18

Дедо

преди 1 година

Аз не разбирам как може Родината ти да е 18млн.кв.км.? То това е половината свят. Каква Родина е Източен Сибир, за някой роден в Санкт Петербург или Кавказ ?

17

Край

преди 1 година

До 19 Украинците пазят земята си в границите нарисувани с тебешир от Ленин и Хрусчов когато бяха една държава с Русия. Повече от 1/3 от Украйна реално е Русия. Но най-интересно е американците какво пазят. Каква е тази необяснима любов към укранците или това е по-скоро омраза и страх от руснаците.

16

Значи

преди 1 година

Значи във Русия умират като не герой а във Укроина умират като герой!!! Смешни и жалки лошото е че Русия си пренасочи пазарите на изток и вървят много по добре нещата! Европа 25 процента инфлация цени нагоре няма ресурси безработица фирмите закриват !!! Отново ни найграха афролатиносите(фащ) браво Европа браво Урсула!!!

15

Край

преди 1 година

Руснаците се бият за правото децата им да не учат англииски. Дори да падне този народ ще падне прав. Падне ли Русия с българска България до 10 -20 г. ще е свършено. Живеца от сега го няма.

14

Ми не

преди 1 година

Че кой е нападаш Русия, че това момче да е герой в защита на родината?! Герои са украинците, които си пазят земята и градовете. Това са нашественици и наистина жалко за момчето. Представям си в каква мизерия живеят и са го погребали. Дъщерите на Путин, жената на Песков обикалят Европа, Швейцария, плажовете на Марбея и Италия.

13

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Знаменитият американски ген. Патон казва на войниците си - аз не искам вие да умирате за родината , аз искам германските кучиСинове да умрат за тяхната. Незнайно защо в руското общество вместо да разстрелят генералите отговорни за огромните загуби на жива сила те им строят паметници.

12

граматик

преди 1 година

До 14. За множествено число учил ли си?

11

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЕВИЦИ ГИ ОЧАКВАТ В АДА :D

10

Анонимен

преди 1 година

Зомбирани съветски глу.паци. Кога ще се осъзнаят.

9

Анонимен

преди 1 година

Странно ми е, тия дето загинаха носейки демокрация в Африка герой ли бяха?

8

АнонимеН

преди 1 година

90% ОТ УТРЕПАНИТЕ КОМУНДЕЛОПУТИНИСТИ В УКРАЙНА ОТ ДЕКЕМВРИ 2022-РА ДОСЕГА СА ЗАТВОРНИЦИ :D АРМИЯТА НА ЗЛОТО АРМИЯТА НА МОРДОРСКВА!

7

Русия=Психиатрия

преди 1 година

За съжаление това се повтаря непрекъснато в историята на Русия. Парите за въоръжение са окрадени, армията е в плачевно състояние а дупките на фронта се запушват с месо. Така е било, така и ще бъде. АлкашкаРабота.

6

АнонимеН

преди 1 година

ГЕРОИТЕ КАТО ВАНЯ УМРЕЛИ ЗАЛУДУ ЗА ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ЩЕ СИ ХАРЧАТ КИНТИТЕ В АДА :D

5

Анонимен

преди 1 година

О, сега забелязах, по публикацията "работи" Н.ели Христова...както винаги...

4

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва с себе си много интереси има .Но това не значи ,че изведнъж няма да вкарат мощна скорост и разгромят Запада и Великобритания и децата знаят 2 и острова е под вода

3

Анонимен

преди 1 година

Подранихте с вечерната пропаганда, тия статии по принцип са последни, за лека нощ. Между другото, къде е ботът *** Христова и кой всъщност стои зад това рандомно българско име? Да не би да се окаже някой финансиран от известната Американска фондация?

2

АнонимеН

преди 1 година

На 5 ноември 1994 е подписан Меморандума от Будапеща, с който Украйна се отказа от ядрените си оръжия, а САЩ, Русия и Великобритания се ангажираха да гарантират териториалната й цялост. Киев напомня, че с акта от Будапеща Москва, Вашингтон и Лондон са се заявили като гаранти за териториалната цялост и политическата независимост на Украйна и са се ангажирали да не използват срещу нея оръжие, заплахи или друга сила.

1

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ВАНЯ Е ГЕРОЙ ЗА ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ УРАААААААААААААААААААААА