10

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Да бе :) Я споменете за ужасното обслужване, добавете отвратителното качество на храната и алкохола..... Стига с тези глупости. Все пак има хора, които работят в тази индустрия и много добре знаят за какво става дума. Аз работих 15 години и ми се повръща от хотели, обслужване, ресторанти и подобни! Разходете се и по т.нар. "забележителности" из страната. Или пък музеи, църкви.... Смях! Не можеш да правиш културен туризъм с некултурни хора! В БГ културата и възпитанието са химера!

9

Анонимен

преди 1 година

Думата "евтино" за нашето черноморие е неуместна. Нормалните хотели са колкото и в Гърция. Сега, това че има разни дупки за по 20-30 лева не се брои. И в Гърция има такива. Донякъде кръчмите са по-евтини от гръцките, не не с много.

8

Стоян

преди 1 година

Младите да му мислят. Аз с едно малко 3-етажно хотелче в Слънчев Бряг и един магазин до него, изучих и двете си дъщери в чужбина, купих им по един апартамент, на едната в Цюрих, на другата в Лондон, с което им дадох много силен старт в живота. От тук на сетне вече само за себе си живея и колкото дни имам - толкова. Вие му мислете, че като ви гледам как не ви се бачка и все Русия ви е в устата, много напред няма да стигнете. Да не я докарате до подчинени на щерките, че и двете са проклети :)

7

Анонимен

преди 1 година

Когато глупави мутри въртят туризма в една държава няма как да е друго.

6

Bungar

преди 1 година

Не сме станали евтина дестинация,а винаги сме си били такава. Както и не сме станали най бедната държава в Европа,а винаги сме били там на опашката. Докато не спрем да лъжем себе си,така ще бъде.

5

Анонимен

преди 1 година

то винаги сме си били евтина дестинация, така че ...

4

666

преди 1 година

Качеството на предлаганите услуги, е ужасно. С трици маймуни не се ловят .

3

Един Българин

преди 1 година

В Испания бутаха бетон преди 10г...наш ред е да унищожим хотелите на мутрите...

2

Пътувайки

преди 1 година

по Европа виждам че туристическата услуга в България е с евтино качество, но цената е по-скоро средна, дори в много случаи луксозна.

1

Анонимен

преди 1 година

Дано няма туристи и да фалират тия гадове 🤮