30

Анонимен

преди 1 година

Резников: Вторият ден на "Рамщайн 9" ще бъде посветен на танковете.

29

Така е ..

преди 1 година

Нашествениците трябва да се избиват. Украйна до остане цяла.Така е честно и справедливо.

28

Анонимен

преди 1 година

Черняк каза, че не много руски служители си сътрудничат с ГУР поради приятелски чувства към Украйна. В същото време, според него, в обкръжението на Путин има доста хора, които не подкрепят сегашната руска политика спрямо Украйна, по-специално пълномащабната война.Всички те го правят за собствена изгода това е в техен интерес. Някои, за да спасят живота си. Някои, защото губят пари. След нахлуването в Украйна редица хора започнаха да губят пари и влияние много бързо. Те не губят харесва", обясни той.

27

Анонимен

преди 1 година

Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна си сътрудничи с хора, близки до руския президент Владимир Путин. По време на война ние използваме всички разрешени от закона средства. Намерихме механизми за сътрудничество дори с хора, които са много близки до Путин. Тези хора са извън всякакво подозрение, те са известни като привърженици на велика Русия заяви Андрей Черняк

26

Раймщайн 9

преди 1 година

Лойд Остин отбеляза, че настъпва "решителният момент" в конфликта.Съдържанието на встъпителната реч на г-н Остин се свеждаше до факта, че съюзниците от НАТО вече са предоставили на Киев военна помощ от 50 милиарда долара и няма да спрат дотук, се казва в публикацията.

25

До 32

преди 1 година

Не е вярно, не всеки се съгласява да пише пропаганда. Има хора с достойнство.

24

Раймщайн 9

преди 1 година

Днес продължава срещата на 50 държави в помощ на Украйна

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23. Самолети и танкове ще има, ама армия няма да остане.

22

Анонимен

преди 1 година

Саше, отивай на фронта...всеки може да пише, когато му диктуват.

21

Анонимен

преди 1 година

Мощен взрив прогърмя в Донецк, предаде кореспондент на ТАСС. Случи се преди около час.

20

Анонимен

преди 1 година

Фронтовите линии от Харков на североизток до Херсон на юг остават сравнително стабилни, заяви в Брюксел председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Пиндостан генерал Марк Мили. По-рано той каза, че руските въздушни удари са ликвидирали основен завод за изработка и ремонт на военна техника в Харков и призова ВСУ да се изтегли от Бахмут, тъй като руснаците са го превърнали в черна дупка, в която намират смъртта/си укропските бригади.

19

сина

преди 1 година

не са важни "трите града", а е важно да извалиш зъбите на нацистката змия, после лесно ще я убиеш. Това правят руснаците.Пълна денацификация на украйнините и пълна депедерастизация на Европа!!!

18

Анонимен

преди 1 година

И космически кораби да доставят на урките все тая,нищо няма да направят,или ще ги продадат на руснаците,или ще ги пуснат на черният пазар на оръжие,или руснаците ще ги унищожат...толкова оръжие им се даде и направиха едно голямо нищо...

17

Анонимен

преди 1 година

Аууу, каква героична поза е заел..Ама слаб актьор, снимката е монтаж, той не ходи на такива събития, където се сражават. Друго си е ВОГ.

16

Анонимен

преди 1 година

След като новините за Украйна намаляха така рязко е ясно какво се случва. Зеленият фашизиран наркоман яде здрав бой по целия фронт - от Авдеевка до Артьомск.

15

Анонимен

преди 1 година

'' колективният запад не удовлетвори авиационните искания '' ................................. колективният запад ще удовлетвори и авиационните искания на украинския герой Зеленски за ужас на посра*ното джудже в Кремъл ... и самолети ще има скоро, и танкове и нови оръжия ще има Украйна, защото запада разбира значението на тази битка, за разлика от българския селянин с потурите и руското знаме.

14

Анонимен

преди 1 година

Зеления май хлопа на вратата на Свети Петър. Може и да не е жив вече. Ше видим.

13

Анонимен

преди 1 година

На срещата "Рамщайн-9" колективният запад не удовлетвори авиационните искания на Зе-клоуна.

12

Анонимен

преди 1 година

Обам Бараков, Четвъретия Райх го оглавява акушерка. Какво ли ще стане с него?

11

Black Metal

преди 1 година

Zеленият Клоун е твърде необразован залупеняк. И понеже е такъв, заедно с Кривата От Бой Глава - Кличко! - ще ядат бахура. Битката - се вайка Клоуна - била ожесточена и за всеки метър. Руснаците, тоя мач да го играли вече в Сталинград. Резултатите са ясни на всички, само не и на ЕС и САЩ, които вярват, че те са спечелили войната. А Клоуна и Главата тепърва ще научат по коравия начин някой истини. Хохли п.R.ос. Ти!!!!