18

NoirFire

преди 1 година

Не вярвайте на абсолютно всяка новина в нета, а и никой не може да ги спре да правят каквото си искат в Северно море.

17

Цирк

преди 1 година

Обичаен морски поход а нацистите и джендърите, напълниха ***...

16

Анонимен

преди 1 година

да внимават с цигарите;)

15

Анонимен

преди 1 година

Идеята на Путин е, че вижда че губи войната и решава да плаши с ЯО. Преди време също се писа тук, че щом вадиш най-големите си козове, то всички останали карти в ръката ти не струват. Това сам си признава Путин, без някой да го кара. Путин не иска да загуби и не може да губи. Затова ще играе до последно. Но за Русия сега е най-добре да го отстранят. Надявам се руските националисти да разберат, че Путин е вреден за Русия и с него Русия няма никакво бъдеще. Русия губи от този с всеки изминал ден.

14

Анонимен

преди 1 година

Удар и пълна ликвидацяия на САЩ и Англия.

13

Анонимен

преди 1 година

Пак ще изпразмат щандовете с тоалетна харния в гейските страни

12

Анонимен

преди 1 година

Да не са решили да поопърлят световните еврей? Няма лошо, че те онези след като подпалиха ПСВ и ВСВ се помислиха за богове. Всъщност мисля, че статията е поредната западна партенка. И че ако някой ще започне ядрена война, това е СЕЩ. Просто те са големите губещи напоследък.

11

до 7

преди 1 година

хахаха вова вечната жертва която странно е също и агресора...хем жертва хем агресор! Това е реалната наглост на руския фашизъм

10

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако живеех в София щях да се притесня от тази свежа новина. След всичките тези оръжия и боеприпаси, които София прати на Украйна.

9

Полковник

преди 1 година

Нормално.Вие да не си мислите че блъфира.Няма блъф тука на карта е оцеляването на Русия! Офанзивата към Одеса ще започне след седмица.Северният флот е за подсигури атаката.Съдбата на Украйна е решена, въпрос на време е!

8

До 1

преди 1 година

Всичко се знае. Голташка Русия я гледат 80 държави от сателити и знаят всяка нейна стъпка. Голташка Русия има много врагове, а НАТО- само 1- голташка Русия. Друго на джуджето не му остана, освен съветските ядрени оръжия. Натовари 1-2 от ВСВ на някоя подводница и плаши света. Да не забравяме как свърши Курск. Така ще свършат и великите му останали кораби и подводници.

7

Ехааа

преди 1 година

Русия обяви че има изменение на политиката за използването на тактическо ядрено оръжие в връзка с враждебните действия на нато и сащ.

6

Анонимен

преди 1 година

Няма връщане назад, кравари! Вова толкова много жертви даде, че е немислимо да мисли за нещо друго освен капитуалцията на зеленския наркоман. И ако трябва ще бие украинските фашисти до последния укренски фашист! Мачкай ги Вовааа!

5

Анонимен

преди 1 година

Който не може да се хвали с друго, плаши с масово изребление на цялата планета. Като луд джихадист, който с е е опасал с взрив и заплашва да убие и себе си и всички наоколо, ако не му изпълнят исканията.

4

Анонимен

преди 1 година

Да бе те досега са се плацикали просто ей така с дървени торпеда и ракети.

3

Анонимен

преди 1 година

Хора, спрете това военно безумие! Ще вземе да стане някоя случайна авария с такъв кораб, та да се види в чудо целия свят! Няма междудържавен спор, който да не може да се реши по мирен път, с преговори.

2

Анонимен

преди 1 година

автор: Нела Христова

1

Анонимен

преди 1 година

Ама това почти излизане ли е или вероятно излизане на флота? И откъде норвежците знаят, че корабите и подводниците са с ядрени оръжия? При положение, че 6 месеца не могат да разберат кой, аджеба гръмна СП и СП2.