58

до 63

преди 1 година

Абе тебе да ни хлопа дъската ами ако нахлуят тук и ти нахлунзат военна униформа да маршируваш поцял ден какво ще правиш

57

Анонимен

преди 1 година

Разбира се! Моментът, в който украйна ще престане да съществува като държава.

56

Анонимен

преди 1 година

Българските русофили треперят и се подмокрят като чуят Зелински щото ги мачка на фронта мачкай Зелински Напред и Успех!

55

Анонимен

преди 1 година

До Бърканичков Не цялата Молдова, а само приднестровието, където живеят руснаци, украинци, българи и те са се обявили като Приднестровска Молдовска Република на референдум през 2006г. или някъде около тази година. Тази република естествено не е призната и това ще е основание ВСУ да нахлуе там след някаква правокация от страна на руснаците там или по молба на Молдова.

54

Анонимен

преди 1 година

задава се маНело. що да не се задава?

53

Анонимен

преди 1 година

Една частна армия ще спечели цялата война

52

Анонимен

преди 1 година

Джо обеща 700 танка, 1000 БТР-а (и подобни машни), както и 1000 артилерийни системи ... а накрая добави и 2 000 000 боеприпаса. Само дето не знам, откдъе ще ги вади.

51

Анонимен

преди 1 година

Тъпотии

50

Анонимен

преди 1 година

И атомна, и термоядрена и неутронна бомба да използват руснаците в крайните си европейски южни територи, т.нар. Украйна, пентагонът нищо няма да направи, защото те пет пари не дават нито за Украйна, нито за руснаците населяващи тези земи. Те ще обичат Украйна и украинците само докато тези Tъпaци воюват срещу Русия и ще подкрепят Украйна и народа по тези земи докато има и един Tъп укрофашист, който да воюва с Русия.

49

БАНко

преди 1 година

КРАСОТА : ,, НЕ СЕ ЗНАЕ ДОКОГА ЕВРОПАТА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛНОЛАЙНО ЩЕ ФИНАНСИРА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ПОКРАЙНА " !!!!!!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ НАТООООООВЦИ !!!

48

666 ДЖЕНДЪР 666

преди 1 година

Да живее Сатанас!!! *** идвам за ВАС АХАХАХАХАХАХА

47

51

преди 1 година

Пичове - това не е "руска пропаганда", това са нещата, които се въртяха в западните медии.

46

Анонимен

преди 1 година

До Бърканичков Причината е огромни военни складове с боеприпаси в с. Колбасна където се съхраняват в ж.п. вагони готови за директно транспортиране по-последни данни около 22 хиляди тона боеприпаси, от които в момента украинската craH има остра нужда.

45

Анонимен

преди 1 година

Жалко за руския народ той за пореден път ще бъди изкупителна жертва на прищевките на поредния луд диктатор на СъвеЦкия съюз диктатор путин откога управлява от 20-30 години

44

Анонимен

преди 1 година

До А какво стана - Аз ще ти кажа. Защото американците не подготвиха НИКОЙ, за да може да борави с тези системи, че да имат безкрайни договори, талибаните просот дойдоха и взеха всичко. Не се взриви, защото ... Ами след 10 години, колко му е, да се върне НАТО там, нали?

43

Кратък отговор

преди 1 година

Не

42

Къде е иситната?

преди 1 година

Пичове - не ме интересува, кой кого подкрепя. Писна ми, да ми даватедни изопачени факти. Руските тpoляци викаха, че Киев падал след 3 дена. Нещо изртърваха последните 8 години на въоръжени и подготовка в Украйна. После родните тpoляци говориха за руски войници, нарамели таолетни чинии и перални, взети от бойното оле, бягащи анически напосоки. После руските викаха, че тръгвала помитаща вълна и събаряла, а след това другите викаха, че имало 500 000 жервти. Само глупсти и от двете страни.

41

Няма нафта, няма газ

преди 1 година

Когато повечето големи медии в бг отдавна са заели позицията на лъжливото овчарче, каквото и да се задава, никой не им обръща внимание.

40

мдааа...

преди 1 година

Едно време рашките учеха френски език и стигнаха до Париж...после започнаха да изучават немски език и стигнаха до Берлин...сега усилено изучават англиски език и е ясно до къде ще стигнат...Честито на пИИИчелившите !!!!

39

А какво стана

преди 1 година

с оръжията за 80 милиарда в Афганистан?