124

Анонимен

преди 1 година

Монополюсншят момент в историята и с това хегемонията на САЩ в света, отминават!

123

До 138

преди 1 година

Ааа отказвам се! освен, че си ЛЪЖЕЦ то и не възприемаш и не можеш да четеш с разбиране! ти победи! отказвам се! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

122

Цъ

преди 1 година

ТСВ= Краят на това умствено ограничено и алчно човечество. Ще оцелеят хора, които живеят в Любовта. Бог е Любов. Деянията са важни!

121

Анонимен

преди 1 година

Съвдинените Фашистки Щати си заминават хахахаххахахахах! По модела на Римската империя - почват с агресия и завършват с корупция, разпад на обществото, заради наркотици, изпроостяване и т.н.

120

Царя е гол

преди 1 година

Пътят към АДА е осеян с добри намерения. С такива добри намерения Северна Корея е станала баш "Севверна". Промяната на системата в президентска република, е станала баш "президентската" в Беларус с Лукашенко. Ей такива. С добри намерения и усмивка на уста, вече не следваме пътя към Евросъюза, не сме в Шенген, няма да приемем Еврото. Абе кой от БКП партиите син или дъщеря учи или работи в Русия? Що така ни водят тъм тая хубава страна?

119

Анонимен

преди 1 година

Да, идва. САЩ се разпадат отвътре.

118

Анонимен

преди 1 година

Време е ... Свртът да се събере и да тръгне в правилнат посока!

117

До 133

преди 1 година

Така, така! но не забравяй, че си доказан ЛЪЖЕЦ! :)))))))))))) или ти не помниш повече от 2 - 3 минути? :)))))))))))

116

Анонимен

преди 1 година

До Масови убийства - И да им. Кво ти пука на тебе?

115

Анонимен

преди 1 година

Виятна yмряло англосаксите,що така?Да смучете от цял свят е арно,ама секна нещо.Китай и Русия трайно се настаняват в Африка .Китай се договори с арабите ,да плаща в йоани.Що тъй ?Америка си мислят,че цял свят им е длъжен,ама не би,събудиха се много хора.

114

Анонимен

преди 1 година

До до 129 - Ве тард ... аз дори не знам зза кво говориш, ве? Какъв коминизъм, какъв социализъм. Влзиам преди 2 минути и та гледам ревеш кат ущипана мома... мноо си зле, честно! Взимай хапове и ли там квото правите дъртаците, че не е добре ... хич.

113

До 129

преди 1 година

Ми аз доказах, че си ЛЪЖЕЦ! сега само ми кажи кога по времето на комунизъма и социализъма си живял! да видим до колко можеш и да ЛЪЖЕШ! защото така като те чета и за това НЕ ставаш! :)))))))))))))))))))))))))

112

Съшито с бели

преди 1 година

конци подобие на статия,едностранчива,"правилна" и сглобена парче - този каза,онзи рече,но извадено от контекста.Ако си направи човек труда да провери дали това в статията е истина или силно манипулирана и внушаваща единствената полит-коректна позиция, ще се окаже,че това пасквилче е загуба на време за четене,но е полезно да се види как нашите медии ни мислят за стадо млекодайни тревопасни домашни животни.Спестени са доста неполит-коректни изказвания на някои все още независими журналисти...

111

Анонимен

преди 1 година

До До 117 - Ве тард ... мнго ретардваш нещо ...

110

България също

преди 1 година

Трябва да преговаря за американски ядрени бойни глави на наша територия . Трябва да заемеме доста по твърда позиция за едрената си сигурност

109

Заглавието е точно

преди 1 година

и точно поради тази причина сащ и сие скачат на нож и всичко ще направят само и само да остане по старому. Толкова години англосаксонците живеят на чужд гръб и за чужда сметка, вижте какво направиха с Африка, Азия сега в Сирия, Ирак и тн.н. Това са световни ***, няма лесно да се дадат. И войната в Украйна сега е точнопо тази причина - да се отслаби достатъчно Русия за да не пречи на сащ във войната с Китай. Погледнете само кои страни подкрепят и кои не въоръжаването на Украйна.

108

До 117

преди 1 година

Ми опитвам се, на пишле.та като тебе да им разправям какво точно беше гато рашистанския ботуш ни беше прекърши вратът! Но ти си путинофил! а путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! интересно ми е обаче защо не приемате койейките които рашистан ви плаща а искате долари за това, че продавате България?

107

Русия (СССР) е

преди 1 година

единствената държава погубила над 10 милиона от населението си в мирно време и то през 20ти век... Така, че изобщо не ми я защитавайте русофили пoдли! В Кремъл почти винаги е имало убийци вместо държавници... Сега кървавото джyдже убива хиляди руснаци и украинци. Нищо ново под Слънцето в тази част на света.

106

Анонимен

преди 1 година

Явно готвят немците, че сега добрите им лидери, ще ги пасят от войната.

105

Анонимен

преди 1 година

До О,Шипка-радефф. Ще ще..надай се Пено на пиян феншуй