш е много скъпа и тия газ не може да замени руския като цена,а защо си мислиш,че като,атакуваш руски град и убиеш няколко руснака Киев не може да бъде срутен за няколко часа.Толкова ли си наивен бе.

333

Анонимен

преди 1 година

Една година Антихристът Путин пали и граби православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки !Проклет да е!

332

До до до Сата НАТО

преди 1 година

Не знаех, че още има хора дето вярват в дядо Коледа..Явно са същите, дето вярват, че Украйна може да излезе победител в тази война...

331

Анонимен

преди 1 година

Тегаво а,нали побеждавате.Или перете яко пари на корпорации с тази война,пък украинците не са важни.Само 20 процента оръжията стигат до Украйна ,смятайте за ква перачница става въпрос .

330

asd

преди 1 година

До Лаврентий Берия Да кажа за ройтерс пак, от онзи ден - 500 хохли на ден разход в последният месец , според ройтерс, и пак според тях, украинският войник живее средно четири часа в бахмут. В началото на миналата седмца, доклад на Мосад - 187К безвъзвратно загубени хохли, 237К ранени - не случайно правят 15 вълна мобилизация и то насилствена. Всичко това при положение, че получаха оръжие за 110 млрд усд миналата година. Венният бюджет на рашките е 78 млрд. Та кой, казвате губи войната?! :)

329

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 355 - с оглед това, че путинофилите сте а) пенсионери реваншисти които жадуват да "върнат" светлото минало на "работниците с червени потници" и б) неуда4ници възрожденци с промити мозъце, бих казал, че ако 3 пъти по пет хиляди от вас заминат при Бахмут да подкрепят "могучая" вместо по цял ден да дращят по клавиатурата с артритни пръстчета срещу Украйна, на България наистина ще олекне.

328

до до Сата Нато

преди 1 година

На тебе дядо Мраз какво ти подари за Коледа на мене камионче.

327

до факт

преди 1 година

НЯМА АВИАЦИЯ И ФЛОТБъди коректен с фактите..Вече няма такива..Скоро и пехота и артилерия няма да има..

326

юбералес

преди 1 година

До Ужас-----хайде пак сметни, проста алгебра за русофили.